- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
kızla merhaba eşimle sorunlar yaşıyoruz 2 buçuk yıllık evliyim evlendiğimizden beri böyle aslındna çok büyük şeyler değil ama anlaşamıyoruz işte..haftaiçi çalışıyoruz zaten bi tek haftasonumuz var ondada pazar günü eşim çalışıyo bi yere gidemiyoruz...aileme arabayla yarım saat mesafede oturuyorum ctesileri bazen gidiyorum bugün işte akşam 8 de apartmanın toplanntısı var dedi bana anneler gününe gitmedik neyse yarın gideriz dedik zaten yarında bi işimiz vardı..sonra şimdi gelmiş toplantı çarşamba günüymüş yanlış okumuşum diyor bu gibi şeyler.ben 1 ay önce merdivenden düştüm ayak ve bacağımda ezik falan oldu bir aydır nerdeyse doğru dürüst evden çımadım hiç demiyoki bişeler yapalım nebilim daha 2 yıllık evliyiz hani daha ii olabilirdi herşey off yaa boşansammı acababizimki şiddetli geçimsizlikmi bi de mesela her tartışmamızda bana hakaret ediyor nebilim ben tartışsak bile oona kötü söz söylemem aslında büyük sorunlar yok ortada ama küçük küçük bi sürü osurn var inşallah anlatabilmişimdir ne yapsam acaba bu arada çocuk yok k.valideme de 5 dakika evimiz ama öyle çok sık gidip gelmeyiz..