• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle sorunum

Cok tesekkur ederim sana gercekten allah ne dilegin varsa kabul etsn dediklerini yapicam kizimi uyutunca simdi
Tatlim benim dilerim Allahtan benimde senin gibi bi yavrum olur ins isteyen herkesin ve de Allah esinle muhabbetini arttisin seker tadinda ins bugun asilama yaptrdm bende bakalim bebgim olacakmi

Evde acigim kapaliyim normalde ama makyaj yaparm simdi nasl giyinsem
Güzelim aciklik yada tesettur deil davranisin kibarligin hanimliginin altinda güclu cesaretli ve kararli mantikli bir kadin olmalisin ayni zamandada bakimli tabi makyaji cok abartma bide sevdigi birsey varsa onu giy yoksa dugune gider gibide giyinme

Tatlim benim dilerim Allahtan benimde senin gibi bi yavrum olur ins isteyen herkesin ve de Allah esinle muhabbetini arttisin seker tadinda ins bugun asilama yaptrdm bende bakalim bebgim olacakmi
Canim benim cok dua edicem sana hemde hamileyim ama ne kadrlk bilmiyoruz pazartesi randevum idrar testnde cikti kizm 1 buck yasnda rabbim sana ikiz nasip etsn insallah allahm dileklerini kabul etsin guzel haberlerini esirgeme benden canim bekliyorum

Canim benim cok dua edicem sana hemde hamileyim ama ne kadrlk bilmiyoruz pazartesi randevum idrar testnde cikti kizm 1 buck yasnda rabbim sana ikiz nasip etsn insallah allahm dileklerini kabul etsin guzel haberlerini esirgeme benden canim bekliyorum

Tamam kuzum ins sevinc cigliklarimi atarim burda bende senden haber bekliorum bu arada bende ic anadolu kiziyim ama kardeniz geliniyim

Otlakcimi demenin neresi guzel kelime neresini yanlis anlamisim
Yanlış anlıyorsunuz demedim. Yanlış ve eksik anlatıyorsunuz biz yanlış anlıyoruz dedim. İletişim probleminiz var ki şu mesaj da tescilledi durumu. Neyse benden bu kadar. Umarım çözüm bulursunuz.

Güzelim aciklik yada tesettur deil davranisin kibarligin hanimliginin altinda güclu cesaretli ve kararli mantikli bir kadin olmalisin ayni zamandada bakimli tabi makyaji cok abartma bide sevdigi birsey varsa onu giy yoksa dugune gider gibide giyinme
Yok canm spor klasik takilrm ama begenr giyimimi abiye giymem :skandal:

Size bi suru akıl verilmiş. Bir zamanlar kocası alkolik olan bi kadın olarak şunu söylemek isterim, o tavsiyeleri atın bi tarafa. Kararlılığınızi ortaya koymazsaniz isiniz zor.
Haftada 3 gün olan içme bir müddet sonra 4 e, daha sonra 5,6,7 ye çıkacak. Beyin daha fazla alkol isteyecek Eşiniz daha fazla içecek.
Kusura bakmayın sizin moralinizi bozmuş olabilirim ama olay budur.
Mide bulandıran ilaçlar falan hikaye. Ben bütün yolları demedim olmadı.
En sonunda bir arkadaşımın yıllardır söylediğini yaptım. Arkadaşın babasına alkolikti bir zamanlar. Bana, ya hacca götür yada bosanicam senden diyerek evden kov dedi. Ben ikincisini bir cinnet anında yaptım. Sonuçta 5-6 yıldır eşim icmiyor ama ben hala tetikteyim.
Allah size kolaylık versin.

Back
X