Eşimle tartıştık annemlere geldim

Arada böyle dangalak oluyo . Yani ben şey diye düşünüyorum benim sadece annem burda olduğundan oraya tek gidiyoeum o da yürüme mesafesinde gün içinde git gel yaptığım yer . Onun ailesi gibi kalabalık ailem olsaydı hep böyle dangalak olurdu diye düşünüyorum
Bu konuda taviz vermeyin. Aile bu, senede bir ay gelen ablanızla her gün bile görüşseniz saçma değil.

Arada böyle dangalak oluyo . Yani ben şey diye düşünüyorum benim sadece annem burda olduğundan oraya tek gidiyoeum o da yürüme mesafesinde gün içinde git gel yaptığım yer . Onun ailesi gibi kalabalık ailem olsaydı hep böyle dangalak olurdu diye düşünüyorum
Çocuğunuz nerde şu an?

Hep böyle alttan alan taraf mısınız ? Eğer öyleyse bu adam daha çok böyle hırboluğa devam eder

Kac yil olmus daha senin ailen benim ailem meselesini bitirememis adam.
Ablana gidemezsin ama ablasina gidebilirmissin. Sizinki abla degil miymis?
Hamilesiniz. Ikinci de geliyor, nasilsa bitiremez bana mecbur diye dusunuyor sanirim. O yuzden her dedigimi yaptiririm diye iktidar savasina girmis sanirim esiniz.
Simdilik yapilacak birsey yok. Bekleyin bakalim, arayip ozur dileyecek mi?

Kac yil olmus daha senin ailen benim ailem meselesini bitirememis adam.
Ablana gidemezsin ama ablasina gidebilirmissin. Sizinki abla degil miymis?
Hamilesiniz. Ikinci de geliyor, nasilsa bitiremez bana mecbur diye dusunuyor sanirim. O yuzden her dedigimi yaptiririm diye iktidar savasina girmis sanirim esiniz.
Simdilik yapilacak birsey yok. Bekleyin bakalim, arayip ozur dileyecek mi?
Arayıp özür dilemez çünkü o kafasında beni suçlu olarak görüyordur eminim

Arayıp özür dilemez çünkü o kafasında beni suçlu olarak görüyordur eminim
Esler bir yere giderken izin almak zorunda mi ya? Haber verilir sadece. Evli iken ben oyle yapiyordum. Bir de anbeye gidiliyor yani, tatile degil ki.
O sizden izin aliyor mu ablasina giderken mesela? Eş demek, esit demek. Kolelikte olur izin alma ya da ust-astta. Neyse o kisimlara girmeyim.
Kendini biraz daha hakli gorsun bakalim. Erkeklerin jetonu gec duser. Bir de egosu incinir ozur dilerse. Insan esini evden kovar mi ya?

Esler bir yere giderken izin almak zorunda mi ya? Haber verilir sadece. Evli iken ben oyle yapiyordum. Bir de anbeye gidiliyor yani, tatile degil ki.
O sizden izin aliyor mu ablasina giderken mesela? Eş demek, esit demek. Kolelikte olur izin alma ya da ust-astta. Neyse o kisimlara girmeyim.
Kendini biraz daha hakli gorsun bakalim. Erkeklerin jetonu gec duser. Bir de egosu incinir ozur dilerse. Insan esini evden kovar mi ya?
Kendi hergun ailesine mutlaka uğrar ben hiç bı zaman hergun ne işin var demedim. Bugün sende hergun ordasin ben bişey diyor muyum dedim. Senle ben bir degiliz dedi

Merhaba kizlar ben 6 yıllık evliyim eşimin ailesi ve annemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Ablam başka şehirden geldi sene bir aylığına geliyor. Eşim bugün evden çıkarken annemlere bırakmasını söyledim bağırmaya başladı ne işin var sürekli orda benim ablamin yanına git demeye başladı. Ablasi iki ayda bir geliyor ilçede yasiyo. Bende herzaman annesine gittiğimi abla burdayken annemlere sık gitcegim söyledim git birdaha gelme dedi bende çıktım geldim. Anahtarıda almışti. Napayım bana yardımcı olun . Bu arda 4 yaşında çocuğum var 2 aylık hamileyim
Eşiniz dümdüz saçmalamış ziyaretiniz bittiğinde evinize dönün çok istiyorsa eşiniz gitsin.

Ben hemen boşanın vs deyip aklınızla oynamak istemiyorum. Anlık bir çıkış olabilir. Hep böylemiydi tavırları yoksa anlık sinirden mi oldu. Eğer tutumu hep bu şekilde ise böyle bir adamdan ikinci çocuğu yapmayacağınızı düşünüyorum.

Kendi hergun ailesine mutlaka uğrar ben hiç bı zaman hergun ne işin var demedim. Bugün sende hergun ordasin ben bişey diyor muyum dedim. Senle ben bir degiliz dedi
Ya ne diyim. Senin esin de ben erkegim benim dedigim olur diyenlerden. Kendi egosunu tatmin bu, baska birsey degil. Bu tiplerin fikirlerini degistiremezsin. Kadinin kole, hizmetci yerine kondugu bir zihniyet.

Zihniyet belli eşiniz de ne demekmis senle ben bir değiliz onunki anne baba da sizinki değil mi o gidebilirde siz neden gidemiceksiniz valla benim de eşimde buna benzer laf etti boşanma kararı aldım git gelme diyen sizi gözden çıkarmış demektir bosanmak istemiyorsanız da burnundan getirin bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun

Merhaba kizlar ben 6 yıllık evliyim eşimin ailesi ve annemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Ablam başka şehirden geldi sene bir aylığına geliyor. Eşim bugün evden çıkarken annemlere bırakmasını söyledim bağırmaya başladı ne işin var sürekli orda benim ablamin yanına git demeye başladı. Ablasi iki ayda bir geliyor ilçede yasiyo. Bende herzaman annesine gittiğimi abla burdayken annemlere sık gitcegim söyledim git birdaha gelme dedi bende çıktım geldim. Anahtarıda almışti. Napayım bana yardımcı olun . Bu arda 4 yaşında çocuğum var 2 aylık hamileyim
Ben olsam süründürürüm onu. Anasından emdiği sütü burnundan getiririm. O lafı ağzına teperim. Adam olmadı mı dava açarım.

Back
X