Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi
Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.
Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .
böyle olan var mı aranızda . normal mi.
alakasız olacak ama bişey sormak stiyoru bana özelden mesaj atar mısınz? :)Burcunuzu acayip merak ettim yengeç mi?
aşık değil miydin evlenmeden önceevlenmeden önce böyle değildim ben evlilikten sonra aşık oldum . garip
Ahahha bende kovayim.KOVA Burcuyum kızlaryükselenim KOÇ .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?