• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunu ne?

Kız buna beni kıskanıyodun kapanmamı istiyodun şimdi eşin açık niye gibi yazmış yanımda konuştuğunda hemen aildi ne konuştular bilmiyorum
yani beni kıskanıyordun kısıtlıyordun daha çok seviyordun ,onu kıskanmıyorsun sevmiyorsun anlamına getirmiş harhalde

birde yanında konuşuyorlar bravo genişlikte nirvana

Sende buna çocuk yapcan:KK20:
Tatlım kaç yaşındasın?
Boşan kurtul bu heriften. .
19 yaşındayım canıımm ne yazık ki uç yıl önce annemi kaybettim babam evlendi evlenecek ben de akıllı gibi evlensim okul falan derken iş güçte öğrenemedim acaba iş yemek konusundan mı uzaklaştı dedim kendi kendime birazda olsa öğrendim bişeyler ama kafam allak bullak

Eski sevgilisiyle mi mesajlarşıyor ve de hamile kalmadığın için sana baskı mı uyguluyor sakın hamile falan kalmayı düşünmeyin ondan öncesi şu eski sevgiliyle mesajlaşmayı halletmen lazım

Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?

cımbızlanmak pahasına

Kırmızı dantelli gecelik diyorum

kk'nın vazgeçilmez evlilik kurtarıcısı

Back
X