Eşimle tartıştık

Şu herbokolog erkeklerden nefret ediyorum..benim eşimde öyle herseye karışıyor..sonuna kadar haklısın..ona ne evin işinden..karışmasın bı zahmet..yıkat kız inadına halıyı..

Eşiniz varsa umarım bir gün anlaşmazlık yaşayıp benimle aynı durumu yaşayıp ağlamazsınız sizin söylediklerinize karşılık size kalpten bir şekilde iyi niyetlerimi söylüyorum 😊
Eşim var bu yüzden zaten örnek verdim başka nerden verebilirim ki 😄 anlaşmazlık tabiki yaşıyoruz ama bu halı gibi konular olmuyor, böyle şeyleri devlet meselesi gibi tartışan bi çift değiliz. (Belki sizde tartışmazdınız, hormonlardan olabilir gayet normal)
Hamileykende,lohusaykende çok şükür böyle ağlatılmadım. Eğer eşim hamileyken beni böyle ağlatsa hemde bu kadar küçük bi meseleden dolayı bana olan sevgisini ciddi olarak sorgulardım. Sonuçta iyiken herkes iyi, eğlenirken herkes mutlu, mesele böyle özel anlarda gösterilen sabır ve özveride.
Halı kirli mi temiz mi yada yıkancak mı erkek mi karar verecekten ziyade beni hamileyken bu yüzden nasıl ağlatır bu dereceye getirir diye oturup bi düşünürdüm.

Eşim var bu yüzden zaten örnek verdim başka nerden verebilirim ki 😄 anlaşmazlık tabiki yaşıyoruz ama bu halı gibi konular olmuyor, böyle şeyleri devlet meselesi gibi tartışan bi çift değiliz. (Belki sizde tartışmazdınız, hormonlardan olabilir gayet normal)
Hamileykende,lohusaykende çok şükür böyle ağlatılmadım. Eğer eşim hamileyken beni böyle ağlatsa hemde bu kadar küçük bi meseleden dolayı bana olan sevgisini ciddi olarak sorgulardım. Sonuçta iyiken herkes iyi, eğlenirken herkes mutlu, mesele böyle özel anlarda gösterilen sabır ve özveride.
Halı kirli mi temiz mi yada yıkancak mı erkek mi karar verecekten ziyade beni hamileyken bu yüzden nasıl ağlatır bu dereceye getirir diye oturup bi düşünürdüm.
Ne kadar mükemmel hayatlarınız var tebrik ediyorum sizi 🥰 ben zaten en ufak bir tartışmada kendimi tutamayıp ağlayan biriyim eşim beni ağlatmak için özel bir çaba göstermedi emin olun annemle kardeşimle tartışırken bile bir anda ağlıyorum hem hormonlar hemde yapı meselesi bu ama yine de sizin adınıza çok sevindim her zaman böyle mutlu olmanız dileğiyle ☺️☺️

Bacım çözüm üret.Çok bilmiş kocan halıları vermiyor mu ser balkon yada banyoya ver eline hortumu vermiyorsan buyur yıka tozu gitsin yeni eve temiz gitsin de.Yıkamıyor mu iyi bir firmaya ver bambuları özel yıkıyorlar almaya geldiklerinde kocanla konuştur herhangi sorun olmayacagını anlatsınlar.Buda mi olmadı halı yıkama makinası aldır tak fişe hadi canım yıkat de elini beline koy direktif vermeyi unutma 😉 Yazlık konusunda biraz daha haklı gibi.Hafta sonu dinlen hafta içi calış mantığı cokta kötü değil.Zaten halıları yıkarsa yorulur yatar tüm haftasonu 🤭

Ne kadar mükemmel hayatlarınız var tebrik ediyorum sizi 🥰 ben zaten en ufak bir tartışmada kendimi tutamayıp ağlayan biriyim eşim beni ağlatmak için özel bir çaba göstermedi emin olun annemle kardeşimle tartışırken bile bir anda ağlıyorum hem hormonlar hemde yapı meselesi bu ama yine de sizin adınıza çok sevindim her zaman böyle mutlu olmanız dileğiyle ☺️☺️
Mükemmel hayatı olan kimse yoktur, cevaplarınıza bakarak az çok kişilik yapınızda belli- alıngansınız-. Ben hiçbir kadının hamileyken ağlatılmasını istemem ister duygusal olsun ister olmasın. Siz kendiniz söylediniz cevaplarda eşinizin sizi ağlatmasına üzüldüğünüzü madem bu kadar masum madem ağlatması sorun değil o zaman mutluluklar dilerim, umarım lohusaykende bu durumları yaşamazsınız. Şuan 1 olan o zaman 1000 oluyor çünkü

Sende bu durumda sana müdahale edilen her durumda sesini çıkarmadan anlaşmaya çalış alttan al uzlaş ☺️
İyi de size ne kadar güzel yorum yapan birine neden bu şekilde sert çıktınız ki? Kibarca derdinizi anlatabilirsiniz. Burda genelde konu açanlara kaba yorumlar yapılır ama siz direkt kendiniz başlamışsınız. Herhangi bir iğneleme de yok açıklamada.

Back
X