Eşimle sorunum haklı değilmiyim lütfen fikir verin

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
merhaba arkadaşlar suan çok üzgğn ve mutsuzum .sabah saat yediden beri eşim çalışıyor.bende akşam on birejadar onu bekledim.eve geldi duş aldı neyse bende hemen sus alıp geliyorum dedim kı onu çok özlediğim için neyse geldim yanına uzandım kı bi baktım oyun oynamaya başlamış daha tek kelime etmeden.ben bütün gün onu özledim bekledim konuşalım sohbet edelim diye.daha benle konuşmadan oyuna başlamış.agladım bende.ama hiç umrunda değil bu arada 1 yıllık evliyiz sizce normal mi

Yorgunluğunu atsın, ilgilenir.

Duşu daha sonra alırdınız siz duş alırken ne yapmalıydı mesela ? Haklı olduğunuzu söyleyemeyeceğim. Siz gelene kadar oyun oynayayım demiştir. Geldiniz madem " napiyon beybi" deyip dikkatini çekin siz de. Hemen aglayinca ne oluyor ki?

Gerçekten bu durum beni çok üzüyor siz de böyle bir durum var mı ben çok duygusal biriyim

Bana normal geldi. İnsan bazen iş yorgunluğunu ve stresini oyunla ya da internette dolaşarak atmak istiyor. Sürekli böyle değilse eşiniz, biraz anlayış gösterebilirsiniz.

Oyun online oynanıyor ve eeim sabaha kadar oynuyor ben kapat dediğimde tartışıyor

Bırakın biraz keyif yapsın yorgundur halıyle oyunla rahatlıyordur geneli böyle erkeklerin ağlayıp üzülmeyin sizde elbet farkına varıcaktır uzuldugunuze değmez

Neden bukadar duygusal bakıyorsunuzki..
Oynasın yanına oturun ilgisini cekin bi sekilde,ben olsam hemen gider sırnasır öper koklar bi sohbet baslatırdım mutlaka..
Yani biraz cocukca geliyor bana oyun oynadı benle ilgilenmedi bende agladım :)
Üzmeyin kendinizi,sizinde boslugunuza geldi demekki takılacak bir durum degil cünkü...

Eşim de işten gelince çok yorgun olduğu için yemek yer sonra da dinlenir uyur sabahtan işe gider bzn o da oyun oynar. Sabah tekrar erkenden işe gider. Ama izin günlerini bize ayırır ne istersem yapar.
Bence eşinize karşı merhametli olun. Siz fazla evham yapıyorsunuz. Bn kıyamıyorum yorgun olunca dinlensin evinde istiyorum ztn bzm için çalışıyor

İnsan ilgi istiyorsa eşi gelmeden duşunu alır, kendine bakar. Adam gelince de o duşunu alır sonra oyuna dalamadan ilgi talep edilir.

Adam gecenin köründe işten gelmiş, uzanıp iki satır dinlenip kafa dağıtacak. Biraz izin verin.

Her şeye de çocuk gibi ağlamayın, erkek milletinin en gıcık olduğu şey bence bu.

Bırakın biraz keyif yapsın yorgundur halıyle oyunla rahatlıyordur geneli böyle erkeklerin ağlayıp üzülmeyin sizde elbet farkına varıcaktır uzuldugunuze değmez
Eşim tatil olduğu zamanda sürekli otun oynar.elinden telefon hiç düşmez artık ben yapacağımı bileme z durumdayım

Bak evli bile değilim ama ben bile ne fikirler üretiyorum.Bacım duş almak için niye adamı bekliyorsun adam gelmeden al duşunu sür rujunu giy şık geceliğini adam gelsin duşa girsin banyonun kapısına git çıkmadan sonrası sana kalmış.Şimdi sen ben duş almaya gidiyorum deyip adamı bırakırsan adam ne yapsın ya oyun oynar ya uyur

Evet aslında hep öyle yaparım bira rahatsı olduğum için onu beklemiştim

Ben böyle durumlarda dibine kadar girip öksürüp duruyorum ben burdayım diye ağlasam tribe girsem hiç işe yaramaz heralde ya da kahve yapayım diyorum çay sigara kahveye hayır demez ya çok yorulmuşsa bi on dakika kendi halinde kalmak da istemiş olabilir,ben de çalışıyorum bazen oturayım yarım saat kimse elleşmesin diyorum oluyor yani..

Evet aslında soyledikleriniZ mantıklı geldi arkadaşlar ilgisini çekmek için birşey yapmadım biraz rahatsıdım ilgibekledim ama olmadı moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…