• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle sorunlarımız..

Beyazkure

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
1.603
410
698
kızla merhaba eşimle sorunlar yaşıyoruz 2 buçuk yıllık evliyim evlendiğimizden beri böyle aslındna çok büyük şeyler değil ama anlaşamıyoruz işte..haftaiçi çalışıyoruz zaten bi tek haftasonumuz var ondada pazar günü eşim çalışıyo bi yere gidemiyoruz...aileme arabayla yarım saat mesafede oturuyorum ctesileri bazen gidiyorum bugün işte akşam 8 de apartmanın toplanntısı var dedi bana anneler gününe gitmedik neyse yarın gideriz dedik zaten yarında bi işimiz vardı..sonra şimdi gelmiş toplantı çarşamba günüymüş yanlış okumuşum diyor bu gibi şeyler.ben 1 ay önce merdivenden düştüm ayak ve bacağımda ezik falan oldu bir aydır nerdeyse doğru dürüst evden çımadım hiç demiyoki bişeler yapalım nebilim daha 2 yıllık evliyiz hani daha ii olabilirdi herşey off yaa boşansammı acababizimki şiddetli geçimsizlikmi bi de mesela her tartışmamızda bana hakaret ediyor nebilim ben tartışsak bile oona kötü söz söylemem aslında büyük sorunlar yok ortada ama küçük küçük bi sürü osurn var inşallah anlatabilmişimdir ne yapsam acaba bu arada çocuk yok k.valideme de 5 dakika evimiz ama öyle çok sık gidip gelmeyiz..

Pireye kızıp yorganı yakma derim arkadaşım,eşini seviyor musun?Evet mi? Öyleyse hoşlanmadığın davranışlarını eşinle paylaş ve ona da sor,bende hoşlanmadığın durumlar var mı diye.Bi konuşun bakalım,o ne diycek..

konuştuk tabi daha önce o bana dedi ben ona dedim ama insan karşıdaki tavrını değiştirmeyince değiştiremiyorki...bilmiyorum ne yapacağımı ben böyle çok mutsuzum...

Erkeklerden bizim kadar ince düşünmelerini beklememek lazım diye düşünüyorum ben. Hadi seni dışarı cıkarayım sen sıkıldın vs gibi şeyler. Bir de olumsuzluk yaşadığınızda bunu ondan saklamayın, siniriniz geçince senin böyle davranman beni çok kırıyor, şu şekilde davranmanı beklerdim gibi yaklaşırsan daha olumlu sonuç alırsın belki.

Evlilik kolay var edilmiyor, küçük küçük meseleler büyümüş senin canını sıkıyor, bir an evvel eşinle paylaş rahatla ve evinde mutlu huzurlu ol.

Boşanmayı da düşünüp kafanı karıştırma

tabiki öyle boşanmak en son çare..ya bilmiyorumki hergün küçük şeylerden tartışmak beni yoruyor mesela ben bugün yaşandığı için bu tartışmayı hatırlıyorum ama öncekileri ikimizde hatırlamıyoruzdur bunun gibi bi sürü tartışma her seferinde büyüo işte acaba şiddetli geçimsizlik dedikleri bizimkimi??bi de ben evlendiğimden beri sürekli hastayım sürekli herhangi bi yerimde şiddetli ağrılarım oluyo hiçbi sebebini bulamıyorlar en son psikoloji dedileri..bende evliliğimizden dolayımı diye düşünüyorum..bu arada vajinismus rahatsızlığım da var..hepinizin yrumları için teşekkürler kızlar ama üstüüste geldi sanırım herşey...

vajinismustan dolayı da olabilir tabiki ama tedavi görüyoruz o konuda soran olursa cevabı yazayım dedim..bide mesela işte bel ağrılarım boyun ağrılarım heryerimde ağrılar oluyo ..evlendikten sonra kalp romatizması ve bacaklarımda damar tıkanıklığı başladı ya artık benimde psikolojim bopzuldu bu evliliğin bana zarar verdiğini düşünüyorum belki doğru belki değil..

Back
X