anladığım kadarıyla ailenizle çok fazla görüşmenizi istemiyor evinizden başka bir yerdekalma fikride ona uzak normaldir ama erkek iste
canım kusura bakma ama haksızsın sen
benim de eşim sık sık seyahate çıkar,
bazen yurt içi bazen yurt dışı
benim zaten gidecek kalacak bir yerim yok evimden başka ama
mesela uçağı geceyse bir iki saat erken kalkıp mutlaka çay kahvaltı tarzı bir şey yedirip
öyle uğurlarım eşimi.
çalışıyor musun bilmiyorum ama ben çalışıyorum mesela
bazen eşimin uçağı sabah beş buçukta falan oluyor gece uykusuz kalıyorum ama
eşimin öyle ben uyurken gitmesi asla içimden gelmiyor
seyahata gündüz bile gidecek olsa işten izin alıp valizini almaya eve geldiğinde
kapıdan uğurluyorum onu
kaç yıllık evlisiniz ?
merak ettim eşiniz nereli?
eşinizin ailesi de aynı şehirde mi? acaba kendi ailesinin yanında kalmanızı mı istiyor ki :44:
hem madem bu kadar sorun oluyor, anneniz gelip kalmaz mı sizinle :44:
hem hamileymişsiniz de, hiç olmadı eşinize e ben hamileyim (ALLAH korusun ama) başıma bi iş gelse yalnız naparım diyebilirsiniz..
çok yeni evlisiniz, insanlar geri ailesine mi döndü fikrine kapılırlar diye mi korktu acaba...
bir de yola gidiyormus,son geceyi sizin yanınızda geçirmek istiyor da olabilir,sonuçta daha tazecik evliymişsiniz..
ailemle görüşmeme bi şey demez bazen ben hadi çok oturduk kalkalım derim hatta
ama kalma fikrine inanılmaz karşı çıkıyor
ben de normal bi zamanda gidip kalayım demiyorum ki sadece evde tek kalmak istemiyorum
5 aylık evliyiz komşuları tanımam bi de hamileyim
tek kalmak istemiyorum burda yanlış ne???
yıllık değil 5 aylık 4buçuk aylık da hamileyim
çalışıyorum ama sadece üç gün
ben zaten o teklifi de yaptım kalkalım sen yola çıkmadan beni bırak dedim
veya sabah ben kendim gideyim cmt gecesi tek kalmayım dedim pazar dönecek ya
annemlerin evi arabayla on dakka
buna ragmen niye tek kalıyorum da annemlere gidemiyorum
ben tek kalsam nasıl içine sinecek
Erkekler bu konuda hassas sanırım. Daha yeni evli olduğunuzdan evde kalmanızı istemiş herhalde belki de anneniz aranızda sorun var zanneder diye de düşünmüş olabilir ama hamile halinizle tek kalmanıza nasıl razı oluyor anlamak güç. Hem yakınmışta zaten. Tamam o gitmeden sizin gitmeniz uygun olmaz sizin uğurlamanızı istiyordur ama ondan sonra pazara kadar evde olsanız ne olacak. Siz makul şekilde konuşun hamileyim birşey olursa yanımda olurlar felan de bakalım. Pazar sen dönmeden de evde olurum diye söyle.
Bence çok ufak bi meseLe abartıLmışda abartıLmış :) Ne varki annesinde kaLmak istemesinde? Sonuçta aiLesi yani bunda yadırganıcak birşey göremiyorum ben. Eğer kayınvaLidesinde kaLmak isteseydi eminim eşi izin verirdiBu böyLedir..
Ha eşiniz ard niyetLi düşünmemiş oLabiLir orası ayrı ama izin vermemesinede bi anLam veremedim ben
ben de anlam veremedim
ben onu anlayamıyormuşum o yüzden konuşmaya gerek yokmuş
anlatmadı ki anlayım tek dediği ben bekarken oldugu gibi yalnız mı kalacam
ben de tamam o zaman ben ertesi gün giderim dedim
yalnız kalmıyo
sorunun bitmesi gerek de mi
ama bitmedi
kısacası istemiyo
şimdi de hadi git canım benim de içime sinmeyecek dese bile
bi anlamı yok, gitmeyecem oturacam evde bi başıma
ama aileme bunu nasıl izah edecem bilmiyorum
Biraz yatıp dinLenicem de, yapmam gereken işLerim var de, evimde kaLayım diyorum de :S Ayy canım nasıL bişey söyLenebiLirki bende biLmiyorum :26:
böyle şeyler için bozmayın moralinizi. aynı şeyleri bizde yaşadık ara sıra. onun işi çıktığında ben anneme gideyim yanlız kalamıyorum sonra gelir beni alırsın dediğimde tamam derdi ama surat asardı.bigünyine ben anneme gidecekken ben her evden çıktığımda annene mi gideceksin herzaman dedi? bende anneme gitmem seni neden rahatsız ediyoki annem o benim dedim. yanlız kalamıyorum gidiyorum dedim. bende 4.5 aylık hamileyim. evde tedirgin oluyorum.
ama şimdi önceki gün şirkette geç saate kadar çalışması gerekti kendisi söyledi sen annene git hatta erkenden uykun gelirse hiç bölme uykunu kalırsın dedi. sonra 12.30 da aradı şirketten çıkıyorum diye. bende uzanırken uyumuşum.hiç bölme uyu dedi. bugün yine şirkette kalması gerekiyo az önce dedi sen annene git yine diye. aynı şirkette çalışıyoruz biz.
önceleri benm eşimde sorun yapıyodu. son zamanlarda kendisi söylüyo. sende eşinle tartışmadan konuşarak hallet cnm. hiç moralini bozma. erkeklerin ne zaman neye nasıl tepki vereceğini anlamak çok zor.
yanlıs bısey ıstemıyosun bencede sadece o sana bıraz naz yapmak ıstemıs gıbı geldı bana hanı yarın gıdıyorum dıye. erkekler genelde aılelerde kalmak ıstemez sende annenı cagır musaıtse hem onun hemde senın gonlun olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?