esimle sorunum var

hatta sana kılo vermede motıvasyon ıcın kılo verdıkten sonra nasıl gorunuyoruz resımlı paylasım topıgını onerıyorum ben o sayfalar sayesınde 18kg verdım benımde resımlerım var orda 76 kgden 58 'e dustum o topık acayıp gaz verıyo bu kızlar zayıfladıysa bende zayıflarım dıye hırs yapıyosun:8::32::21: yemıyosun

Evet yeni evli değilim :) cnm tepkim bazı seylerin önünü bastan kesmek için bukadar büyük oldu ben esimi hicbirzaman bensiz bırakmadım . Hep ilgim sevgim üzerindeydi .onu hayatımın merkezi yaptım ,işimden çevremden vazgeçtim. Ve karşılığında da gözle dahi olsa sadakat istedim . Bunun önemli olduğunu belirttim. Bu alanda kendine dikkat etmeyi öğrenmeli yoksa beni kaybedebilecegini bilmeli . Ben çok tahammuluyumdur . Ama biterse bir dahası olmaz . Suan bile sevgim güvenim asla geriye donemicek. Bunu kaybetmeyi göze alıyor demekki .:(

daha öncede yazdım yine yazıyom, deveyi pire yapar aldatan kocayı affederiz, pireyi deve yapar vay niye baktın diye evden ayrılırız her iki durumda da yorgan dan olan biz oluruz. ne olur biraz denge

ARkadaslar ben suandakiloluyum kilolarımın nedenide 1 sene icinde iki bebek kaybettim 4.5 aylık dogum yaptım aslında oldukcada guzelimdir sadece hormon ilaçları yüzünden çok kiloluyum. Ve kendime olan güvenimde eksildi tabii . Eşimde çok yakışıklı değildir. Evlendiğimizde cogu insandan yakistirmamalarida duydum . Ama ben esimin beni çok sevmesi benden başka birine bakmamasi , bana kiymetvermesine asık oldum . Ama son bir senedir . Nedense başka insanlara bakması dikkatimi çekti . Yani onceden guven im tamdı. Ama birseyler oldu demekki dikkatimi çekti ! Ben böyle birsey rica ettim dikkat etmesi gerekmezmi? 1 inde tamam 2 şinde tam 3 tede artık inandırıcı gelmiyor . Ben buzamana kadar hiç onu yanlız bırakmadım bu ilk . Sanırım sürekli kavgalarda ben baristig için beni kaybetme korkusuda gitti . Biz okadar zorlu yollardan geçtik rahatsız oluyorsam dikkat etmeli . Herzaman derki ben elimdeki güzelliğe bakarım , güzellik ahlak , iç güzelliği olmadıkça onemsizdir. Sadece bir cocuk nasıl Guzel diye bakarsam başkasınada öyle bakarım gecerim aklımda kalmaz der . Ama tabi allah bilir . Ama yimese karşısında bir kız varsa toparlanmalı bakmamali

yasadiginiz psikoloji nedeniyle boyle ani ve fevri cikislar yaptiginizi dusunuyorum. evi terkedecek otelde kalacak kadar buyuk olaylar degil bunlar. kendi goruntunuzden memnuniyetsiLiginizi esinize yuklemissiniz resmen.. yazik yahu adama. yamin,er etmis aglamis vs.. bir de 10 yillik evliyim demissiniz enteresan. bunca yil guvendiniz de 10 yil sonra goruntunuz bozuldu diye mi guveniniz bitti?

bence siz ilk once kendinize yardim edin, iyi bir psikolog bularak baslayabilirsiniz ise, esinizin de katilacagi seanslarla 'kendinize olan GUVENİNİZİ' geri kazanmaniz dilegiyle.. zira hic bi adam cekmez boyle kadini.. herkes aci yasiyor ama toparlaniyor Allah herseye katlanma gucu veriyor.. kendinizi salmayip goruntunuzun bozulmasina neden olmasaydiniz. ya da memnun degilseniz bunun icin cabalasaydiniz. kendiniz eskisi gibi degilsiniz diye adamin da gozu daldi diye milletin guzelligi icin ortaligi yikmasaydiniz. gercekten ayipladim sizi, yazik adama.

Eğer eşinizin şimdiye kadar aldatması, şiddeti vs. olmadıysa bir kadına anlık veya uzun uzadıya bakmasında art niyet yoksa ki ben eşinizin art niyetle bakmadığına, size yaptığı açıklamalarda samimi olduğuna inanıyorum, böyle fındık kabuğunu doldurmayan sebeplerle evinizi terk etmemeli, eşinize güvensiz yaklaşmamalısınız.

Kendinize, eşinize ve evliliğinize güvenmelsiniz, şu andaki tutumunuzu devam ettirirseniz ilerde benzer şeyler yaşadığınızda eşiniz nasılsa bana güvenmiyor düşüncesiyle sizden, evliliğinizden soğur, bugün ağlayıp evliliği için üzülen çaba sarf eden adam yarın umursamaz bir tavır takınır.

Sizi kırmak istemem ama yaptığınız yanlış, bence bir an önce öfkenizi yenip eşinizle barışmalı, hatta ilk adımı atan siz olmalısınız.

ARkadaslar ben suandakiloluyum kilolarımın nedenide 1 sene icinde iki bebek kaybettim 4.5 aylık dogum yaptım aslında oldukcada guzelimdir sadece hormon ilaçları yüzünden çok kiloluyum. Ve kendime olan güvenimde eksildi tabii . Eşimde çok yakışıklı değildir. Evlendiğimizde cogu insandan yakistirmamalarida duydum . Ama ben esimin beni çok sevmesi benden başka birine bakmamasi , bana kiymetvermesine asık oldum . Ama son bir senedir . Nedense başka insanlara bakması dikkatimi çekti . Yani onceden guven im tamdı. Ama birseyler oldu demekki dikkatimi çekti ! Ben böyle birsey rica ettim dikkat etmesi gerekmezmi? 1 inde tamam 2 şinde tam 3 tede artık inandırıcı gelmiyor . Ben buzamana kadar hiç onu yanlız bırakmadım bu ilk . Sanırım sürekli kavgalarda ben baristig için beni kaybetme korkusuda gitti . Biz okadar zorlu yollardan geçtik rahatsız oluyorsam dikkat etmeli . Herzaman derki ben elimdeki güzelliğe bakarım , güzellik ahlak , iç güzelliği olmadıkça onemsizdir. Sadece bir cocuk nasıl Guzel diye bakarsam başkasınada öyle bakarım gecerim aklımda kalmaz der . Ama tabi allah bilir . Ama yimese karşısında bir kız varsa toparlanmalı bakmamali

kendine olan güvenini yitirdiğin için kocana böyle bir ceza vermişsin gibime geldi. ama yanlış yapmışsın. kocana bir koz vermişsin. sen beni aldatma potansiyeldindesin ve sebep beni kilolu bulman diye. inşallah eşin barıştığınızda ve üzerinden zaman geçtiğind ufak bir tartışmada bunu aleyhine kulanmaz.

1 senedir kilo problemi ve 2 düşük yapmanın üzüntüsünü yaşıyorsunuz

1 senedir eşinizin başkalarına baktığını düşünüyorunuz.

bence içinde bulunduğunuz durumla alakalı. kocanızın sizi çok sevdiğini düşündüm ben. üst üste af dilemiş suçlu olduğunu kabul etmediği halde.

bence size öyle geliyor :34:

Esinin söylemleri bana cok samimi geldi.. açıkcası abarttığını düşünüyorum canım..sen onun için önemlisin yazdıklarından hissettiğim bu..haksızlık yapma bence..ne o öyle serbest takılmalar..otele yerleşmeler..sen dua et eşin sana bişey dememiş..ben gitcem otele yerleşcem..tepik yerim haa:D:D şaka şaka..ama bence eşini üzme ..yazık ona da..

Evet birikim beni buraya getirdi , haksızlık ettigimi düşünmüyorum . Eğer bu özürleri olayın olduğu gece dileseydi bukadar buyumicekti . Ben böyle yasayamam bitsin bana güvenmiyorsan deyip deyip durdu . Bende. Bitsin dediği için bitirdim rahatla dedim ona karsı hala buz gibiyim . Yarın otelden çıkış yapicam hiç gitmek istemiyorum . Çok kırıldım zaten yorgun bir dönemden çıktım . Atlatamadim daha evet herkez cocuk düşürüyor biliyorum böyle diyorsunuz ama benim çok kötü oldu hep hamileliklerim hele en sonuncusu okadar çok kanamam olduki salonun ortasına yığıldım kaldım heryer kan oldu ambulansla gidebildim.2 gün sancı ve dogum yani kolay degildi . Hep esime tutundum hep onu sevdiğim için tekrar tekrar cesaret ettim denemeye artı kopmicagimizi düşündüm bizi bisey ayiramazdi o. Evlat sahibi olsun diye canımdan geçtim . Bukadar büyük yük başka kızlara bakmasını haketmedigime inanıyorum .

Sondurum : barıştık kirginim ama daha fazla uzatmamak gerektiğini inanıyorum.çünkü olayın böyle büyümesinin kendi hatası olduğunu kabul etti . Hepinize teşekkür ederim hepinize . Allah yardımcımız olsun

Back
X