• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sürekli tartışmaktan yoruldum

Bir sebep açıkladı mı yoksa en çok benim ailem olacak egosu mu?

kendı dayımı arardım bende acıkcası..ben kayın yok gorumcemın kocası vs bu kısılerle esım yanımda yokken gorusmeyı tercıh etmem esımın aılesıne bıle esımle gıder donerım

Arkadaşlar dünde post açmıştım bir süredir eşimle uzağız ailemin yanına geldim filan diye.ailemi görmeye .. Biz eşimle normalde iyiyiz ama en küçük şeyde bile bazen tartışma çıkıyor ve artık çok yoruldum.. Kısa kesicem arkadaşlar ben 1 hafta sonra dönücem evime nasipse gideceğim günde eşim gece vardiyasında beni alamıyor bende dayım dan rica ettim beni karşılar mısın diye tamam dedi hallettim bugün eşim aradı onada söyledim kızdı bana abim varken neden dayın abim alır seni dedi boşuna taksi parası verme dedi normalde hiç para konusunu sorun etmeyen bir insan sonra bende ona kızdım yüzüme telefonu kapadı bende dengesiz yazdım ve hală aramadı sizce ben suçlu uyum bende şuan inanın çok sinirliyim ve hiç gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım.. Ailemin yanına gelme sebebim tatil yanlış anlaşılmasın.. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Dayinizin arabası yok anladığım kadarıyla. Bana pek büyütülecek bi durum gibi gelmedi. Ben olsam dayımı arar eşimin kardeşinin alacağını söyler teşekkür ederdim. Sen de yorulma der görüşmeyi bitirirdim. Tabi kaynimdan rahatsiz değilsem.bosuna yaşanmış bir gerilim. Evinize gitmeyip iyice büyütmeyin

Arkadaşlar dünde post açmıştım bir süredir eşimle uzağız ailemin yanına geldim filan diye.ailemi görmeye .. Biz eşimle normalde iyiyiz ama en küçük şeyde bile bazen tartışma çıkıyor ve artık çok yoruldum.. Kısa kesicem arkadaşlar ben 1 hafta sonra dönücem evime nasipse gideceğim günde eşim gece vardiyasında beni alamıyor bende dayım dan rica ettim beni karşılar mısın diye tamam dedi hallettim bugün eşim aradı onada söyledim kızdı bana abim varken neden dayın abim alır seni dedi boşuna taksi parası verme dedi normalde hiç para konusunu sorun etmeyen bir insan sonra bende ona kızdım yüzüme telefonu kapadı bende dengesiz yazdım ve hală aramadı sizce ben suçlu uyum bende şuan inanın çok sinirliyim ve hiç gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım.. Ailemin yanına gelme sebebim tatil yanlış anlaşılmasın.. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

Lütfen bu Psikologun videolarını ve başka videolarını izleyin ve başkalarına da iletin.
Evli çiftlerin birçok sorununu çözmesine vesile oldu kendisi inşaallah.ve izlerken mutlaka not çıkarın ara ara açıp okuyun

Ne alaka ya dayınla anlaşmışsın neden sorun çıkarıyor ki.Eşin bence geçimsiz.Ama yine dengesiz gibi kelimeler kullanılmamalı saygı çok önemli.

Lütfen bu Psikologun videolarını ve başka videolarını izleyin ve başkalarına da iletin.
Evli çiftlerin birçok sorununu çözmesine vesile oldu kendisi inşaallah.ve izlerken mutlaka not çıkarın ara ara açıp okuyun

Bu video gizlidir diyor pskikolog kim acaba

Kendi dayınız varken onun abisiyle gitmenizi beklemesi saçma.
Amaa dayınızın aracı yokmuş, zaten taksiyle gideceksiniz madem tek dönseydiniz. O da olurdu. Veyahut aile dinamiklerinize bağlı olarak da değişir, abisi alabilirdi.
Araç olsa siz haklısınız yüzde yüz diyecektim. Ama şu durumda bilemedim, adam da çok haksız sayılmaz.

Taksiyle gidecekmişsin dayının arabası yokmuş.Neden taksiyle kendin gitmiyorsun?Ben şimdi eşine hak verdim çünkü dayının arabası yok.Neden illa dayın?Abisinin arabası varmış işte adam seni yemezdi

Video açılmadı da öyle bir hata verdi.Tahmin etmiştim ben bütün programlarını izledim.
Yaa Evet şimdi farkettim niye öyle hata verdiyse...
Hmm ama çok şey kattı bana videoları hâlâ da takip etmeye çalışıyorum.
Siz nasıl buldunuz?

Ben beyaz tv video arşivi var baştan sona bütün programlarını izledim.
Dediğiniz TV ye bakayım bir.ben YouTube dan izliyorum.hatta dün kafaya takma ile ilgili videosunu izledim o kadar faydası oldu ki...
Ama önemli şeyleri de not etmek dhaa iyi
Söz uçar yazı kalır.
Siz nasıl yorumluyosunuz?
Yani size katkısı oldu mu görüş acinizds faydası oldu mu evli iseniz buna etkisi nasıl oldu?

Ya videoları açamadım.. Acayip merak ettim bakmak istiyorum link paylaşır mısınız..

Eşiniz saçmalamış, bunda kızıp telefonu kapatacak birşey yok. Ayrica benim dayım dururken eşimin abisi ne alaka

Iletisiminizde bir kopukluk oluşmuş. Siz esinizin alamayacagini biliyordunuz dayima soylerim deseydiniz esinizde ben alamam ama abime derim o alir deseydi böyle bir sorun ortaya cikmazdi. Zaten böyle seylerinde sorun olmasi cok saçma. Dayının seni almasindan normal birsey yok. Ama araba varken para icin degilde her iki tarafin rahati için arabasi olan birinin almasi daha rahat oluyor. Bos yere sinirlenmeyin sakinliginizi koruyun ailenizle olan zamaninizin tadini cikarin. Bunlar gelip geçici şeyler.

Back
X