Eşimle tartıştık

Aaa sizin kocanızın yaptığı işten konu sahibine ne ama burda onun evinden onun düzeninden bahsediyoruz😂
Halı yıkama için, hiçbir erkeğin bir evde vereceği karar olduğunu düşünmüyorum demiş ya o yüzden örnekledim. Yani sanki hayati bi karar, halı yani bahsedilen😄
Ayrıca eşiyle bal şeker olduğunu diyor ama gözleri şişene kadar ağlatan bi adam var karşısında. Normalde yoğurt mavidir desen hamileyken alttan alır adamlar, dört döner. İyisi böyleyse kötüsünü düşünemedim

Halı yıkama için, hiçbir erkeğin bir evde vereceği karar olduğunu düşünmüyorum demiş ya o yüzden örnekledim. Yani sanki hayati bi karar, halı yani bahsedilen😄
Ayrıca eşiyle bal şeker olduğunu diyor ama gözleri şişene kadar ağlatan bi adam var karşısında. Normalde yoğurt mavidir desen hamileyken alttan alır adamlar, dört döner. İyisi böyleyse kötüsünü düşünemedim
Ya bende konu sahibine benzer bir örnek verdim üstte ama kendisi bizimle aynı fikirde olamadığı için pek hoş karşılamadı😅
Tabi konu sahibi durmadı soktu bana lafı evde ağlamaktan gözlerim şişti benim de😂

Eşiniz varsa umarım bir gün anlaşmazlık yaşayıp benimle aynı durumu yaşayıp ağlamazsınız sizin söylediklerinize karşılık size kalpten bir şekilde iyi niyetlerimi söylüyorum 😊

Siz eşinizle ortak bir şekilde yaparsınız işlerinizi ben bu kadar çok ev işime karışılmasını istemiyorum desteği yok karışmasına da gerek yok

Eşinizin halının yıkanıp yıkanmayacağına baya bir şasırdığınıza göre adamı iyi tanımıyorsunuz. Ve tanımadığınız bir adamdan 10 aylık evlilikte 5 aylık hamilesiniz. Burada millete ters ceavplar vereceğine eşini iyi tanısayasdıniz keşke. Bir halı yüzünden bile ağlıyacak duruma geliyorsanız o sonsuz sevginiz pekte anlattığınız gibi değil.

Eşinin halının yıkanıp yıkanmayacağına baya bir şasırdığınıza göre adamı iyi tanımıyorsunuz. Ve tanımadığınız bir adamdan 10 aylık evlilikte 5 aylık hamilesiniz. Burada millete ters ceavplar vereceğine eşini iyi tanısayasdıniz keşke. Bir halı yüzünden bile ağlıyacak duruma geliyorsanız o sonsuz sevginiz pekte anlattığınız gibi değil.
Alıntıladığınız yerde şaşırdım değiş karışsın istemiyorum demişim ayrıca eşimi iyi tanıdığım için onun bu tür şeylerde pimpirikli olduğunu belirtmişim

Evin yıkanacak halısınada karışmasın bir erkek ya. Sinir olurum böyle şeylere burnunu sokan erkeklere.

Alıntıladığınız yerde şaşırdım değiş karışsın istemiyorum demişim ayrıca eşimi iyi tanıdığım için onun bu tür şeylerde pimpirikli olduğunu belirtmişim

Buradan bakınca öyle görünmüyor.
Madem huyunu suyunun iyi bildiğiniz pimpirikli kocanızı iyi tanıyorsunuz o halde neden boşuna ağlayıp gözlerinizi balon gibi şişirdiniz?

İnsanlar vakit ayırıp öneri yazıyor, kocasına haddini bildiremeyen burada yardım etmeye çalışanlara saçma sapan üslupla cevap veriyor. Kocan yazlıkta keyif yaptı, buradaki herkes hayatına devam edecek, sen de yeni yıkanmış bambu halılarına sarılıp uyu.

Bir evde Pimpirikli adam varsa zordur.

Evde hiçbir işe katkıları olmaz ama yıkanacak halıya burunlarını sokarlar.

Bana faydası olmayan bir zahmet fikir de beyan etmesin.

Ben sizi haklı buldum.

Büyük ihtimal, kocanız şimdilik yıkamacı masrafı istemiyor ama bunu ifade etme şekli tuhaf.. Belki size, şimdilik ev taşıma telaşımız var masrafa girmeyelim daha sonra yıkatalım dese siz de kabul edecektiniz.

Sizde lütfen üzülmeyin hamilesiniz o düşünmüyor bari siz bebeğinizi düşünün

Eve geçin sonra yıkatırsınız halıları..

İnsanlar vakit ayırıp öneri yazıyor, kocasına haddini bildiremeyen burada yardım etmeye çalışanlara saçma sapan üslupla cevap veriyor. Kocan yazlıkta keyif yaptı, buradaki herkes hayatına devam edecek, sen de yeni yıkanmış bambu halılarına sarılıp uyu.
Eşim yazlığa gitmedi bende halıma sarılıp uyumadım.

Bir evde Pimpirikli adam varsa zordur.

Evde hiçbir işe katkıları olmaz ama yıkanacak halıya burunlarını sokarlar.

Bana faydası olmayan bir zahmet fikir de beyan etmesin.

Ben sizi haklı buldum.

Büyük ihtimal, kocanız şimdilik yıkamacı masrafı istemiyor ama bunu ifade etme şekli tuhaf.. Belki size, şimdilik ev taşıma telaşımız var masrafa girmeyelim daha sonra yıkatalım dese siz de kabul edecektiniz.

Sizde lütfen üzülmeyin hamilesiniz o düşünmüyor bari siz bebeğinizi düşünün

Eve geçin sonra yıkatırsınız halıları..
Yok yok masrafla ilgili değil kesinlikle öyle olsa çekinmez zaten bildirir bana bu durumu eşim tamamen halı annemin halısı gibi bozulacak korkusuyla istemiyor ve bana da alternatif sunmak yerine halı temiz yıkamaya gerek yok diyor

Yok yok masrafla ilgili değil kesinlikle öyle olsa çekinmez zaten bildirir bana bu durumu eşim tamamen halı annemin halısı gibi bozulacak korkusuyla istemiyor ve bana da alternatif sunmak yerine halı temiz yıkamaya gerek yok diyor
O zaman verin eline bir kova deterjanlı suyu başlasın halıyı silmeye..

Madem çok bilmiş o zaman kendisi temizlesin 😀😃

Açıkçası ben yıkanacak halıya karışmasına çok rahatsız oldum ya 😂 ona da karışma bir zahmet yani. Ayrıca bir halıyı kendine dert edinen adamı da ilk defa gördüm. Genel olarak her şeye böyle takıntılı yaklaşıyorsa sıkıntı vallahi hiç sevmem..
Yazlık konusunda da belki gündem devamlı taşınma olduğu için sıkılmış olabilir, hafta içi her şeyi halledip hafta sonu dinlenmek istemiştir.
Genel olarak iki konu da çok gereksiz ama.

Açıkçası ben yıkanacak halıya karışmasına çok rahatsız oldum ya 😂 ona da karışma bir zahmet yani. Ayrıca bir halıyı kendine dert edinen adamı da ilk defa gördüm. Genel olarak her şeye böyle takıntılı yaklaşıyorsa sıkıntı vallahi hiç sevmem..
Yazlık konusunda da belki gündem devamlı taşınma olduğu için sıkılmış olabilir, hafta içi her şeyi halledip hafta sonu dinlenmek istemiştir.
Genel olarak iki konu da çok gereksiz ama.
Evet bence de çok gereksiz oldu beni en çok üzen şeyde bu oldu zaten yazlık konusu da ben işlerimizi bitirip ondan sonra keyif yapma taraftarıydım çünkü yaklaşık 2 aydır başka bir yerde kalıyoruz ve hemen her şey bitsin gitsin istiyorum bilmiyorum hassas olabilirim belki de ama ben sadece anlaşılmak en azından bu bu kadar gereksiz bir konu için benimle inatlaşmasını istemezdim

Back
X