- 17 Ağustos 2011
- 25.446
- 161.325
- 798
- Konu Sahibi parla kusu
hee hamileysen tabii ki sen yapamazsin.Birincisi ben hamileyim bana eşim yardım etse dahi ben halı yıkayacak durumda değilim ikincisi hangi eş evde ki eşyaların kirli olup olmadığına karar verir bu konuda ki karar daha çok evde ki kadına ait değil midir eşim bana alternatif olarak temizleme seçeneği sunmadı halının temiz olduğunu yıkamaya gerek olmadığını iddia etti bu kadar ev işine karışılmaz kimse kusura bakmasın ben onun evde ki hesap kitap işlerine karışmıyorsam oda benim evde ki eşyaları ne şekilde temizleyeceğime karışamaz ayrıca tekrar söylüyorum hamileyim ve eşim bunun farkında olarak bana buna göre davranmıyor biz zaten aşırı kavga eden sürekli huzursuz olan bir çift değiliz bu kavganın yanı sıra birbirimize olan sevgimiz sonsuz ama beni bu kadar çok kırıp ağlatmaya gerek yoktu üzerime titremesi gereken süreçte burnumdan getirdi
keşke inatlasmak yerine sorsaydin "ama ben hamileyim, egilip yikayamam. annen de zaten kadin yasli bacaklari agriyor o da yikayamaz. biz yikamak istesek banyo o kadar büyük degil. eger yikamaya vermezsek bir önerin var mi? ben de kirilma riski almak istemiyorum ama yeni eve kirli halı götürecek degiliz ki zaten halinin elbet bir gun oyle ya da boyle yikanmasi lazim"
o zaman soylerdi varsa dahiyane fikri.
ayrica madem iyi bir ciftsiniz, madem ipleri koparacak durumunuz yok gebesiniz, madem nihayet kaynana evinden tasiniyorsunuz. o zaman kavga cikarip huzursuzluk yaratacak bir konuya girmeyin, kapansin gitsin.
"al kendin mi yikarsin, kadin tutup nazikce mi yikatirsin ne yaparsan yap ama o eve temiz haliyi getir" diyin esprili bir dille
inatlas inatlas neye varilacak ki?
bu bir guc savaşı degil, ev ortak eviniz. elbet bir ortayol bulunması lazim.
ayrica hali kadinin mali degil ki ev adamin da evi, tabii ki fikrini soyleyecek. bazen gun olacak siz de onun isine karisacaksiniz yani bunda ne var?
şu kadinlar da adam hali hakkinda konusmasin, supurge hakkinda konusmasin, temizlikten ne anlar hakkinda konusmasin... sonra adam evi niye benimsemiyor, neden yere çay dokse temizleyecek bezi bilip de almiyor.
adami evden - ev isinden soyutlarsaniz bilmez tabii. ev sizin ortak eviniz. o da (bu kadar malca olmayan fikirlerini) soyleme hakkina sahip. kizacak bir sey yok.
birakin ne yol bulursa yapsin, ama eve temiz bir sekilde getirsin haliyi