eşimle sorunum

meraba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim eşimle anlaşamıruz ama kopamıyoruz.

dün yaşadığım bir olayı anlatacağım,gerçekten akıl istiyorum ağlamaktan gözlerim şişti.eşim askere gidecek hafta sonu benım de tayınım çıktı bayağı masrafım olacak ve eşimın maaşı kesildiğinden her şey bana kalıyor.ve borçlarımız var.dün hesap yaparken eşime sen maaşını ne yaptn dedım.çünke 900 lira almştı 300 k.kartına verdi 600 kalıyordu gerısını naptn dedım.bana telde bağırdı hesap sorma diye ben d e mesaj attım ailenden borç al kapaylm borcu ben sen gıdınce napacağım dedım.ikımızın aılesının de hıç yardımı olmadı. snra eşım de sinırlenmış ve 2 bılıziğımı bozdurmuş benden habersiz ben de gididnce çıldırdım kavga ettik bilgısayarı telefonu kucağına attım al bunlrrı da bozdur dıye o da aldı hepsini duvara fırlattı hepsi kırıldı.bana hakaret etti.gıt evden dedım gıttı ama gerı geldi o bilezıkler benımdı nasıl bana sormadan bozdurursun dedım onlar senın değıldı benle evlendığın ıçın sana taktılar dedı.bilezıkler gelinin değil mi benden habersiz bozdurubılır mı sizce hem dinen hem kanunen soruyorum

dün uyandıktan sonra bişey olmamış gibi davrandım kızlar. bugün yine sordum uğrarmıyız akşama diye dışarda işi vardı zaten akşama onu halleder gideriz dedi.iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum ama bildiğim tek şey sabırsızım bu konularda. bu sondu zaten bundan sonra onun demesini bekliycem

Bazen biz kadinlarin sorun urettigini dusunuyorum. Erkekler gercekten bayanlar gibi degiller, kimseye yaranmak gibi bir dertleri yok. Kadinlarda var diye demiyorum…ama insan kayinvalidesiyle filan iyi gecinmek istiyor…..buraya bir suru bayan konu aciyor iste sunlari yaptin kayinvalideme gorumce falan filan…tabiiki bir yerden sonra insan karsilik bekler ama madem boyle basa itip kakacaksin hic yapma yaptigin iyiligi.

Kocan gelmiyor mu? Teklif edersin gelmek istemezse gelmesin, kendin basip gidersin bi 10-20 dakikaligina (madem mesafede yakinmis esine muhtac degilsin anladigim kadariyla)

Kadinlar daha fedakar daha ozverili, erkekleride boyle kabul etmek lazim belkide.

Ailelerinizle birbirinizi boğmayın bence. Sen gitmek istemediğin zamanda eşin arada kalıyordu demek ki. Ben her iki tarafın ailesindende biraz mesafeli yaşamaları taraftayım. Eşimin ailesiyle de yaşadım gerçekten zor. Şu an kendi aileme yakınım ama inanınki olmuyor. Bazen yalnız olmak istiyorsunuz. Bazen gitmek istemiyorsunuz. Ara sıra telefonla bazı şeyleri halledebilirsiniz. Vaktiniz varsa birbirinize ayırın. Dışarı çıkın. Evde film seyredin vb. Birbirinizin tadını çıkarın :)

Back
X