- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
Evli bir adamın ,normal süregelen bir cinsel hayatı olduğunu farkedersek ,ki muhtemelen öyledir .Hâla arayış peşinde ,sapkınlık boyutunda bu tür şeylere devam ediyorsa .Üzgünüm ama bu adam değişmez ,sizede duygusal rolllllll .....yapıyor inanırsanız ne yazıkki ,inandığınızla aldanacak .Her defasında kendinizi suçlayacak ve bu saçma sapan evliliğe neden bu kadar taviz verdiğiniz ,konusunda kendinizi suçlayacaksınız .Uzun lafın kısası kocanız sapkın ,bu adamdan bir koca olmaz tercih sizin .Kızlar merhaba günlerdir düşünmekten kafayı yicem kimseyle de oturup konusulmuyor bu konular 3 yıldır evliyiz ve ben eşimin telefonunda sürekli müstehcen sitelere girdiğini görüyorum hepsinde kavga ettim otrdm konustum bazen ben yapmadım diyor bazen de özür diliyor Bi daha olmuycak diyor ama oluyor görüyorum son zamanlar bizim ilişkimizede zarar vermeye basladı bana yaklasmıyor bu yüzden soguktuk birbirimize ama en son yaptıgı sey cok kötüydü gördüklerime inanamadım burada bile söyliycek cesaret bulamıyorum bosanmak istiyorum ama yalvarıyor düzelicem diyor saglam olur mu ki bu evlilik cok uzun oldu ama napcgmı bilmiyorum