eşimle tartışmamız

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Merhaba kızlar,
Bu sorunumu daha önce forumda tanıştığım bazı arkadaşlarıma danıştım. Ama açıkçası pek çok fikir gerekiyor. Henüz çok yeni gebeyim. Öğreneli birkaç gün oldu. Değerlerim sıkıntılı, sağlıklı bir gebelik değil. Haftaya kontrole gideceğim zorunlu kürtaj olabilirim. Eşime söyledim mutlu olmadı. Bebeği istemiyor. Hazır olmadığını çok erken olduğunu söyledi. Hatta genel olarak bebek istemiyor. Gönülsüzce karar senin saygı duyacağım dedi en sonunda. Birkaç gündür eskisi gibi değiliz. Resmen çok mutsuz. Yemek yerken dalıp gidiyor, iç çekip düşünüyor görüyorum. Adama en son saçmalama be, bu ne böyle yas tutuyorsun dedim. Bencil düşündüğümü ve çocuk sorumluluğu almak istemediğini söyledi. Bebeğin zaten mecburi kürtaj ihtimali var. Ben zaten yeterince sıkıntılı bir durumdayım. Bayağı tartıştık. Tamam doğurmak istiyorsan doğurursun napalım dedi. Biraz önce de benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. Hazmetmem lazım dedi. Konusmama izin vrrmedi taksiyi arayıp gitmeyi çok sevdiği bir yere gitti. Şimdi benim sorum kesinlikle bu çocuğu napayım değil, bu konuda bir cevap beklemiyorum. Sorum eşime karşı nasıl davranayım? Hayır adam resmen çok üzüldü, dünyanın en gamsız insanı benim eşimdir. Şimdi ben napacağım yani? Belki de düşünüp gelecek, belki kabul ediyormuş gibi yapacak? Bu şekilde olsun istemiyorum. Annemi aradım, gelecek şimdi yanıma. Çok üzgünüm kızlar. Ayrıca şimdiden cevap vereyim. Evet korunuyorduk.

Merhaba kızlar,
Bu sorunumu daha önce forumda tanıştığım bazı arkadaşlarıma danıştım. Ama açıkçası pek çok fikir gerekiyor. Henüz çok yeni gebeyim. Öğreneli birkaç gün oldu. Değerlerim sıkıntılı, sağlıklı bir gebelik değil. Haftaya kontrole gideceğim zorunlu kürtaj olabilirim. Eşime söyledim mutlu olmadı. Bebeği istemiyor. Hazır olmadığını çok erken olduğunu söyledi. Hatta genel olarak bebek istemiyor. Gönülsüzce karar senin saygı duyacağım dedi en sonunda. Birkaç gündür eskisi gibi değiliz. Resmen çok mutsuz. Yemek yerken dalıp gidiyor, iç çekip düşünüyor görüyorum. Adama en son saçmalama be, bu ne böyle yas tutuyorsun dedim. Bencil düşündüğümü ve çocuk sorumluluğu almak istemediğini söyledi. Bebeğin zaten mecburi kürtaj ihtimali var. Ben zaten yeterince sıkıntılı bir durumdayım. Bayağı tartıştık. Tamam doğurmak istiyorsan doğurursun napalım dedi. Biraz önce de benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. Hazmetmem lazım dedi. Konusmama izin vrrmedi taksiyi arayıp gitmeyi çok sevdiği bir yere gitti. Şimdi benim sorum kesinlikle bu çocuğu napayım değil, bu konuda bir cevap beklemiyorum. Sorum eşime karşı nasıl davranayım? Hayır adam resmen çok üzüldü, dünyanın en gamsız insanı benim eşimdir. Şimdi ben napacağım yani? Belki de düşünüp gelecek, belki kabul ediyormuş gibi yapacak? Bu şekilde olsun istemiyorum. Annemi aradım, gelecek şimdi yanıma. Çok üzgünüm kızlar. Ayrıca şimdiden cevap vereyim. Evet korunuyorduk.

Bebek tek taraflı alınacak bir karar değil bence . Eşinizin de istemesi önemli yoksa Ada'm sürekli mutsuz olacak . Bu da hamileliğiniz boyunca sizi de bebeğinizi de etkileyecek.

Hicbir zaman çocuk sahibi olmak istemiyorsa bunu evlenmeden önce sana söylemeliydi ve de çocuğu olmamasi için ameliyat olmaliydi. Yani ne kadar korunsaniz da spiralle bile hamile kalanlar var. Evlilikte duzenli cinsellik varsa çocuk olma riski de vardir.
Siz de çocuk istemiyor musunuz?
Evlenip de çocuk olmasin diyen insanlari anlayamiyorum gerçekten.

Mesajinizi okuyup, yorum yazmamaya engel olamadım kendime...çok sinirlendim.. bu nasil bir eş, zaten riskli bir hamilelikse neden triplere giriyor böyle? Asıl görevi her koşulda yaninizda olmak, destek çikmak ama beyfendi sadece kendini duşunuyor sanki kendi kurtaj olacak.. tey Allahım. Konuşun ve butun sıkıntılarınızı anlatın, sayet bir bebek gelicekse de rizki ile gelir, bereketi ile gelir kocaniz on planda olmasin, bebeginizi dusunun oncelikle zira kocaniz sizi dusunmuyor !:KK20:

Kesinlikle eşine bencilsin, söylesin böylesin nasıl istemezsin diye çıkışmamanı öneririm. Burada anneler yine coşacak ve biz bilmem kaç senedir uğraşıyoruzcular gelecek ama bebek diye ölüp biten insanlar olduğu gibi asla istemeyenlerde var bu bencillik yahut vicdansızlık değildir. Bebek büyük bir sorun (istemeyen için) eğer bebeğiniz doğarsa onu belki sevecektir belki evliliğiniz çok kötü bir şekilde etkilenecek. Buna hazırlıklı olun ve çok fazla üstüne gidip kabullendirmeye uğraşmayın zorla.

Hayırlı olsun öncelikle....
Ama eşin e çok kızdım.bulamayan onca aile var iken.neyin şımarıklığı bu...Hiç mi dini inancı yok.Rabbim verdiyse vardır bir bildiği....
Kaç çocuğu var ki,çocuk hevesi yok.
Üstüne gitme umursamaz davran.zamanla alışacaktır.
Teşekkür ediyorum, riskli bir gebelik evet. Sağlıksız bir gebelik. Doktorum haftaya tekrar bir bakalım dedi. Şimdi ben analık iç güdüsüyle eğer o sağlıksız durumu aşarsa onu elbette doğuracağım. Eşimin dini inancı olduğunu söyleyemem. Ama üzgün olmasını da istemiyorum. Çocuğumuz yok. İlk gebeliğim.

Hicbir zaman çocuk sahibi olmak istemiyorsa bunu evlenmeden önce sana söylemeliydi ve de çocuğu olmamasi için ameliyat olmaliydi. Yani ne kadar korunsaniz da spiralle bile hamile kalanlar var. Evlilikte duzenli cinsellik varsa çocuk olma riski de vardir.

Neden insanlar çocuk yapmak için mi evleniyor?

Konu sahibi ne denir ne yapılır bilemedim. Zor bir durum. Biraz zaman verin, gebeliğinizin gidişatı belli olsun öyle konuşur bir karara varırsınız.

Eşinizin çocuk istemediğini biliyor muydunuz? Eğer zaten çocuk istemeyen bir adamsa tepkisi hoş değil ama anlaşılır. Şu dönemde yanınızda olması gerekirdi ama mutsuz olmasını da anlayabiliyorum.

Madem neden dikkat etmiyosunuz bebek yapıyosunuz.kesin kaza ile olmuştur.nyse bence bi süre çocuk düşünmeyin
Merhaba delihacığım, gebeliğin hayırlı olsun. Ben de kim böyle bir yorum yapacak diye bekliyordum.

Merhaba kızlar,

Bencil olan sen değilsin kesinlikle eşin, bu senin ilk bebeğin aldırırsan eğer ikinci bebek ihtimalin azalacak...

Ayrıca bi kadının hazır olmamasını anlarım psikolojik olarak vs. Ama erkeğin hazır olmaması çok saçma geliyor bana madem hazır değilmiş temkinli olsaymış...

Durumunuznda iyi olduğunu tahmin ediyorum maldivlere tatil planları yapıyordunuz eee maddiyatda var bi erkek kendi canını neden istemezki????

Bence hiçç çabalama kabullenecek elbet...

Evlenmek = çocuk yapmak. Bu niçin böyle görünüyor?Bende bunu anlamıyorum. Çocuk yapmak istemeyenler illa nikahsız birliktelik mi yaşamak zorundalar acaba merak ediyorum bu nasıl bir bakış açısı?

Mesajinizi okuyup, yorum yazmamaya engel olamadım kendime...çok sinirlendim.. bu nasil bir eş, zaten riskli bir hamilelikse neden triplere giriyor böyle? Asıl görevi her koşulda yaninizda olmak, destek çikmak ama beyfendi sadece kendini duşunuyor sanki kendi kurtaj olacak.. tey Allahım. Konuşun ve butun sıkıntılarınızı anlatın, sayet bir bebek gelicekse de rizki ile gelir, bereketi ile gelir kocaniz on planda olmasin, bebeginizi dusunun oncelikle zira kocaniz sizi dusunmuyor !:KK20:
O da böyle destek olmaya çalıştı kendince, ama adam istemeyince yapmacık oluyor orası da doğru. O da benim bencil olduğumu söylüyor. Doğuracaksan mecbur bakacağız. Bu kadar erken olmamalıydı ama diyor. Bir yandan da yasta.

Hamileyken her tartışmamızda git çocuğu aldır diyen sevgili eşim şu an aşık aşık dolaşıyor, evladım da evladım diye ruhunu teslim edecek... Allah nasip eder de bebeğini kucağına alırsan herşey çok farklı olacak göreceksin ama bunun dışında ömür boyu çocuk istemiyorum demek büyük bencillik tabiki... Bu fikrinden haberdar mıydınız bilemiyorum tabi ama...
Üstüne gitmeyin bence normal davranın, dediği gb hazmetmesini bekleyin

Neden insanlar çocuk yapmak için mi evleniyor?

Konu sahibi ne denir ne yapılır bilemedim. Zor bir durum. Biraz zaman verin, gebeliğinizin gidişatı belli olsun öyle konuşur bir karara varırsınız.
Bu cevabin geleceğini adim gibi biliyordum demek istediğim ortada düzenli cinsellik varsa spiralle bile korunsaniz hamile kalma riski va hiçbir korunma yontemi yüzde yüz değil. Tüpleri bağlatanlar bile hamile kalabiliyor. Çocuk olunca da aldirmak benim için doğru değil. Dediğim gibi ben olan bi bebeği tecavüz değilse aldirma taraftari değilim o yüzden kendi fikrimi söyledim. Kesinlikle böyle olmali demiyorum benim doğrum bu.

Back
X