iyi geceler kizlar, gecenin bi yarisi cok caresiz oldugum icin yaziyorum. Esimle 6bucuk aylik evliyiz, sürekli tartisip duruyoruz, bana eskisi gibi ilgisini sevgisini göstermiyor, ben hala eskisi gibi olmasini istiyorum. Defalarca konusstum dikkat edicegini söyledi ama gercekten olcakmi bilmiyorum.
Tartistigimiz zaman gelip özür dilemez, cok nadiren özür diler, buda beni mahfediyo. Ben gidip hatami anladigimi söyleyip özürümü diliyebiliyorum. Ama o baska bi sekilde gösteriyor veya hic bisey söylemeyip normal davraniyor.
Esim evlenmeden önce cok kiskancti ve her attigim adimimi bilmek isterdi, benide öyle alistirdigi icin bende ondan öyle bilmek istiyorum, o bana bazi seyleri artik biraz rahat birakmamizi söylüyorz birbimizi sIkmayalim diyor, eskisi gibi degil artik öyle kiskanclik veya didikleme yapmiyor. Ama beni hep kötülüyor cok didikliyormusum hastamisim ben falan, oysaki beni bu duruma hep o getiriyor.
Neden eskisi gibi degilsin diyorum sorun nerde bilmiyorum diyor bana biseyde diyemiyor.
Gercekten suan okadar üzgünümki neden evlendim diye cok pismanim, kendimi öldürmek istiyorum bu durumdan kurtulmak icin, bazen diyorum ayril gitsin sonra ailem aklima geliyo üzülcekler diye, her evlilikte olur böyle seyler düsünürek bosveriyorum.
Biz nisanliyken öyle mutlu bi ciftdik ki herks bize parmakla gösterirdi, simdi o halimizden eser kalmadi
Kendimi cok degersiz hissediyorum