Esimle tartismamiz

Ben hep internetten alıyorum hiçmde aıkıntı yaşamadım ama tabiki ucuz diye gidip raatgele yerden almıyorum satıcıyı araştırıyorum

Soz konusu insanın kucucuk evladıyken iki kurusun hesabını yapanlar Allah akıl fikir versin size ne dıyım .eczaneden alın evet.
Kendisi hasta olursa, kendi ilaclarini internetten alsın, lutfen bu sefer boyun egme su adama.
Normal denebilecek bir fiyat farkı olmuyor.
Eczanede 3 sene önce benim çocuğumun içtiği keçi sütü maması 55 tl idi, o zaman internetten biraz araştıralım dedik ve 3 kutusunu 80 tl ye almaya başladık.
Diğer her üründe de bu kadar fahiş fiyatlara rastladığımız için, hep internetten alırız.
Çocuğun ihtiyacını düşündüğümüzden bilakis, boş yere eczacıyı zengin edeceğimize çocuğa daha fazla bütçe kalır diye bu araştırmalar.

Normal denebilecek bir fiyat farkı olmuyor.
Eczanede 3 sene önce benim çocuğumun içtiği keçi sütü maması 55 tl idi, o zaman internetten biraz araştıralım dedik ve 3 kutusunu 80 tl ye almaya başladık.
Diğer her üründe de bu kadar fahiş fiyatlara rastladığımız için, hep internetten alırız.
Çocuğun ihtiyacını düşündüğümüzden bilakis, boş yere eczacıyı zengin edeceğimize çocuğa daha fazla bütçe kalır diye bu araştırmalar.
Sızı bilmem, konu sahıbının kocası daima böyle baskıcı kendısını sevmiyorum adamın oyuzden o zahmet etsin gıtsın eczaneden alsın bırkere de kadınla kavga etmesin

Sızı bilmem, konu sahıbının kocası daima böyle baskıcı kendısını sevmiyorum adamın oyuzden o zahmet etsin gıtsın eczaneden alsın bırkere de kadınla kavga etmesin
aslında bugune kadar hep eczaneden aldık ama internette aradaki farkı görünce neden internetten almıyoruz dedi. neymiş direk depodan gönderiliyomuş arada bi komisyoncu olmuyomuş. ama ben güvenemiyorum işte

Esimle oğlumun vitamin ilaclari konusunda bi turlu anlasamiyoruz. Üzüm surubu balik yagi vs almam gerek hepsi bitti. Internetteki bazi online eczane sitelerinde daha uyguna satiliyormus esim diyor ki internetten alalim eczanelerde cok pahali diyor.
Ben de internettekilere güvenemiyorum asla. Ne bileyim sahte yapip satmadiklarini? Sadece labaratuvar ortaminda ayirt ediliyormus ilaçların gercegiyle sahtesi. Ben güvenemiyorum ama esim bisey olmaz güvenmeyecek ne var diyor. Siz olsaniz internetten ilac alır mısınız?
Cidden çok fiyat farkı oluyor. Bnmkiler çok olduğu için mecburen fiyat göz ardı edemiyorum. Öncelikle sağlam siteden yorum sayısına göre firma seçiyorum. Yorumların da aynı dönem olmamasına özen gösteriyorum(firma çalışanları oturup yorum yazabilirler diye)

Cidden çok fiyat farkı oluyor. Bnmkiler çok olduğu için mecburen fiyat göz ardı edemiyorum. Öncelikle sağlam siteden yorum sayısına göre firma seçiyorum. Yorumların da aynı dönem olmamasına özen gösteriyorum(firma çalışanları oturup yorum yazabilirler diye)
peki güvendiğiniz bi site var mı

Markasi belli olan seyi tabiki internetten aliyoruz eczanede daha pahali oluyor. Ayrica cocuga boyle takviyeler vermek bana gore dogru degil. Yetiskinlerin kullanmasi bile dogru degil beslenme her zaman daha onemli ve yeterlidir

Markasi belli olan seyi tabiki internetten aliyoruz eczanede daha pahali oluyor. Ayrica cocuga boyle takviyeler vermek bana gore dogru degil. Yetiskinlerin kullanmasi bile dogru degil beslenme her zaman daha onemli ve yeterlidir
Beslenmiyo iste sorun orda. Makarna disinda yemek sürmüyo agzina. Mecbur veriyorum napayim? Ben nutrigenin uzum surubu ve balik yagindan kullandim hep şimdi yine ondan alicam. Eczaci bana demisti ki bunlari duzenli kullanirsan çocuğun kolay kolay hastalanmaz bile bağışıklığı guclu olur demisti. Gercekten de acillerden cikmayan oglum o takviyelerden sonra hic hastane yüzü görmedi rutin kontrol dışında. Soguk algınlığı falan olsa bile ilaca gerek kalmadan iki gune toparladi kendini. Ben yararli oldugunu düşünüyorum o yüzden. Hele ki şu dönemde bagisiklik icin mutlaka almalıyım diye düşündüm

Bandrol kodu oluyor mesela kozmetikte ilaclarda da vardır muhtemelen. Sahte olduğunu oradan anlarsınız.Ürün puanlamasina ve sikayetvar a bakın

Bandrol kodu nedir biraz daha aciklar misiniz nasil anlasiliyor orjinal olup olmadığı
Bandrolü oluyor sayılar yazıyor ona deniyor kozmetikte, ilaçlarda nasıldır tam bilmiyorum ama illa ki vardır. İnternette mesela trendyol veya n11 de diyelim x marka bi kıyafet alacaksiniz bu kıyafeti x markasinin kendisi de satıyor y markasi da satıyor. X markasindan alın. Arada aracı olmadigi icin daha ucuza denk geliyor.

Back
X