yalnız siz de azcık daha özenli olun.Benim eşimin de uykusu ağır, gece yanında afedersiniz beni ...seler uyanmaz. Ayrıca onda da var kartı yanlış okuma, birşeyi yanlış hatırlama, yanlış görme yanlış duyma hataları.üSTÜNE Bİr de nolmuş yani yanlış yaptıysamları var. Ben de çok deliriyotum onun bu özensiz ve gamsız ya da nasıl diyim, anti zeka pırıltıları yaydığı durumlarda. Ben eşinizi çok da haksız göremiyorum. Ben de nefret ediyorum çünkü herşeyi yanlış yapıp yapıp sonra doğrusunu anlatınca "haaaaaa" diyen insanlardan.
yalnız siz de azcık daha özenli olun.Benim eşimin de uykusu ağır, gece yanında afedersiniz beni ...seler uyanmaz. Ayrıca onda da var kartı yanlış okuma, birşeyi yanlış hatırlama, yanlış görme yanlış duyma hataları.üSTÜNE Bİr de nolmuş yani yanlış yaptıysamları var. Ben de çok deliriyotum onun bu özensiz ve gamsız ya da nasıl diyim, anti zeka pırıltıları yaydığı durumlarda. Ben eşinizi çok da haksız göremiyorum. Ben de nefret ediyorum çünkü herşeyi yanlış yapıp yapıp sonra doğrusunu anlatınca "haaaaaa" diyen insanlardan.
nokta noktayi anlamadim afedersiniz dediginiz gore ayip birsey ne alakasi varsimdi konuylayanlis yerimi okudunuzki:smiley-cool:
slm arkadaslar moralim çok bozuk ben 7 yıllık evliyim 6 yasında bir oğlum var eşimle anlasamıyorum deliler gibi severek evlendik...normalde benim uykum çok ağır sabahları kahvaltıya kaldıramıyorum ilk 4yıl düzenli kaldırıyordum ama sürekli bi kahvaltı hazırlayamıyorsun diyordu bugünde kalktım kahvaltı hazırladım sabah kalkmıs sen bilmiyormuusn ben kahvaltı yapamıyorum ekmek kızartsaydın dedi bi sinirlendim aramızda tartısma çıktı dünde halamın kızının düğüünü vardı kartta erkek tarafı için saat 13,30 da otobüs kalkacaktır nikahta 3 de yazıyormus ama benım aklımda hep nikah 13,30 diye kalmıs neyse kaynanamıda aldık gittik bide demesinlermi nikah saat 3 de eşim delirdi işte beni erkenden buraya diktinde bi karı okuyamıyorsunda annesine anlatıyo ana oğul üstüme geldiler günümü mafettiler nikahta resim çekilcez aşkım gel resim çekilelim diyorum benden kaçıyor yok pahalıymıs ya 1 kere olucak bu ve bütün sülale çekildi bende gencim bende istemezmiyim bu kadar anlayıssın işte kolundan tuttum zorla çekeren resim çekildim bu sabahta ipler kopdu baya tartıstık dedimki aksam eve gelme oğlumda uyuyordu gitti oğlumuda yataktan kaldırdı hadi gidiorız dedi çoçuğun kıyafetlerini kendi kıyafetlerini aldı gitti dahada hiç aramadı ben bu adamla napıcam ya....
elle ele tutusup gezmek istiyorum bana şakalar yapsın istiyorumilgi istiyorum bindefada konustum hep aynı dün abe kaynana naptın bize parçasını çalıyordum eşime oynuyordum bilgisayara bi yumruk attı kapat şu müziği diye bende komple kapadım yattım neymiş komsu duycakmıs laf olurmus ya ne alaka ben biraz gülüşüpeğlenmek isitiyordum oysa:2:
yahu okuduklarıma inanamıyorum
nasıl böyle bir kelime kullanabılıyorsunuz
nutkum durdu resmen
ayıp ya
midem bulandı
kaydirigubbakcemile3 ne var ya bunda nutuk duracak kaydirigubbakcemile3 amma hassas mideler var. Hepimiz kibarcacık hanımlar olmak zorunda mıyız , ben de küfürlü ve argo konuşmayı seviyorum belki, ama burada açık açık yazmıyorum sosyal bir platform olduğu için.Sansürlüyorum kendimi. sempatiksalakcinni
kimseyi yargılamak ya da yadırgamak haddim değil
kendı dusuncemı soyledım
evet benım mıdem cok hassas
acık acık yazmamıs mı oldunuz sımdı sempatiksalakcinni
hımmm anladım
ben yakıstıramadım bu tarz bır kelımeyı bır bayanın ağzına
sız mutluysanız boyle saygılar şakkıdı
"yakışmıyor Bir insanın ağzına" ddemediğinize göre, bir erkeğin ağzında duyduğunuzda mideniz kalkmıyor sanırsam
ben eşimi seviyorum onuında beni sevdiğini biliyorum ama benim karakterim beni öpsün oksasın canım desin gülüm desin tamam evde öyle ama zaman zaman ama dısarıya çıkınca benden baya bi ciddiyetli mesela düğünde arkadasların kocaları eşlerine karıcım canım gülüm diyor yanından ayrılmıyor bizimki donuk donuk duruyor sanki düğüne değilde toplantıya giriyor ama iş ayrılığa gelince birbirimizden kopamıyoruz ah kocacım ah ne vardı şuı sevgini bana açık ve net gösterebilsyedein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?