- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi Karasevda123
Dünya değişmiş ne adam adamligini ne kadin kadinligini biliyor yapanda mi yaptiranda mi suç anlayamadim ben şok icerisindeyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani beni kıskanıyordun kısıtlıyordun daha çok seviyordun ,onu kıskanmıyorsun sevmiyorsun anlamına getirmiş harhaldeKız buna beni kıskanıyodun kapanmamı istiyodun şimdi eşin açık niye gibi yazmış yanımda konuştuğunda hemen aildi ne konuştular bilmiyorum
19 yaşındayım canıımm ne yazık ki uç yıl önce annemi kaybettim babam evlendi evlenecek ben de akıllı gibi evlensim okul falan derken iş güçte öğrenemedim acaba iş yemek konusundan mı uzaklaştı dedim kendi kendime birazda olsa öğrendim bişeyler ama kafam allak bullakSende buna çocuk yapcan
Tatlım kaç yaşındasın?
Boşan kurtul bu heriften. .
Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
Ben istemiyorum çocuk tepki verdim tabi ki kötü niyetle cevaplamadım diye savundu kendiniAdam eski sevgiliyle msj lasio ve sen tepki gostermiyosun bide bebek mi istiosun
Normal deil
ısrarla yazıyoo kız ne yapsam da yazıyo yaniEski sevgilisiyle mi mesajlarşıyor ve de hamile kalmadığın için sana baskı mı uyguluyor sakın hamile falan kalmayı düşünmeyin ondan öncesi şu eski sevgiliyle mesajlaşmayı halletmen lazım
ısrarla yazıyoo kız ne yapsam da yazıyo yani
Yok şiddet yok onu asla yapmazşiddet te varmi?
24Kocan kaç yaşında?
Hiç griye dönmüş üye gördünmü geçici olarak pasiftir yazanya bişey sorcam yeniyim ben de cımbızlanmak ne demek kii![]()
Yazmasını istemeyen erkek numara değiştirir. Demekki koca olacak kişide memnn.ısrarla yazıyoo kız ne yapsam da yazıyo yani