Eşimle sorunum

Bunu yapmayin ya cok sinir bozucu bir durum
Esimde cok yapardi , uyara uyara duzelttim onu
Konuyu okuduktan sonra sevgilimle konuştum. Rahatsız olmuyorum ben de öyle yapıyorum dedi. İkimizin de huyu bir olduğu için sorun yaşamamışız. Tek sorun bazen aynı anda 4 5 konu konuşur hale geliyoruz toparlaması güç oluyor. :confused: Yakınım olmayanlara yapmıyorum zaten.

Çok çabuk sinirlenmenizin farklı sebepleri de olabilir. Şeker hastalığı troid vs gibi. Eğer bu tip bir rahatsizliginiz byoksa öfke kontrolü tedavisi alın en uzunu 6 ay sürüyor . Hem hayatınızdaki insanların huzuru hem de en önemlisi sizin huzurunuz için bunu yapmalısınız
Kendimi bildim bileli çabuk sinirlenirim ama eskiye göre biraz bu yönümü törpüledim gibi
Sebebini araştırmayı hiç düşünmedim huydur deyip geçtim

Konuyu okuduktan sonra sevgilimle konuştum. Rahatsız olmuyorum ben de öyle yapıyorum dedi. İkimizin de huyu bir olduğu için sorun yaşamamışız. Tek sorun bazen aynı anda 4 5 konu konuşur hale geliyoruz toparlaması güç oluyor. :confused: Yakınım olmayanlara yapmıyorum zaten.
Siz kendinize uygun birini bulmuşsunuz şanslısınız diyeyim o zaman karşı tarafta olanlar için zor oluyor çünkü 😬

Back
X