• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartışmamız :(

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Kızlar 4 şenlik evliyim bu 4 senede hep ailem yüzünden eşimin geçmişi ben yaptığım tavırlar yüzünden tartıştık. Bem tavırlar imi değiştirdim.ailem artık tamamen bitti. Eşimin geçmişi konusunuda kapattık. Şuan sorunumuz eşimin bir kuzeni var açık seçik giyinen bir kız.bem kıskancım bunu kızda biliyor hafta sonu eşimi aramış avl size gelcem diye amenna yama yanında arkadaşını getirmiş. Daha önce birini getirdi kızın davranışları hoşuma gitmediği için kuzeni uyardım bana bir daha arkadaş getirme diye bu hafta sonu yine getirmiş başka bir arkadaşını. Eşimin yanında kuzenide arkadaşıda sıfır kollu bdylw geziyorlar ben rahatsız oldumm göğüs yarıya kadar açık göbek sırt her yer açık yani. Bu hafta sonu yine gelecek miş sınavları varmış. Bend e aradım kızı dedimki canl eğilip kaldığında her yerin açılıyor biraz kapalı biletler giysen olur mu tamam yenge dedi ve aradan bir saag geçmeden eşim veni aradı sen ne karışıyon ne isterse giyer misafir olrak geliyor misafire böyle davranılır mi diye bana açtı ağzını yumdu gözünü. Bend e o sinirle kuzeni tekrar aradım abone ne dedin sizin yüzünüzden tartışıyoruz yeter artık biraz kapalı giymek ağır mı geldi bir daha evime gelme dedim. Sonra eşim tekrar aradı bu böyle olmuyo yeter artık ben yapamıyorum sana dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı eşimle konuşmuyoruz şuan arkadaşlarının yanında.nasıl davranım bir akıl verin artık tahammül edemiyorum hep başkaları yüzünden tartışıyoruz.kendi içimizde sorunumuz yok eşimde hep dışarıya önem verir ama gelde eşini kullanmaya çalışırlar eşimde kimseye yok diyemediği için herkez istediğimi yaptırmaya çalışır ne yapmam lazım artık dayanamıyorum 2 tanede evlâdım var :(

Fazla abartmissin. Kızım kendi tarzı buysa karışmak yablis. Ha özellikle eşine gösterdiklerini düşünüyorsan bilemem

Bence de çok ayıp kapalı giyin demek. Hele ki arayıp söylemek, sizi hiç ilgilendirmiyor.

Kuzenide kabul etmeyin öyle her haftasonu. Arkadaşıyla hele ki. Bu kadar samimiyete müsaade etmeseniz başınız hiç ağrımayacaktı. Alttan alın, bi özür dileyin bence kızdan. Ama bir sürede eve davet etmeyin.

Siz biraz esinizi bunaltmissiniz ve cok fevri davranmisiniz. Kendinizce hakli olabilirsiniz ama bunu sinirli ve kavga eder gibi soyleyince hakliyken haksiz duruma dusuyorsunuz. Sakin bir sekilde kendinizce mantikli gerekcelerle esinize aciklayabilirsiniz rahatsiz oldugunuzu.
Bana gore haksizsiniz, isteyen istedigini giyer buna siz karar veremezsiniz. Siz esinizin gecmisi her neyse bu guven problemini daha asamamissiniz? Acik giyinseler ne olacak ki neyden cekiniyorusnuz ? Esinizle aralarinda bisey olur diye mi? Siz kendi tavriniz yuzunden kaybedeceksiniz gibi baksaniza esiniz bunalmis.
Benim esim kuzenimi arayip sizin yaptiklarinizi yapsa ben cok uzulur ve bozulurdum.

Kızlar 4 şenlik evliyim bu 4 senede hep ailem yüzünden eşimin geçmişi ben yaptığım tavırlar yüzünden tartıştık. Bem tavırlar imi değiştirdim.ailem artık tamamen bitti. Eşimin geçmişi konusunuda kapattık. Şuan sorunumuz eşimin bir kuzeni var açık seçik giyinen bir kız.bem kıskancım bunu kızda biliyor hafta sonu eşimi aramış avl size gelcem diye amenna yama yanında arkadaşını getirmiş. Daha önce birini getirdi kızın davranışları hoşuma gitmediği için kuzeni uyardım bana bir daha arkadaş getirme diye bu hafta sonu yine getirmiş başka bir arkadaşını. Eşimin yanında kuzenide arkadaşıda sıfır kollu bdylw geziyorlar ben rahatsız oldumm göğüs yarıya kadar açık göbek sırt her yer açık yani. Bu hafta sonu yine gelecek miş sınavları varmış. Bend e aradım kızı dedimki canl eğilip kaldığında her yerin açılıyor biraz kapalı biletler giysen olur mu tamam yenge dedi ve aradan bir saag geçmeden eşim veni aradı sen ne karışıyon ne isterse giyer misafir olrak geliyor misafire böyle davranılır mi diye bana açtı ağzını yumdu gözünü. Bend e o sinirle kuzeni tekrar aradım abone ne dedin sizin yüzünüzden tartışıyoruz yeter artık biraz kapalı giymek ağır mı geldi bir daha evime gelme dedim. Sonra eşim tekrar aradı bu böyle olmuyo yeter artık ben yapamıyorum sana dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı eşimle konuşmuyoruz şuan arkadaşlarının yanında.nasıl davranım bir akıl verin artık tahammül edemiyorum hep başkaları yüzünden tartışıyoruz.kendi içimizde sorunumuz yok eşimde hep dışarıya önem verir ama gelde eşini kullanmaya çalışırlar eşimde kimseye yok diyemediği için herkez istediğimi yaptırmaya çalışır ne yapmam lazım artık dayanamıyorum 2 tanede evlâdım var :KK43:
Kizin giyimine karismaniz bunu soylemeniz tuhaf.tekrar arayip nasil evime gelme diyebildiniz.
Cok rahatsiz olduysaniz acin kapo pencereyi kendi biseyler giymek ister zaten.istanbuldaysaniz cok soguk zaten.

Evet yanlış olabir ben hata yapmadım demiyorum ama kız önce kapalı gelirdi sonradan açılmaya başladı bu kadar. Beni aramazdı gelmek için eşimi aradı. Eşimin yanında eğilşyo göğsü tamamen ortada sırtı açılıyo ediyo sonuçta erkek ne olurs olsun bu devirde insan babasına bile güvenemiyor.ve bukız insanlrın arasını açmayı seven nereye gitse orayıkarıştıran bir kız.

Kizin giyimine karismaniz bunu soylemeniz tuhaf.tekrar arayip nasil evime gelme diyebildiniz.
Cok rahatsiz olduysaniz acin kapo pencereyi kendi biseyler giymek ister zaten.istanbuldaysaniz cok soguk zaten.
Antalyadayız. Soğuk olmasına rağmen üzerine bişey giymiyor bu kız altında sadece baxır ve sütyenle balkona çıkan bir kız

Siz biraz esinizi bunaltmissiniz ve cok fevri davranmisiniz. Kendinizce hakli olabilirsiniz ama bunu sinirli ve kavga eder gibi soyleyince hakliyken haksiz duruma dusuyorsunuz. Sakin bir sekilde kendinizce mantikli gerekcelerle esinize aciklayabilirsiniz rahatsiz oldugunuzu.
Bana gore haksizsiniz, isteyen istedigini giyer buna siz karar veremezsiniz. Siz esinizin gecmisi her neyse bu guven problemini daha asamamissiniz? Acik giyinseler ne olacak ki neyden cekiniyorusnuz ? Esinizle aralarinda bisey olur diye mi? Siz kendi tavriniz yuzunden kaybedeceksiniz gibi baksaniza esiniz bunalmis.
Benim esim kuzenimi arayip sizin yaptiklarinizi yapsa ben cok uzulur ve bozulurdum.
Daha öncesinde eşime iyilikle sakinlikle söyledim evet haksız olabilirim ben kesinlikle haklıyım demiyorum fevri davrandığımnda fakındayım. Eşime güveniyorum ama karşıdaki insana güvenmiyorum heleki bu erkeklerle oynamayı seven bir kızsa

Kızlar 4 şenlik evliyim bu 4 senede hep ailem yüzünden eşimin geçmişi ben yaptığım tavırlar yüzünden tartıştık. Bem tavırlar imi değiştirdim.ailem artık tamamen bitti. Eşimin geçmişi konusunuda kapattık. Şuan sorunumuz eşimin bir kuzeni var açık seçik giyinen bir kız.bem kıskancım bunu kızda biliyor hafta sonu eşimi aramış avl size gelcem diye amenna yama yanında arkadaşını getirmiş. Daha önce birini getirdi kızın davranışları hoşuma gitmediği için kuzeni uyardım bana bir daha arkadaş getirme diye bu hafta sonu yine getirmiş başka bir arkadaşını. Eşimin yanında kuzenide arkadaşıda sıfır kollu bdylw geziyorlar ben rahatsız oldumm göğüs yarıya kadar açık göbek sırt her yer açık yani. Bu hafta sonu yine gelecek miş sınavları varmış. Bend e aradım kızı dedimki canl eğilip kaldığında her yerin açılıyor biraz kapalı biletler giysen olur mu tamam yenge dedi ve aradan bir saag geçmeden eşim veni aradı sen ne karışıyon ne isterse giyer misafir olrak geliyor misafire böyle davranılır mi diye bana açtı ağzını yumdu gözünü. Bend e o sinirle kuzeni tekrar aradım abone ne dedin sizin yüzünüzden tartışıyoruz yeter artık biraz kapalı giymek ağır mı geldi bir daha evime gelme dedim. Sonra eşim tekrar aradı bu böyle olmuyo yeter artık ben yapamıyorum sana dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı eşimle konuşmuyoruz şuan arkadaşlarının yanında.nasıl davranım bir akıl verin artık tahammül edemiyorum hep başkaları yüzünden tartışıyoruz.kendi içimizde sorunumuz yok eşimde hep dışarıya önem verir ama gelde eşini kullanmaya çalışırlar eşimde kimseye yok diyemediği için herkez istediğimi yaptırmaya çalışır ne yapmam lazım artık dayanamıyorum 2 tanede evlâdım var :KK43:
Eşin haklı ben kuzen olsam iyi paylardım seni sen kocana mı sapık diyorsun bana mı başka bir şey diyorsun diye sizin kıskançlık adı altında sakldığınız düşük özgüveniniz yüzünden kimin ne giydiğine karışmaya hakkınız yok

2 tane evladınız olmasına rağmen “eşimi kıskanıyorum “ diye bas bas bağırmışsınız bu yaptıklarınızla kusura bakmayın. Bu kadar belli ederseniz her zaman ters teper ve inada biner. Eşinizde gözü olup olmaması da değil konu. Sİze gıcık olup sürekli aynı şeyi yapar bu kuzen hatta daha da fazlasını.
Keşke aramak yerine eşinize hafta sonları misafir kabul etmeyelim deseydiniz. Bu kadar samimiyet kurmasaydınız. Evinize arkadaşı ile gelecek samimiyeti .
Böyle şeyleri eşinizin gözüne sokmayın dikkat çekmeyin. Kaç yaşında insanlara nasıl giyineceğim öğretemezsiniz
Evinizde kurallar varsa almayın evinize

Kiza nasil giyinecegini soyleyemezsin.

Ancak uygun bir dille musait olmadiginizi esinin unuttugunu vs ( kivirarak) daveti iptal edebilirdiniz.
Eşim asla yok demiyo her seferinde eşimi arar eşim bana söylediğinde ya işimiz var müsat değiliz desen çoluk çocuk dolaşıcaz iptal edelim bu hafta sonu olmaz desen olmaz mı dedim eşimin cevabı hayır diyemem kendi işimi ertelerim ama gelmek isteyene yok demem dedi. Ve her sefernde ilesine zamanı olmaz ama dışarıya arkadaşlarjna akrabalarj a her zaman zaman buluyo bunlardan sıkıldığım için bende bunaldığjm için fevri danrandım bide

Back
X