Evet birazöyleyim maalesefBiraz fazla mı nazlısınız acaba?
Evet ama kalbimi kırdı benimle ilgilenmeyecek.ve bu oyun bagımlılıgı evliliği çok etkiliyorBunu ağlayarak degilde konusarak ona anlatmayı deneyin... cok uzun saat çalışmış kendini toparlamasi kafasini dinelmesi icin ona zaman taniyin... Ozlediginizi ağlayarak degilde ona yanasarak gosterseydiniz keske eminim telefon oyun umrunda olmadan sizinle ilgilenirdi....
Oyun online oynanıyor ve eeim sabaha kadar oynuyor ben kapat dediğimde tartışıyor
Bence cok normal işten gelmiş biraz dinlenip kafa dagtmak istemiş bnce bu cok normalmerhaba arkadaşlar suan çok üzgğn ve mutsuzum .sabah saat yediden beri eşim çalışıyor.bende akşam on birejadar onu bekledim.eve geldi duş aldı neyse bende hemen sus alıp geliyorum dedim kı onu çok özlediğim için neyse geldim yanına uzandım kı bi baktım oyun oynamaya başlamış daha tek kelime etmeden.ben bütün gün onu özledim bekledim konuşalım sohbet edelim diye.daha benle konuşmadan oyuna başlamış.agladım bende.ama hiç umrunda değil bu arada 1 yıllık evliyiz sizce normal mi
Evet aılemden uzağım çalışıyorum çalıştığım yere yenı yayının çıktı pek arkadasım Yok bir iki tane dışında eşimin ise bütün arkadaşları burda ve süreli birlikte benim kimsem Yok tamamen yalnızım yanıKonunuzu düzenleyin, bu ayrıntıyı oraya yazın. Sanki 5-10 dakikalık bir oyun oynamış gibi yazmışsınız. Gelen yorumlar da ona göre olur.
Bir de duşunuzu eşiniz gelmeden alın ve kendinize eşiniz dışında da yakın ilişki kurabileceğiniz arkadaş, dost, akraba bulun. Sabahın 7’sinden gecenin 11’ine kadar insan sıcaklığı beklerseniz böyle hassas olursunuz.
Evet aılemden uzağım çalışıyorum çalıştığım yere yenı yayının çıktı pek arkadasım Yok bir iki tane dışında eşimin ise bütün arkadaşları burda ve süreli birlikte benim kimsem Yok tamamen yalnızım yanı
merhaba arkadaşlar suan çok üzgğn ve mutsuzum .sabah saat yediden beri eşim çalışıyor.bende akşam on birejadar onu bekledim.eve geldi duş aldı neyse bende hemen sus alıp geliyorum dedim kı onu çok özlediğim için neyse geldim yanına uzandım kı bi baktım oyun oynamaya başlamış daha tek kelime etmeden.ben bütün gün onu özledim bekledim konuşalım sohbet edelim diye.daha benle konuşmadan oyuna başlamış.agladım bende.ama hiç umrunda değil bu arada 1 yıllık evliyiz sizce normal mi[/QUOTE
Bence cilve yap
Kesinlikle normal değil ve başıma gelseydi sizi gibi davranmazdım ilgi dilenmeyin yahu! Eşiniz sizinle vakit geçirmeyi oyuna tercih ettiğinde ağladığımız veya kavga ettiğiniz zaman sizinle vakit geçirmekten daha da uzaklaşacak üzülmemeniz imkansız ama belli etmeyin bence o an gidin başka bir uğraş bulun kendinize.siz geri çekin kendinizi siz meşgul olun başka şeylerle bakın ozaman nasıl değişiyor.merhaba arkadaşlar suan çok üzgğn ve mutsuzum .sabah saat yediden beri eşim çalışıyor.bende akşam on birejadar onu bekledim.eve geldi duş aldı neyse bende hemen sus alıp geliyorum dedim kı onu çok özlediğim için neyse geldim yanına uzandım kı bi baktım oyun oynamaya başlamış daha tek kelime etmeden.ben bütün gün onu özledim bekledim konuşalım sohbet edelim diye.daha benle konuşmadan oyuna başlamış.agladım bende.ama hiç umrunda değil bu arada 1 yıllık evliyiz sizce normal mi
Eşim de oynuyordu ilk zamanlar kavgayla gürültüyle bir yere varamazdım izledim öğrendim şimdi beraber oynuyoruz hatta benim çiplerim daha fazla. :) çok keyifli oluyor.Oyun online oynanıyor ve eeim sabaha kadar oynuyor ben kapat dediğimde tartışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?