Evet ama insan gelince önce eşiyle konuşmak anlatmak isterSabah 7’den beri çalışıyormuş. Adam yorulmuş yahu. Rahat bırakın dinlensin. Siz de yanına uzanın tv izleyin, kitap okuyun.
Eşim tatil olduğu zamanda sürekli otun oynar.elinden telefon hiç düşmez artık ben yapacağımı bileme z durumdayımBırakın biraz keyif yapsın yorgundur halıyle oyunla rahatlıyordur geneli böyle erkeklerin ağlayıp üzülmeyin sizde elbet farkına varıcaktır uzuldugunuze değmez
Evet aslında hep öyle yaparım bira rahatsı olduğum için onu beklemiştimİnsan ilgi istiyorsa eşi gelmeden duşunu alır, kendine bakar. Adam gelince de o duşunu alır sonra oyuna dalamadan ilgi talep edilir.
Adam gecenin köründe işten gelmiş, uzanıp iki satır dinlenip kafa dağıtacak. Biraz izin verin.
Her şeye de çocuk gibi ağlamayın, erkek milletinin en gıcık olduğu şey bence bu.
Evet aslında hep öyle yaparım bira rahatsı olduğum için onu beklemiştim
merhaba arkadaşlar suan çok üzgğn ve mutsuzum .sabah saat yediden beri eşim çalışıyor.bende akşam on birejadar onu bekledim.eve geldi duş aldı neyse bende hemen sus alıp geliyorum dedim kı onu çok özlediğim için neyse geldim yanına uzandım kı bi baktım oyun oynamaya başlamış daha tek kelime etmeden.ben bütün gün onu özledim bekledim konuşalım sohbet edelim diye.daha benle konuşmadan oyuna başlamış.agladım bende.ama hiç umrunda değil bu arada 1 yıllık evliyiz sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?