Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi

Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.

Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .

böyle olan var mı aranızda . normal mi.

Bende öyleyim ama pek yansitmamaya calisiyorum simarir falan ...
Hastalik haline getirmeyin ama lütfen :/

Abovv takıntı gibi birşey olmuş bu
Yani benim bir arkadaşım var aynı böyle durumda olan ama sizinki sadece eşinize karşı öyle sanırım.
Yemek yerken eliniz olmazsa ayağınızı değdirmenize güldüm hakketen

Bunu siz dillendirdiniz mi hiç eşinize , yoksa o bunaldığını itiraf mı etti..

Evdeyken hiç şaşırtmayı denemediniz mi hiç dokunmayarak ?

Yani sorun olmayabilirdi bu belki ama artık iş tartışmaya döküldüyse kesinlikle bunu yapmamalısınız.. Oje sürün, manikür yapın.. Elinizi kolunuzu meşgul edecek birşeyler bulun.

eşin haklı buda insanı bunaltır yani

her dk sarılmak dokunmak ben boğulurum

Toplum içinde yapmıyorsun ama di mi? Sonra buldumcuk oldu bizimki derler bak.

Muhabbetiniz daim olsun inşallah .

Tartışma sebebi olacak kadar abartmamalısın bence. Kendine hakim olmaya çalışsan. Benim de eşimi mıncırasım,kalbime sokasım geliyor ama dışarıdan bakınca gayet coolumdur

of of of çok fena.. kusura bakmayın ama iyi ki eşiniz değilim dedim.. her an bir el üzerimde çok ama çok rahatsız olurdum o yüzden eğer rahatsız oluyorsa eşinizi anlarım.. bu psikolojik bir takıntı halini almış bir psikologa görünseniz keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…