Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

Ben de dokunarak sevmeyi seviyorum. Evli değilim ama evde kardeşimi filan sürekli mıncırırım gel öpcem filan yaparım. Sevdiğim insanlara dokunmayı seviyorum çok ilginç. :/
Eş olunca farklı tabi karşıdakinin de bu durumdan hoşlanması şart.

Benimde esim boyleydi bi rahat vermezdi ilk zamanlar yeter artik minciklayip durma bi nefes aldir derdim. Adamin huyu bana gecti herhalde. Simdide o beni zor zaptediyo

Çooook tatlısıniz ama siz :)))

Maşallah yeni evliymissin dokunuver nolcakmis sevgi pitircigi seni

yanlız evlilerin çoğu eşine pek düşkün maşallah Allah bozmasin tabi de neden Biz Bekarlara aman evlenme pek zor diyorsunuz. evde kaldım bu yüzden işte

Ha ha ayni ben merak etme canim çocuk olduktan sonra yanyana oturmaya bile zamani olmuyor insanin bende 2 tane çocuk var.cocuklardan önce bende öyleydimm çok iyi anlıyorum seni

Ay bu kadar olmasa da ben de gidip gidip sarilirim Eşim de çabuk terleyen bir insandır bunalir hemen. Karşılıklı sarilireak sorun yok ama ben bazen çok ustune gidersem aşkım terledim ben der yazık
Ama bagirtana kadar sarilirim sonra kizar ona da kuserim sonra baristirmaya çalışır o çok hoşuma gider. Koselerde sıkıştırırım hep niye aldim ben onu sarılıp öpmek için
O da çok sık öper ama ben onu kollarla sarip sıktıgım icin adamın sabrı tasiyor

benim esim öyle Ama ben rahatsiz olmuyorum, ha cok nadir rahatsiz oluyorum kendisine diyincede bi muddet dikkat ediyor..

Biz uzun süredir beraberiz ama öyle bir takıntım varmı bilmiyorum sokakta hep el eleyiz evdede evimiz küçük L bir koltuğumuz var hep yanyanayız dokunuyoruz ister istemez
Ama gece aynı yatakta ayrı ayrı yatarız nerdeyse bazen ben arkasından sarılırım hatta kışın ayrı yorganlar kullanıyoruz ben üşüyorum sırtım hep açılıyor tek yorganla

Aman allahm bu konuyu bdn mi actim yoksa :-D kiz valla bnsin he :-D bizimki de kiziyo bana askm dur artik diye iyiki kendimi ttuyorm yoksa ohoooo :-D

Ben de dokunmaya bayılıyorum oda ılk donemlerde cok sıkıntı yasadı ama evlendıkden sonra şımdı de o benım gıbı oldu)))bende senın gıbı asırı deyıl ama yanımdayken kendımı tutamıyorum ıllede ya sacını karıstırıcam yada bısekılde temasda olmalıyım

hiç sevmediğim birşey.
ve kesinlikle ben de rahatsız olurum. hele "elim değmese ayağım değecek illa" yazdığınız kısımda sanki ben boğuldum.
bana böyle sürekli dokunan bir insan olsa iterim yani.
sonuçta sevgi dokunmak değil. karı koca da olsan, insanın özel kabul edilen belli bir yakınlaşma seviyesinde her an birinin olması çok çekilmez ve rahatsız edici birşey.
eşine hak veriyorum ve bu şekilde yapmaya devam edersen soğutursun bence kendinden. ben olsam soğurdum.

Aynı kendimi gördüm sizde :)bende öyleyim oda alisti bazen kızıyor surat yapıyorum gel gel başımın belası yapamaz bensiz diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…