size ben derdimi anlattim benim üstüme geliyorsunuz ben burda bi yandan ağlıyorum bir yandanda yaazıyorum bilmeden etmeden benim üstüme gelenleri allah aynı acıyı yasatsın evet bu saat oldu arayamadım çünkü telefon kapalı niyemi parasını yatıramadık
valla kusura bakmayın , sizin üstüne gitmek değildir niyetim...
ama benim eşim oğlumuzu alıp gidecek ve ben evde duracağım , hiç aklım almıyor...
hemen ardından koşardım ... oğlumu götürmesine izin vermezdim...oldu da başedemedim aldı götürdü oğlumun arkasındna giderdim...
telefon kapalı olabilir... ama oğlunuzu götürebileceği de 1-2 yer vardır siz de biliyorsunuzdur onları , oraya gitseydiniz...
şimdi oğlunuz ne düşünecek? babam aldı beni ...annem hiç aramadı
ağlamayın bence... harekete geçin...
hem eşiniz ekmik kızartmanızı istemiş... madem kalktınız tamam dur hemen kızartayım deseydiniz...
eşinizle olan sorunlarınıza yorum yazmayacağım , ama çocuğunuzun peşinden gidin ...
ben valla saat kaç olursa olsun ortalığı ayağa kaldırırdım...
pandora çok güzel anlatmıssın sağol aynen senın dediğin gibi ben oğlumun nerde olduğıunu biliyorum kaynanamlarda eşimde oğlumuzu koz olarak kullanıyor bi kaç defa da böyle yaptı kendi eliyle geri getirdi
kayınpederim eşimin basının etini yer mecbur kalıp getiricek
size ben derdimi anlattim benim üstüme geliyorsunuz ben burda bi yandan ağlıyorum bir yandanda yaazıyorum bilmeden etmeden benim üstüme gelenleri allah aynı acıyı yasatsın evet bu saat oldu arayamadım çünkü telefon kapalı niyemi parasını yatıramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?