bence olay sadece bunlar deqil altında yatan önemli problemler war...ama anlamadıqım sen neden çocuqunu bırakırsın qötürmesine izin werirsin..we qayet rahat bu saat oldu haber yok diyosun bence sorunn sadece eşinde deqil aynaya bak birazda derim....
arkadaşlar ebru'nun bu konudaki rahatlığının nedeni ,elbette ki çocuğunun babasının yanında olması ..biliyor ki, emin ellerde....
birde şu var,bazı erkekler bunu bir koz olarak eşlerine yapıyorlar bu gibi durumlarda,çocuğu anneye karşı koz olarak alıyor ,biliyor ki,benim için olmasa da cocuğumuz için gelecek diye düşünüp tavır almış ta olabilir...oğlunun yanında olması adama güven teskin ediyor,kozlar bende deyip ,onun rahatlığı ile davranabiliyor ve bekliyor ki eşi yollara düşsün salya -sümük...amacının bu olduğu da büyük ihtimal..
bu şekilde güya burnunu sürtürüp ,cezalandırıyorlar ve akıllandırınca da yola gelecek ,dize gelecek ,büyük koz bende nasıl olsa diyor erkek...
belki de ebru dan ses çıkmasa ,adam çıkıp gelecek.....
üstüne der ki ,çocuk seni özledi ondan geldim ...
sadece ihtimal tabii,zihniyeti ve durumutam anlamıyla kestirebilen ebru olabilir...
arkadaslar öğlen 2 de telefon ettim eşime oğlum için aradım sırf oğlum nerde napıyor onu bana getir dedim dediki bi evimiz olmadığı için dükkanda kaldık sen bize git demedinmi dükkanda yatmıslar dedimki hayret annenlere nasıl olduda gitmedin orası annemlerin evi bak ağzınla söylüyorsun dedi benım bi evim yok ve geceyi oğlumla dükkanda geçirdik dedi çok üzüldümeve gelin dedim toğlumu getir dedim tamam dedi aksama gelecekler şimdi bende güzel yemekler yapıcam oğlumsuz 1 gün 1 ömür gibi geldi bana bizim için dua edin
evet beddua etmeniz dogru degil eger esinizde en ufak birsey dediginde bu sekil tepki veriyorsaniz vazgecin dost aci soylermis bir bakin lutfen kendinize konusarak anlasmaya calisin hep öfke olmaz lutfen surda bile beddua etmissiniz yorum yapanlara o bedduaniz tutmaz cunku insanlar kendi cercevelerinde vkonusuyor bedduada sana donebilir dikkat et lütfen bende sinirine veriyorumsize ben derdimi anlattim benim üstüme geliyorsunuz ben burda bi yandan ağlıyorum bir yandanda yaazıyorum bilmeden etmeden benim üstüme gelenleri allah aynı acıyı yasatsın evet bu saat oldu arayamadım çünkü telefon kapalı niyemi parasını yatıramadık
buda ne demek simdi???size ben derdimi anlattim benim üstüme geliyorsunuz ben burda bi yandan ağlıyorum bir yandanda yaazıyorum bilmeden etmeden benim üstüme gelenleri allah aynı acıyı yasatsın evet bu saat oldu arayamadım çünkü telefon kapalı niyemi parasını yatıramadık
arkadaslar öğlen 2 de telefon ettim eşime oğlum için aradım sırf oğlum nerde napıyor onu bana getir dedim dediki bi evimiz olmadığı için dükkanda kaldık sen bize git demedinmi dükkanda yatmıslar dedimki hayret annenlere nasıl olduda gitmedin orası annemlerin evi bak ağzınla söylüyorsun dedi benım bi evim yok ve geceyi oğlumla dükkanda geçirdik dedi çok üzüldümeve gelin dedim toğlumu getir dedim tamam dedi aksama gelecekler şimdi bende güzel yemekler yapıcam oğlumsuz 1 gün 1 ömür gibi geldi bana bizim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?