Eşimle tartışmamız.

Kimin ne dediğinin önemi var mı, önemli olan sizin ve eşinizin ne dedigi, ben zaten hasta olan çocugu dışarı çıkarıp hastanede falan beklemezdim. Haftaya gidersiniz olur biter çok büyütülecek bir konu görmedim açıkçası.
Kayınvalidenin olası söyleyeceği sözler için de bu kadar sıkmayın canınızı.

Bir dahakine iyi olur inşallah. Torun görmek istiyor insanlar haklı olur. Her defasında sadece sizin gidip torunu goturmemeniz bir garip olur, üzülürler. Ama şu an durum müsait değil maalesef.

Bir dahakine iyi olur inşallah. Torun görmek istiyor insanlar haklı olur. Her defasında sadece sizin gidip torunu goturmemeniz bir garip olur, üzülürler. Ama şu an durum müsait değil maalesef.
Haklısınız cok tesekkür ederim en iyisi bidahakine götürmek:)

Baska yerlere de bakacaksaniz cidden zor kucuk cocukla. Aglar durmaz bilmem ne.. sinir krizi gecirmeye gerek yok. Esiniz de cunku psikolojik baski yapcak.. Baska zaman goturun cidden. Hem bi de hastaneye de goturcekmissiniz. Salgin hastalik falan vardir kapar. Yazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…