esimle sorunum

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
Kizlar iyi aksamlar esim alkol alan biri ama zarar vermz ama ben hic icmesn istyorm oda haftada 3 gun icio icnce sinrleniorm surat yapiorm onu oyle gormek istemiyorum ama o ickime karisma lutfen alkolluyken kirmak istemiyorum dio bugn ertesi pazar oldugu icn gene gitcek moralim bozuluyo artk

Evde mi iciyo disardami canim sana karsi nasil davranislari icince yada ictikten sonra ??

evlenmeden önce bilmiyor muydun içtiğini? haftada 3 gün içen biri evlenmeden önce beelli etmiştir.

Disarda icer ama icince onu alkollu gormek beni sinir ediyo daha dusuyo ustume sona dedigm lafi ters anliyo falan buda uzuyo beni bana eve bi zarari yok ama ben laflarimi tutamiyorm

Evet biliyodm ama dedgm gibi zarari yok cok seviyorum ama ictigi zaman saygi bile duymak istemiyorum

Size zarar vermiyor, kırmıyor, dövmüyor, sövmüyor anladığım kadarıyla. Haftada iki üç gün kafa dağıtmasına da karışmayıverin. Evliliginize zarar verirsiniz bu şekilde davranarak.
Aynen oyle ama bazen asiriya kacirinca laflarida kiriyo ama bu sık olmuyo

Aynen oyle ama bazen asiriya kacirinca laflarida kiriyo ama bu sık olmuyo
Ictg icin bi gun tartistik ve hic yapmadgm bisey yaptm annemn evine gittm agladm icin icin evimede donmek istyorm tabi 2 gun sonra yalvardi ozur diledi bi daha olmicak dedi o siralar cok icerdi duzeldi ondan sonra 3 gune dustu koca adam degistremiyorm

Bugün cumartesi bu gece eşiniz dışarıda içecek siz evde tekmisiniz,düzenli olarak hafta sonu dışarıya içmeye mi gidiyor,evlenmeden önce biliyormuydunuz bu alışkanlığını

Bugün cumartesi bu gece eşiniz dışarıda içecek siz evde tekmisiniz,düzenli olarak hafta sonu dışarıya içmeye mi gidiyor,evlenmeden önce biliyormuydunuz bu alışkanlığını
Yok duzenli olarak değil canm cok sükür evde yalniz degilim 1 bucuk yasinda kizim var ve hamileym

Evlenmeden once biliyormussunuz. Adam kendisini degistirmemis. Keske evlenmeseydiniz madem.
Disari gidip icmesini istemiyorsaniz ona evde icmesini teklif edin. Siz de oturun karsisina sohbet edin,o icsin siz icmeseniz de olur eger kullanmiyorsaniz alkol. Oturun guzel bir ortam olsun belki adam disari gitmekten vazgecer

Ama ben sana sesli harf kullan dedim yardımcı olamicim üzgünüm

Ickiyi sevmiyorum onun kullnmasinida istemiyorum düşürdü 3 güne ama yinede hic icmesin istiyorum

İçmeye mi gidiyo?
Bence içince şiddet, küfür kullanmıyorsa adamlığını bozmuyorsa sorun etme derim.
Hatta sofra hazırla evinde içsin dışarda içmesindense.
Ha dersen ki içkiye tamamen karşıyım e o zaman evlenmeden bu konuyu konuşacaktın içki kullanan adamla evlenmeyecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…