Merhabalar hanımlar. Eşimle sürekli tartışıyoruz 8 senelik evlilik ama sürekli kavga ile geçen son 4 senemiz. Biraz önce yemek yedik mutfağı topladık eşim masaya oturdu maç izlemeye başladı. Kızım hasta yatıyor dünden beri bende eşime biraz telefonun sesini kısar mısın dedim. Genel anlamda sürekli telefonu televizyonu yüksek sesle izleyen biri bende sesten rahatsiz olan biriyim. Eşim de zaten gidicen neden batiyo her hareketim ne var sesinde diye yükseldi birden. Bende sana ağzımızı da mı açamayacağız biz dedim. En küçük bir eleştiride bağırıyor hemen bisey yap yada yapma demeye korkar oldum. Senle.de insan gibi iletişim kurulmuyor dedim ben insan değilsem sende insan değilsin dedi bana. Sen hastasın dedi. Daha sabah da sen içmeden sarhoş gibisin dedi. Sonra da çekti kapıyı gitti arkadaşlarının yanına ben ağladığım halde. Ne yapıyorum ben anlamıyorum artık. Son 3 4 senedir kavga ediyoruz sürekli ayrılma noktasına geldik. Ayrilicam dedim diye beni suçladı sen kızımı benden ayıramazsın diye. Sözler verdi yeminler etti aile terapisine gidelim sonuna kadar devam edicem diye. Ama verilen sözler bir hafta sürdü yine aynı. Sürekli asık surat hep aklı arkadaşları ile dışarı çıkmada evde kalınca surat asıp durur. Konuşmaz uyur sadece yatakta işi düşünce gel der gitmezsem suçlu ben olurum küser. Bazen iyi oluyoruz ama o da en fazla 1 hafta sürüyor sonra böyle gereksiz şeylerden sürekli kavga. Ben ne yapicam Allah aşkına acaba ben mi çok müdahale ediyorum daha sıcak ılımlı mi olmam gerek diyorum. Ama bizim ilişkimiz eşimin ruh haline bağlı iyiyse iyiyiz ters günündeyse sürekli laf sokuyor söyleniyor bide suçu bana atıyor yok sen söylesin sen böylesin diyor. Bu kadar anlasamamaya rağmen kılını da kipirdatmiyor