• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sürekli tartışmaktan yoruldum

Valla dayınız onun kardeşinden makbul yani, hatta dini olarak bakarsak kardeşi size namahrem dayınız büyüğünüz. Yanlış anlamayın hem size dayınız daha yakın. Bu erkekler adam olmaz gerçekten ya. Yok yere dert yaratıyorlar, böyle oldukları halde tüm toplumda nasıl baskın olabilmişler anlamış değilim. Hiç mantıkları yok.

Dediğiniz TV ye bakayım bir.ben YouTube dan izliyorum.hatta dün kafaya takma ile ilgili videosunu izledim o kadar faydası oldu ki...
Ama önemli şeyleri de not etmek dhaa iyi
Söz uçar yazı kalır.
Siz nasıl yorumluyosunuz?
Yani size katkısı oldu mu görüş acinizds faydası oldu mu evli iseniz buna etkisi nasıl oldu?
Evliliğimin başlarında dinlediğim için faydası olduğunu düşünüyorum.Geçmişe takılma,alınganlık gibi huylarımdan vazgeçtim mesela.2 senelik evliyim şuan ve her şey yolunda çok şükür.

Evliliğimin başlarında dinlediğim için faydası olduğunu düşünüyorum.Geçmişe takılma,alınganlık gibi huylarımdan vazgeçtim mesela.2 senelik evliyim şuan ve her şey yolunda çok şükür.
Hmm masaallh Rabb'im daim eylesin
Çok sevindim faydalı olmuş olmasına 😍
Bari sizde paylaşın ki evliler herkes faydalansin lütfen.insan stres öfke kızgın üzgün hallerinde iken kendi hatalarınin farkında olmuyor çünkü .

Back
X