• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunu ne?

Karasevda123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
48
24
3
28
Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?

Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
4.5 aylik evlisin hamilelik baskisi mi yapıyor adam o eski sevgilisiyle mesajlasinca sen ne tepki veriyorsun ne hakkında mesajlasiyorlar sence bunlar normal mi?

yok birde bu durumda hamile kal:KK57:sakın haa

4.5 aylik evlisin hamilelik baskisi mi yapıyor adam o eski sevgilisiyle mesajlasinca sen ne tepki veriyorsun ne hakkında mesajlasiyorlar sence bunlar normal mi?
Kız buna beni kıskanıyodun kapanmamı istiyodun şimdi eşin açık niye gibi yazmış yanımda konuştuğunda hemen aildi ne konuştular bilmiyorum

Adam alenen aldatıyor yani ne hamile kalması ne çocuğu

o doğacak çocuğa da yazık etme.

Inanmiyorum yaa konu sahibi 19 yasinda canim kesinlikle hamile kalma daha cok kucuksun bence suan cok cok cok erken evlilik bile erken hatta

eşini karşına alıp hiç konuştun mu? konuştuysan tepkisi neydi ne dedio_O

Back
X