- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Aynen oyle ama bazen asiriya kacirinca laflarida kiriyo ama bu sık olmuyoSize zarar vermiyor, kırmıyor, dövmüyor, sövmüyor anladığım kadarıyla. Haftada iki üç gün kafa dağıtmasına da karışmayıverin. Evliliginize zarar verirsiniz bu şekilde davranarak.
Ictg icin bi gun tartistik ve hic yapmadgm bisey yaptm annemn evine gittm agladm icin icin evimede donmek istyorm tabi 2 gun sonra yalvardi ozur diledi bi daha olmicak dedi o siralar cok icerdi duzeldi ondan sonra 3 gune dustu koca adam degistremiyormAynen oyle ama bazen asiriya kacirinca laflarida kiriyo ama bu sık olmuyo
Benim sorunum var uzgunum huzursuzum siz sesli sessizemi taktnzO içki içmesin elbette..sizde sesli harf kullanın yazarken bir zahmet..
Eşinizle konuşun ciddi ciddi..
Yok duzenli olarak değil canm cok sükür evde yalniz degilim 1 bucuk yasinda kizim var ve hamileymBugün cumartesi bu gece eşiniz dışarıda içecek siz evde tekmisiniz,düzenli olarak hafta sonu dışarıya içmeye mi gidiyor,evlenmeden önce biliyormuydunuz bu alışkanlığını
Kimseyi bilmiyorum bu kisilerle kisa sureli sohbet ettigim icin yazdim yeni uyeyim o yuzden bilmiyodum hanim efendi aciklamam yeterlidir umarim
Ama ben sana sesli harf kullan dedim yardımcı olamicim üzgünümKizlar iyi aksamlar esim alkol alan biri ama zarar vermz ama ben hic icmesn istyorm oda haftada 3 gun icio icnce sinrleniorm surat yapiorm onu oyle gormek istemiyorum ama o ickime karisma lutfen alkolluyken kirmak istemiyorum dio bugn ertesi pazar oldugu icn gene gitcek moralim bozuluyo artk
Ickiyi sevmiyorum onun kullnmasinida istemiyorum düşürdü 3 güne ama yinede hic icmesin istiyorumEvlenmeden once biliyormussunuz. Adam kendisini degistirmemis. Keske evlenmeseydiniz madem.
Disari gidip icmesini istemiyorsaniz ona evde icmesini teklif edin. Siz de oturun karsisina sohbet edin,o icsin siz icmeseniz de olur eger kullanmiyorsaniz alkol. Oturun guzel bir ortam olsun belki adam disari gitmekten vazgecer
Ama ben sana sesli harf kullan dedim yardımcı olamicim üzgünüm[/QUOTEbenim yazdiğim ama size uygun olmayan kelime hangisi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?