Eşimle sorunum

Yok o zaman da ben kendimi veremiyorum. Konuyu bitirene kadar sorular aklımda tur atıyor. Olay mahallinizi ve zamanını tespit edebileceğim ipuçları arıyorum.
hiç bu açıdan düşünmemiştim bende anlatayım bitsin
sonrasında istediklerini sorsunlar 100 defa daha açıklama yaparım diye bölünmesin istiyorum :kahve:

I ipek2890 eşimde eşiniz gibidir aileside aynı, bir olay anlatırsın onlar olaydaki sineğin gözünü sorarlar cinnet geçiriyoum
benim anlattığım ana fikir o değil ki
eşimi defalarca uyardım ilk etapta anlamadı
sonra sözümü kestiği yerde sustum anlatmadım devamını her defasında aynı şeyi yaptım
şimdi kesmeden dinler :kahve:
Allahım sonunda beni anlayan biri çıktı
Uyardım sustum aynen demek ki ben de aynısını yapmalıyım ona bir de onu deneyeyim

Evet. Çünkü olayı tam anlamak istiyorum. Araya girip sorarım. Sormazsam yeterince anlayamam .

Eşiniz de ayrıntıları tam anlamak istiyodur bence. Anlattığınız şeyi önemsiyor oluşu ile ilgili olabilir. Kendinizi üzmeyin

Bana da aksine dinlemiyor gibi geliyor çünkü asıl yeri kaçırıyor sorduğu şey alakasız
Hani diyorum ya hep soru değil
Tam anlatacak olurum su versene şekeri uzatsana çocuk altına yapmış vs bölünüyorum

Eşiniz anlattığınız konuyu dinlememiş değil ki aksine ilgi göstermiş gibi geldi bana.

Şimdi sınava hazırlanırken motivasyonum düşse bana deseniz ki "Sizinle aynı şartlardaki biri birinci oldu." Ben de o kişinin tüm şartlarını öğrenmeye çalışırım o an.
" Kim? Kaç yaşında? Evli mi? Ne kadar süre çalışmış?" sorarım da sorarım yani...

Bence her sözü duymaya hazır olun.
Evlilik 'kırılma, gücenme' gibi şeyleri kaldırabilen bir kurum değil zaten.
Herkes her şeyi dibi kökünden söyler olmuş.
Bence sınava kadar aramayın, sınavdan sonra bakarsınız icabına.

Eşiniz anlattığınız konuyu dinlememiş değil ki aksine ilgi göstermiş gibi geldi bana.

Şimdi sınava hazırlanırken motivasyonum düşse bana deseniz ki "Sizinle aynı şartlardaki biri birinci oldu." Ben de o kişinin tüm şartlarını öğrenmeye çalışırım o an.
" Kim? Kaç yaşında? Evli mi? Ne kadar süre çalışmış?" sorarım da sorarım yani...
Kim o kim o diye ısrarla sorması beni sinir etti çünkü hep bunu yapıyor bir şey anlatırken hep beni bölüyor
Yoksa çalışma şartlarını sorsa amenna
Ve aramadı ben de onu aramadım

Bence her sözü duymaya hazır olun.
Evlilik 'kırılma, gücenme' gibi şeyleri kaldırabilen bir kurum değil zaten.
Herkes her şeyi dibi kökünden söyler olmuş.
Bence sınava kadar aramayın, sınavdan sonra bakarsınız icabına.

Bu konuda defalarca uyardım ama dikkat etmeye çalıştığını dahi görmedim bunu hep yapıyor
Aramadım o da beni aramadı ben dayanamaz arardım genelde muhtemelen zaten arar diyor ama bu defa aramayacağım

Bir şey anlatırken sürekli bölünmek veya dinlenmemek ben buna kızıyorum dün de aynısı oldu
Ama siz de adam calisirken arayip bir sekilde konsantrasyonunu bolmus oluyorsunuz bir de oyle dusunun.
Bu okul sinav isleri evlilik donemine kalinca boyle oluyor iste

Sorulardan dinleyemiyorum mu diyorsunuz ?
Aklımdaki sorunun cevabını almadan konuya odaklanamiyorum. o cevapları derhal almam gerekir. Bu ders çalışırken de böyle benim için. Benim icin olayin yeri ve zamanı çok önemli. Bu ikisi bana en başta söylenirse sorun kalmaz.

Back
X