Eşimle tartıştık oğlumu da aldı gitti :(

beddua etme senin hayatini bilmiyoruz yazdigindan yola cikarak yorum yapiliyor burda.. Uzuntune veriyorum ben sahsen..
Simdi hangi cesaretle sinirlendigi zaman oglunuzu alip gidiyor evden? bir cocuk nasil koz olarak kullanilabiliyor ve sen buna nasil musade ediyorsun?

Olan çocuklara oluyor.
Yazık yavrum ne kdr etkilenmiştir yaşananlardan.
Kusura bakmayın ama bana çok rahat geldiniz.
Çocuğunuz annesi için ne düşünüyor acaba.
Babası sabahın bi köründe uyandırıp onu annesinden kaçırıyor, annesi bişiy yapmıyor.
Allah korusun Allah göstermesin ama ben dünyayı yıkarım be.
Kavga edicez çocuğumu alıp gidicek.
Polise veririm direk kaçırdı çocuğumu diye.
Sonra da bir güzel boşarım.
Sevgiden aşktan ölsem de bu affedemeyeceğim bişiy.
Beni aldatsa af şansı var ama bu tarz olayların yok.
Çocukla tehdit etmek ne demek. O çocuğunu hisleri, kalbi, duyguları, gururu yok mu.
İyi eş olamamış olabilirsiniz ama bir çocuğun dünyaya gelmesinde payınız varsa iyi anne baba olmak zorundasınız. Bunun akarı kokarı yan yattısı çamura battısı yok.

oglunuz sizin kavgalariniz altinda eziliyor, sabah tatli uykusundan bile uyandirilip apar topar gidiliyor, kavgalariniza cocugunuzu karistirmayin onu uzak tutun hatta duymasina bile müsade etmeyin:mymeka:
simdi bu cocugun sucu ne kimseye bise oldugu yok arada kalan üzülen oglunuz lütfen bunu düsün ebru cocugun psikolojisini bozuyorsunuz
oturup derdiniz neyse kocanla güzelce cözün yok cözemiyorsanizda bosanin cocuga zarar veriyorsunuz
daha önceki kavgalarinizda da oglunuz alip gitmis buna bir dur deyinlmaz:

ebru26 yaşadıklarını anlıyorum gerçekten zor bir durum umarım herşey yoluna girerde mutlu olursun dışarıdan şu yap bunu yap demesi kolay bu tür olaylar yaşanmadan bilinmiyor. ınşallah bu tür kocalar akıllanırda şu kısacık hayatı dert çekerek değil de tadına vararak yaşar bütün kadınlar....:Saruboceq:

Bazen yanlıs tepkıler vererek olayların gıdısatını olumsuz yonde etkıledıgımızı dusunuyorum. Sınırlerımıze o an hakım olabılsek, kuskusuz yaralarımız cok daha hafıf olacak. Fakat genel olarak o an ne kadar ofkelıysek, bunu dısa vurmayı tercıh edıyoruz. Sonucunu dusunmuyoruz bıle.

Esınızın hataları olmasa bu denlı tepkılı olmazdınız muhakkak. Fakat sız de o sabah esınıze daha sakın bır sekılde yanıt vermeyı tercıh etseydınız, bugun bunları yazıyor olmayacaktık belkıde.

Evlenmeden once anlasamayan ınsanları duydukca garıpserdım, 'ne kadar kolay oysa, anlamıyorum nasıl anlasamazlar' derdım. Gordum kı her sey dısarıdan gorundugu gıbı kolay degılmıs. Fakat ımkansız da degılmıs. Benımde esımle bır takım sorunlarım var, anlasamadıgımız noktalar, bu nedenlerden oturu havada ucusan ıncıtıcı sozler... Fakat gunlerdır kendımı teskın edıyorum, adam yıne aynı adam, bende aynı ben fakat tepkılerım daha farklı... Sımdı bıraz daha yoluna gırdı her sey...

Sıze tavsıyem, once kendınızı elestırmekten baslayın ıse. Ben burada yazdıkca, esımı elestırdıkce, rahatladım. Fakat gelen yorumların bazıları benı uyandırdı, kendımı elestırmeyı unuttugumu hatırlattı. Sımdı kendımı de elestırıyorum, bu sayede evıme huzur geldı.

Sızın yerınızde olsam, beklemezdım sanırım. Hatta bırakın beklemeyı, gıtmelerıne ızın vermezdım. 'Konusalım' derdım. Bır gun esımle fecı halde tartıstıgımızda, oda gıtmeye kalktı, fakat ızın vermedım ve gecenın sonunda sorunumuzu hıc degılse o an ıcın cozduk.

ıstersenız bıraz oturup, dusunun. Onun hataları karsısında sız nasıl tepkı verıyorsunuz? Bunu sorgulayın. Bır seyler degısmıyorsa, bu yanlıs tepkı verdıgınızden kaynaklanıyor olabılır mı dıye sorun kendınıze. Daha sonra belkı esınızı arayıp, bır yerde gorusmeyı ve konusmayı teklıf edebılırsınız. Bırbırınızde gordugunuz olumsuz yonlerı acıkca konusup, nelerı degıstırebılecegınızı tartısabılırsınız.

Once yuvayı kurtarmak ıcın cabalayın, eger gercekten cıkmazda oldugunuzu, yapacak hıc bır seyınızın kalmadıgını dusunuyorsanız o vakıt verırsınız o kararı. Fakat en ufak (bu olayı kast etmıyorum) bır vakada vazgecen olmayın derım. Tabıı karar sızın...

evimi benimseyemiyorum psikolojim bozuldu Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar 1 yıl önce 6 yıldır oturduğum evden tasındım
babamların apartmanına tasındım maddi durumumuz nedeni ile ve babamın ısrarlarıyla...
ama burda hiç özelimiz kalmadı annemlerle altlı üstlü oturuyoruz annemler hep bizde onlara gelen misafirler direk bana girior evim sürekli pis kalıyor artık evide temizlemiyorum
bunlarıda geçtim annem eve pat die girior babam herşeye karısıyor faturaları bile basımıza kakıyor bulasıkları nie ıkamadın die basıma kakıyo
oğlum artık lafımı hiç dinlemiyor
eşimle özelimiz kalmadı
psikolojim bozuldu
5 ay öncede babam eşimin yanında bana beni bi azarladı utancımdan yerin dibine girdim
ne önerirsiniz...kızlar bu konuda arkadaşımıza ait

arkadaşlar konu açıyoruz ya yüzeysel anlatıyoruz bazen kendi haksız olduğumuz kısımlar anlatmıyoruz burada okuyanların kafası karışıyorbu arkadaş oğlunuda alıp gitmiş kayınpederinin evinde kendini sığıntı gibi hissetmişte olabilir

benim eşimde müzik açıp oynasam sakız çiynesem kızar adam sinirliyse böyle bir tepki vermiş olabilir

ban biraz arkadaşımızı haksız buldum açıkçası

annem sende ne dertliymişsin daha önceki konularada baktımda kendi ailendende çekmişsin eştende çekiyosun acaba sorun nerdee oglunu getirir cnm sinirle almış gitmiştir hangi baba evladını anneden uzak tutmak isterki

birde adam ekmek kızartması istemiş sinirlenmiş tartışmışlar sinirleniceksen ozaman hazırlaman kahvaltı dimi

Çocuğu kocasının elinden alamazdı, fiziksel gücü yetmezdi, bu aşikar zaten..
Almaya çalışsa, kavga büyür, çocuğu bir o tarafa bir bu tarafa çekiştirmeye kalkarlardı ve çocuk için büyük travma olurdu..lmaz:

Babası yani götüren adam, yabancı biri değil..
Çocuk tehlike altında değil..
Evet, adamın yaptığı çok büyük yanlış, çocuğu kullanarak yola getiremezsin bir kadını.. Ancak kendinden soğutursun, nefret ettirirsin.. kötükedihüso

Konu sahibi arkadaş, çocuğun önünde arbede yaşamamakla iyi etmişsin. Çocuk "babamla gezmeye gittim" gibi düşünsün, daha iyi.
Er geç gelecek, için rahat olsun. Sana gödağı veriyor işte.
Kayınvaliden yakında mı, bir bak onun evine istersen.

Ben buna benzer şöyle bir olay yaşamıştım.. :hulya:
Balık yemeye gidiyoruz dışarıda, balıkçının önüne geldik, durduk.
Ama o gün sabahtan itibarende eşimle limoniyiz, kavga değil, ama ben sitemliyim çok.

Neyse tam arabadan inerken eşim birşey söyledi, ben de sinirlendim. "İştah falan kalmadı bende, istemiyorum" dedim.
"yaa öyle mi, biz gideriz o zaman kızımla, sen arabada bekle" dedi..sempatiksalakcinni

Kızımı aldı kucağına, yürümeye başladı. Sanıyorki ben kesin giderim arkalarından. Gitmedim tabi.. ama tek kelimede cevap vermedim.

Kızım "anne sen gelmiyor musun" dedi. "yok annecim, burada bekliyorum sizi" dedim.
"yemem ben, annemsiz gitmem ben" diye bağırdı babasına, babası gönlünü yapmaya çalıştı, ama nafile..:hulya:

Bunun üzerine tırıs tırıs geri döndü eşim, özür diledi ve hep beraber gittik..sositososito

O gün bugün bir daha beni kızımla terbiye etmeye çalışmadı..lmaz:

arkadaslar öğlen 2 de telefon ettim eşime oğlum için aradım sırf oğlum nerde napıyor onu bana getir dedim dediki bi evimiz olmadığı için dükkanda kaldık sen bize git demedinmi dükkanda yatmıslar dedimki hayret annenlere nasıl olduda gitmedin orası annemlerin evi bak ağzınla söylüyorsun dedi benım bi evim yok ve geceyi oğlumla dükkanda geçirdik dedi çok üzüldüm eve gelin dedim toğlumu getir dedim tamam dedi aksama gelecekler şimdi bende güzel yemekler yapıcam oğlumsuz 1 gün 1 ömür gibi geldi bana bizim için dua edin

Ebru, eşin senin ailenin evinde kalmanızı problem mi yapıyor acaba, gurur meselesi mi yaptı?

Özel yemek falan abartma istersen, ödüllendirir gibi..akannehir

çocuğu alıp gitmesi seni yalvartmak için değilse gel yüzüme tükür
aklı sıra seni süründürecek
ama benim için önemli olan çocuğun değilde eşinin gitmiş olmasına bu kadar üzülmen tuhaf

evet beddua etmeniz dogru degil eger esinizde en ufak birsey dediginde bu sekil tepki veriyorsaniz vazgecin dost aci soylermis bir bakin lutfen kendinize konusarak anlasmaya calisin hep öfke olmaz lutfen surda bile beddua etmissiniz yorum yapanlara o bedduaniz tutmaz cunku insanlar kendi cercevelerinde vkonusuyor bedduada sana donebilir dikkat et lütfen bende sinirine veriyorum

buda ne demek simdi???
millet gelip size yardimci olabilmek icin konunuza yorum yapmis
sizde tesekkür ediceginize beddua mi ediyosunuz??
kötü yorumlar yazilmis olsa anlicam sizi
ama sadece neden götürmesine engel oldugunuzu vs. sormuslar
bilip bilmeden demissiniz
e tabikide bilemezler, icinizi disinizi nerden bilsinler
bilmedikleri icinde size sormuslarya iste
normal bi uslupla beddua etmek yerine "su sebepten" diye aciklamaniz daha mantikli olmaz miydi ??
herkesin karakteri, kisiligi farkli
e dogal olarak düsünceleri, yorumlarida farkli olucak
herzaman istediginiz gibi yorumlar beklemeyin
iyi oldugu kadar kötü yorumlarda gelcektir
ve unutmayin beddua döner dolasir sahibini bulur

bunu görmemiştim adam güzel duygu sömürüsü yapmış valla dükkanda yatmalar falan ama insan düşünür karımı dize getircem derken oğlumu sefil ediyorum diye erkek milleti işte

ufak şeylerin böyle büyümesi hayra alamet değil bence....
ama oğlunuzu alıp gitmesi sizi can evinizden vurmak için yapılmış bişey gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…