Eşimle tartıştık oğlumu da aldı gitti :(

Çocuğuda kullanarak böyle saçma sapan dükkanda yatmalar falan göz dağı vermekten başka bir şey değil.

Aynı zamanda düşüncesizliğinde daniskası! 1 gecede bile çocuk ne kadar olumsuz etkilenmiştir!

Aranızda büyük bir iletişimsizlik problemi var bu besbelli...

Özellikle çocuk konusunda ve onun yanında hareketlerine dikkat etmeli. Bu kadar sorumsuzca davranmamalı.

Hayır yani çocuğu alıp nereye götürecekti sanki, kime ve ne gerekçeyle böyle saçma sapan göz dağı vermeye çalışıyor...

Bu tür tartışmalarınızda daha hassas ve daha ciddi davranmanızı öneriyorum, özellikle çocuğunuza bu tür sorunlarınızı hissettirmemelisiniz.

Bu konuda daha duyarlı olmalı eşinizinde...

erkek milleti işte.......kadın ruhundan anlamayan...kendi dogruları olan....karsısındakini hiç düşünmeyen....
allah yar ve yardımcın olsun canımmm ne diyim....

yalnız siz de azcık daha özenli olun.Benim eşimin de uykusu ağır, gece yanında afedersiniz beni ...seler uyanmaz. Ayrıca onda da var kartı yanlış okuma, birşeyi yanlış hatırlama, yanlış görme yanlış duyma hataları.üSTÜNE Bır de nolmuş yani yanlış yaptıysamları var. Ben de çok deliriyotum onun bu özensiz ve gamsız ya da nasıl diyim, anti zeka pırıltıları yaydığı durumlarda. Ben eşinizi çok da haksız göremiyorum. Ben de nefret ediyorum çünkü herşeyi yanlış yapıp yapıp sonra doğrusunu anlatınca "haaaaaa" diyen insanlardan.

nokta noktayi anlamadim afedersiniz dediginiz gore ayip birsey ne alakasi varsimdi konuylayanlis yerimi okudunuzki:smiley-cool:

yahu okuduklarıma inanamıyorum
nasıl böyle bir kelime kullanabılıyorsunuz
nutkum durdu resmen
ayıp ya
midem bulandı

nokta noktayi anlamadim afedersiniz dediginiz gore ayip birsey ne alakasi varsimdi konuylayanlis yerimi okudunuzki:smiley-cool:

Uykusunun ağırlığının vehametini anlatmak için verdim o örneği :) Yani adamın yanında ırzıma geçseler uyanmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh canım benim üstüne gitmemen en makulu

aslında büyütülecek problem değil bunlar ama altı yılın demekki birikimi olmuş ikinizdede.ufak dediğimiz sorunlar git gide büyüyor ve iiçinden çıkılmaz hal alıyor.ama eşiniz çocuğunuzuda alıp gitmekte iyi etmemiş.inşallahta sorununuzu çözersiniz

[/B]
anladık kızkızayız aama bukadar da açık olmayalım dimi ama ayıp sonra....:kedi:

yahu okuduklarıma inanamıyorum
nasıl böyle bir kelime kullanabılıyorsunuz
nutkum durdu resmen
ayıp ya
midem bulandı

kaydirigubbakcemile3 ne var ya bunda nutuk duracak kaydirigubbakcemile3 amma hassas mideler var. Hepimiz kibarcacık hanımlar olmak zorunda mıyız , ben de küfürlü ve argo konuşmayı seviyorum belki, ama burada açık açık yazmıyorum sosyal bir platform olduğu için.Sansürlüyorum kendimi. sempatiksalakcinni

kimseyi yargılamak ya da yadırgamak haddim değil
kendı dusuncemı soyledım
evet benım mıdem cok hassas
acık acık yazmamıs mı oldunuz sımdı sempatiksalakcinni
hımmm anladım
ben yakıstıramadım bu tarz bır kelımeyı bır bayanın ağzına
sız mutluysanız boyle saygılar şakkıdı

"yakışmıyor Bir insanın ağzına" ddemediğinize göre, bir erkeğin ağzında duyduğunuzda mideniz kalkmıyor sanırsam

"yakışmıyor Bir insanın ağzına" ddemediğinize göre, bir erkeğin ağzında duyduğunuzda mideniz kalkmıyor sanırsam

bak bacım 2 seneyi geçti
kımseyle tartısmadım
kımsenın tavuguna kışt demedım burda
amacım senınle de takısmak degıl
cıdden sasırdım ve dıle getırdım

bakalım birazdan gelirben size gelişmeleri yazarım bakalım nasıl bir tutum içinde olacak hala gelmediler saat 22 yazıcam bekleyin

ben eşimi seviyorum onuında beni sevdiğini biliyorum ama benim karakterim beni öpsün oksasın canım desin gülüm desin tamam evde öyle ama zaman zaman ama dısarıya çıkınca benden baya bi ciddiyetli mesela düğünde arkadasların kocaları eşlerine karıcım canım gülüm diyor yanından ayrılmıyor bizimki donuk donuk duruyor sanki düğüne değilde toplantıya giriyor ama iş ayrılığa gelince birbirimizden kopamıyoruz ah kocacım ah ne vardı şuı sevgini bana açık ve net gösterebilsyedein

oğlum için neden tedirgin olmadığımı rahat davrandığımı söylemişsiniz....benim eşim çok iyi bir babadır babasının yanında fizana bile gönderirim aklım zerre kadar kalmaz baba var baba var oğlumuz için dünyaları deler tası sıkar suyunu çıkarır ona yinede istediğ herşeyi alır o yüzden çok rahattım birde eşimde allah korkusu var oğlumu benden ayıracağını hiç düşünmedim şu 1 gün bile ayırdığı için gelince diyeceği ilk kelime allah beni affetsin olucak biliyorum

aman bırakın yalan bi seneryo işte. eşi oğlunu almış gitmiş bu hala eşim beni öpsün koklasın derdinde

kardelen katılıyorum size
doğru olduğunuda varsayarak sadece şunu söyliycem ebruya tuhaflık bence sende var eşinde değil
oğlun hiç umrunda değil eşin sana canım cicim desim oğlunuda unutursun
ayrıcada kocanızı başkasının kocalarıyla kıyaslama

bence bu kadar takıntı haline getirmeyin adam evde diyormuş işte demek o da onun karakteri
benim eşimde kimsenin yanında gülüm balım demez aynen bende öyle
ama bu zamana kadar neden böyle olmadı diye hiç aklıma bile gelmemişti sempatiksalakcinni

kızlar yakında gaz sorunu olanda konu açacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…