Eşimle sorunum haklı değilmiyim lütfen fikir verin

Duygularınızı konuşarak ifade etseniz daha iyi olmaz mı? Böyle birşey için ağlamak çok itici geliyor bana.

Bunu ağlayarak degilde konusarak ona anlatmayı deneyin... cok uzun saat çalışmış kendini toparlamasi kafasini dinelmesi icin ona zaman taniyin... Ozlediginizi ağlayarak degilde ona yanasarak gosterseydiniz keske eminim telefon oyun umrunda olmadan sizinle ilgilenirdi....

Böyle ufak tefek şeylere ağlayıp sabah yediden gece 11 kadar calışmış adama naz yapıp da benimle ilgilenmedi demek sımarıklık kusura bakmayın, duşunuzu eşiniz gelmeden önce alsaydınız madem, yorgun argın gelmis adama bir zahmet siz ilgi gösterseydiniz

Evet ama kalbimi kırdı benimle ilgilenmeyecek.ve bu oyun bagımlılıgı evliliği çok etkiliyor

Oyun online oynanıyor ve eeim sabaha kadar oynuyor ben kapat dediğimde tartışıyor

Konunuzu düzenleyin, bu ayrıntıyı oraya yazın. Sanki 5-10 dakikalık bir oyun oynamış gibi yazmışsınız. Gelen yorumlar da ona göre olur.

Bir de duşunuzu eşiniz gelmeden alın ve kendinize eşiniz dışında da yakın ilişki kurabileceğiniz arkadaş, dost, akraba bulun. Sabahın 7’sinden gecenin 11’ine kadar insan sıcaklığı için bekleyince böyle hassas olmanız normal.

Bence cok normal işten gelmiş biraz dinlenip kafa dagtmak istemiş bnce bu cok normal

Evet aılemden uzağım çalışıyorum çalıştığım yere yenı yayının çıktı pek arkadasım Yok bir iki tane dışında eşimin ise bütün arkadaşları burda ve süreli birlikte benim kimsem Yok tamamen yalnızım yanı

Çevre yapın, isteseniz yaparsınız. Eşinize ihtiyacınız olmayacak kadar sosyal ve faal olun. Eşiniz bir şaşırsın, o sizi özlesin, o vakit geçirmek istesin.

Siz neden duş almak için adamı beklediniz? Ben olsam asıl size sinir olurdum. Bütün gün yatıp benim işten gelmemi beklemiş derdim. Garipsiniz.

1. Siz neden eşiniz gelene kadar duşunuzu almadınız? 2. Teknoloji çağı o telefon deccalı herkesin elinde... oyunudur sosyal medyasıdır bu bağımlılık için yapabileceğiniz birşey yok.
3. Bu kadar :) üzmeyin kendinizi

durum normal sizin tepkiniz değil.ayrıca ne yazdığınız belli değil yazınızı biraz düzenleyip türkçeye benzetin.

Aslında çok yorgun bir erkekten eşi hemen ilgi beklememeli bence. Eşini iyi tanıyıp keyfi ne zaman neyle yerine gelir öğrenmeli. Ama sizi uyaracağım bir nokta var ki o da online oyun. Ona bulaşıp da sorun yaşamayan çift neredeyse yok. Ben görmedim daha dogrusu. Eğer sebep oyun olmasaydı konunun üzerine gitmeyin derdim. Online oyun insanı içine çeken bir şey zamanında önlemi alınmazsa. Öyle herhangi bir şey için nette vakit geçirmeye benzemez. Siz başında iken bir psikiyatra danışın derim. Biz çok geç kaldık da

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle normal değil ve başıma gelseydi sizi gibi davranmazdım ilgi dilenmeyin yahu! Eşiniz sizinle vakit geçirmeyi oyuna tercih ettiğinde ağladığımız veya kavga ettiğiniz zaman sizinle vakit geçirmekten daha da uzaklaşacak üzülmemeniz imkansız ama belli etmeyin bence o an gidin başka bir uğraş bulun kendinize.siz geri çekin kendinizi siz meşgul olun başka şeylerle bakın ozaman nasıl değişiyor.

Oyun online oynanıyor ve eeim sabaha kadar oynuyor ben kapat dediğimde tartışıyor
Eşim de oynuyordu ilk zamanlar kavgayla gürültüyle bir yere varamazdım izledim öğrendim şimdi beraber oynuyoruz hatta benim çiplerim daha fazla. :) çok keyifli oluyor.
Oturup ezik ezik aglamaktansa ayak uydurmak daha mantıklı.
Ben de kafamda mıy mıy ağlayan birini görsem bi süre sonra umursamam .

Normal bence çünkü evlilik bunu gerektirir
Benim bir arkadaşım var eşiyle ayrı takılırlar çünkü tv izlemeyi sevmiyorum kitap okuyorum eşim de tv seviyor diyor mesela
Bence çok mantıklı kendi şahsım adına da söylüyorum eş de olsa hayatlarımıza çok müdahiliz
Bir de erkekler anlamıyor bu duygusallık işini

Fazla naz aşık usandırır derler.
Sorunlarınızı, konuşarak çözmeyi alışkanlık haline getirin.
Kendini ağlayarak ifade etmek,konuşamadıkları için bebeklere mahsustur.

Adam kac saat calismis,napsin? Siz dustayken ayakta sizi bekleyecek hali yok ya bu kadar problem etmeyin her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…