• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle sorunum

hahhhahahah :KK70: ilk defa medeni durumum hakkında birisi bir şey yazdı. bekar olduğumu düşünerekten yazdığını varsayıyorum ve bir şey demiyorum.:duduk:
şu "ilkimdi, çok sevdim " muhabbetine de bitiyorum resmen:halay::halay::halay:
inşallah kocan yaptığı yanlışı fark eder de bir an önce kurtulur.:dua:
Bitme canim ya

C
Benimkide zil zurna iciomus evlenmeden once arkadsken 2 sene icinde 1 kere ictigini gordm oda ablamlar gelmisti bi mekana gitmisti hepsi icmisti bi ben icmedim durumdan rahtszliglimi cok belli etmistim ama bi ara dini sohbetler oldu aramizda evliyken bide cok izlerdik evde oyle programlari sonra bi kandil gunu internette kandil dualarina bakarken tovbe istgfar duasini gormus o gun herseye tovbe etti 4 senedr evliyiz agzina vurmuyo su gibi icen adam tabi namazada basladi bu arad alkoldenmidir bilmem gastriti var midesi yanio hemn herşeyde birde siz ne kadar cok tepki verirseniz o kadar tersine davranio erkekler bence olan size oluyo sitresfen bide hamileymissinz cocugunuzuda etkilemeyin bence uyarmissinz zaten defalrca dua edin derim Allaha esinizin bu davranisindan dolayi razi gelmediginizi islah etmesini isteyin bide vicdanli bi insan sa zaten bazi seylrri ona karsi tavir almadan psikolojik olarak gözune sokun illaki beyninde yer edecektir ve bigun pisman olacaktir die umut ediyorum[/QUOTsagolun gercekten yazdiklariniz icin

Konu sahibi ickiyi icmesinden hic yana degil az ya da cok.birde durumu iyice normallestirip evde icsin sofra kur diyenlerde bi alem.hem farkindaysaniz ickiliyken konusmalarimi yanlis anlayip kavga cikariyor diyor..kotuye giden bir durum olabilir.. buna izin verme bence iyice artirabilir evdede iciyorum rahatim diye..disarida icerse icsin.
Eger kendiside isterse sende guzelce konusarak kavga cikarmadan istegini dile getir.

Konu sahibi ickiyi icmesinden hic yana degil az ya da cok.birde durumu iyice normallestirip evde icsin sofra kur diyenlerde bi alem.hem farkindaysaniz ickiliyken konusmalarimi yanlis anlayip kavga cikariyor diyor..kotuye giden bir durum olabilir.. buna izin verme bence iyice artirabilir evdede iciyorum rahatim diye..disarida icerse icsin.
Eger kendiside isterse sende guzelce konusarak kavga cikarmadan istegini dile getir.

Evde asla icmez kendi zaten sevmez eve getrmeyi bende boyle biseyi kab edemem konusuyorm ama bi ickim var sana ne zararim var diyo

Annem 30 küsur sene önce "bu eve alkol girmeyecek dışarda iç içeceksen" demiş babama. O zamandan beri babam alkolik. Ne güzel tavsiyeler vermişsiniz siz de. Dışarda içsin, ortamlara aksın, zamanla evin yolunu bulamasın...

Annem 30 küsur sene önce "bu eve alkol girmeyecek dışarda iç içeceksen" demiş babama. O zamandan beri babam alkolik. Ne güzel tavsiyeler vermişsiniz siz de. Dışarda içsin, ortamlara aksın, zamanla evin yolunu bulamasın...
Ben ickinin haramini dini boyutunu gectim zararli insan vücuduna..insan kendine bile bile niye zarar verirki..sigara da oyle benim icin..

Hayir tamamen yanlis anlamisinz siz esim eve alkol sokmayi sevmez kendi para vermez sadece arkadaslaryla 1 2 saat tatkiliyo ortamlara akcak oyle baska islere gircek birisi degil

Esinizin bilmediginiz herhangi bir sorunu olabilirmi alkol onun icin neyi ifade ediyor acaba bi rahatlatma ilacimi ne bileyim psikolojik olarak dusunuyorumda o an icin rahTlama ihtyacimi duyuyor kafasinimi dinlendiriyor nedeni ne olabilir siz esinizi iyi tanirsinz sadece isin alkol alimini deil onu buna iten sebebleri de dusunmek lazim mesela ben isteyken mutlaka bir bardak kahve icme istegi duyuyorum yogun calismayi stresi azaltmak nefes almak icin cikip 5 dk bi kahve icme istegj duyuyorum o an icin kafami topluyorum bu benim icin bi ihtyac gibi oldu rutinlesti

Hayir tamamen yanlis anlamisinz siz esim eve alkol sokmayi sevmez kendi para vermez sadece arkadaslaryla 1 2 saat tatkiliyo ortamlara akcak oyle baska islere gircek birisi degil

Nasıl kendi para vermez? Arkadaşları mı ismarliyor haftada üç kez? Nasıl arkadasmis onlar? Eşiniz otlakci mı?

Evde asla icmez kendi zaten sevmez eve getrmeyi bende boyle biseyi kab edemem konusuyorm ama bi ickim var sana ne zararim var diyo

İçki içen adam neden eve getirmeyi sevmesin o nasıl mantık

Siz içirtmezsiniz diye evde içmiyor

Dışarıda ne içiyor bira rakı cin votka viski şarap

Her seferinde dışarıda içeceğine örneğin evde iki bira içsin bir kase fıstık ile sizinle sohbet etsin

Konuşma ihtiyacını sizinle gidersin

Esinizin bilmediginiz herhangi bir sorunu olabilirmi alkol onun icin neyi ifade ediyor acaba bi rahatlatma ilacimi ne bileyim psikolojik olarak dusunuyorumda o an icin rahTlama ihtyacimi duyuyor kafasinimi dinlendiriyor nedeni ne olabilir siz esinizi iyi tanirsinz sadece isin alkol alimini deil onu buna iten sebebleri de dusunmek lazim mesela ben isteyken mutlaka bir bardak kahve icme istegi duyuyorum yogun calismayi stresi azaltmak nefes almak icin cikip 5 dk bi kahve icme istegj duyuyorum o an icin kafami topluyorum bu benim icin bi ihtyac gibi oldu rutinlesti
Evet yogun is hayati var ve cok sitresli kafasini dagattigni soyluyo

Arkadas cevresinden bircok kisi muzdarip erkekler evlediginde cokta disari hayatindan vazgecmio malesef tatlim bekar hayatindaki gibi devam ediyo evlenmeden onceki aliskanliklarindan vazgecrmek biraz zor tek basina birsey elde edemessin ozamn buyuklerinz devreye girecek yada sozunu dinledigi saydigi sevdigi bi abisi ablasi vs varsa biraz ustunde baski yapacak ne bilim sadece sen ugrasrsan yipranirsin is cirkinlesr sozununde hukmu kalmaz pilav gibi isitip isitp getryon onume der gibi o zaman daha cok canin sklir derm ben

İçki içen adam neden eve getirmeyi sevmesin o nasıl mantık

Siz içirtmezsiniz diye evde içmiyor

Dışarıda ne içiyor bira rakı cin votka viski şarap

Her seferinde dışarıda içeceğine örneğin evde iki bira içsin bir kase fıstık ile sizinle sohbet etsin

Konuşma ihtiyacını sizinle gidersin
Sadece bira baska bisey vurmaz agzina normalde kendi sevmiyoevde icmek denedim bir kere istemesemde gel evde ic die ama istemedi

Back
X