Esimle sürekli tartisiyoruz

Her ilişkide çiftlerin birbirine özgürlük alanı bırakması gerek ... Gereksiz kıskançlıklar en büyük sevgiyi bile bitirir.

Evliliginizin ilk zamanlarını mahvetmeyin.Enerjinizi birlikte neler yapabiliriz sorusuna harcayin.Nasil daha eğlenceli vakit geçirirsiniz ona bakin hayat zaten yeterince zor.

Evliliğin ilk yılları zor derler.Bizim için güzeldi.Bol bol film belgesel izledik.Yabanci dizi bitirdik.yuruyus yaptık.Borcumuz var diye gezip dolaşmadik ama şimdi çok güzel yad ediyoruz o günleri.

9 yıllık evliyiz.buyuk çocuğumuz bire basladi okulu, sporu kursu uğraşıyoruz.iki yaşında ikizlerimiz var peşlerinde koşuyoruz vs vs. Basbasa o kadar az vakit geçiriyoruz aynı evin içinde hasretiz:)

Siz akışına bırakın didiklemeyin boşuna.Once kendiniz mutlu olun devamı gelecektir

Bir şey olduğu yok Oyacık, sadece evlendiniz. Normal süreçler bunlar evlilik öncesi gibi olmaz evlendikten sonra, sevgi ve saygıyı yitirmeyin yeter ki.

Konuyu ilk okurken neredeyse bunu ben mj yazmisim diyecektim bundan 1 bucuk yil oncesi olsaydi. Ayni asamalardan herkes geciyor sanirim. O kiskanan erkek artik kiskanmadigi gibi kiskanma huyunu da sana birakiyor. Ozellikle evliligin ilk 1 yili bu kiskanma durumlarindan cok tartistigimiz olmustir. Bi noktadan sonra nasi oldu bilmiyorum ben de biraktim gitti. oyle ki aramiyorsun beni diye tartisirdik. Simdi durum oyle degisti ki anlatamam adami aramak aklima bile gelmiyor. O beni arayip dakikalarca konusuyor. Suan 2 yillik evliyiz. Insallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…