o da öyle dedi. tek git benle gitmek zorunda değilsin. ben sana annene gitme demem diyo. dedimki ama annenlere giderken ben seni yalnız bırakmadım.açıkçası hoş gelmez bana tatil günü benim de onla gitmemem. bi de diyorki ben yalnız gidiyodum hafta içi öğle arası uğruyordum. kızlar ben zaten tek de gidiyorum anneme.ama 2 hafta olmuş eşimle gitmem daha doğru diye düşündüm.bi de rahatsızlık durumu olunca
ben ikinizin de isteğiyle senin memleketine taşındığınızı sanmıyorum canım
ama sen bunu istemekte haklısın.
o da kendi ailesini bırakıp seninkilerin yanına gelmiş ve onlarla haşırneşir olmaktan rahatsız tabi o da haklı.
en iyisi sen seninkilere söyle kırılmasınlar. onlar da bilir erkekler sevmez ev aile ziyaretlerini.
eşine hiç lafını bile etme. sen git gel.
o da kendi ne zaman isterse o zaman gidersiniz. zaten bir süre sonra rahatsız olur gitmiyor olmaktan merak etme.
çünkü sana kinlenmeye başlamış.
telefonda ailesiyle neler konuşuluyor bilemezsin.
bari kendini emirkulu gibi hissetmesin.
kocan haklı yani.
kime göre neye göre daha doğru olur diye düşündün...
o zamanlar onlara göre doğrusu buydu ama sen katlanamıyordun değil mi.
baskı yapma.
böyle kurallarla kaidelerle evlilik hatta hayat çooook zorlaşır.
mecburiyetler boğar insanı.
sen nasıl onun memleketinde dayanamıyordun bir gece yatıp dönmeye.
şimdi o senin durumunda.
tabiki ben isteğim ön plandaydı . ama o da iş kariyer açısından burayı uygun gördü.onu da anlıyorum ailesini bırakıp geldi. ama ben onu zorlamamaya çalışıyorum zaten. bu sefer bizimkilerde cephe alırlar diye çekiniyorum. çünkü diyecekler ordayken kayınvalidene her hafta gidiyordun burda niye böyle oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?