eşimle tartıştık :((

keremce_

^yavru kuşum^
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
2.232
3
66
Giresun
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı :(( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum

kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı :(( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum

Bende dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum.Ama sizin gibide değilim.Sanki biraz fazla temizlik tutkunuz..Ne demek kapıda üstü başını değiştirmek.. Dişlerini fırçaladımı diye ancak çocuklar kontrol edilir..

Arkadaşım sen istediğin gibi temizlik yap ama eşine bu kadar müdehale etme

bir psikoloğa gidin destek alın derim.sizinkisi hastalık derecesinde olmuş.yada evde fazla durmaktan belki bu haldesiniz.kendinize farklı meşgalelerde bulabilirsiniz.

Bende dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum.Ama sizin gibide değilim.Sanki biraz fazla temizlik tutkunuz..Ne demek kapıda üstü başını değiştirmek.. Dişlerini fırçaladımı diye ancak çocuklar kontrol edilir..

Arkadaşım sen istediğin gibi temizlik yap ama eşine bu kadar müdehale etme

müdahale etmek istemiyorum ama elimde değil

bende aynen senin gibi yaptim halada arada yapiyorum..birgun isyan etti..bana ben evde iken belirli seyler disinda seni temizlik yaparken gormeyecegim..birak pislik icerisinde kalsin ev bizim kim ne diyebilir..benim temizlik takintim yok..sonra tabi biraktim o evde iken sadece bulasik cok yikiyorum yada makinaya koyuyuorum onun disinda artik yapmiyorum...gecen yedigi cekirdek coplerini kolun yere doktu yuzume bakti ne diycem diye..bende hic onemsemeden tv izlemeye devam ettim..baktim guldum sonra du beraber alalim dedim temizledik tabi ince temizlik yapmadim geri kalanada amamn bosver zaten kirlencek yer kalsin dedim..mutlu mesut hayatimiza donduk..

bazen basit olmak lazim hayatta...yoksa cok alakasiz bir seyden tartisma cikabiliyor...

keremce, bu ne zamandır sizde var ?
Bir uzmandan destek almayı düşünmelisiniz, daha fazla ilerlerse baş etmek zor olur.
Sakın ihmal etmeyin.
Sizin içinde hiç kolay değil ama eşiniz için çok daha zor bu şekilde kontrol edilmek.
Evine yorgun geldiğinde en son olması gerekenleri yapıyorsunuz eşinize.
Terlik koyun kapıya, kanepelerinize örtü koyun. Üstünü değiştirmesin, çorabını kendi istediğinde çıkarsın.
Siz sıkboğaz ettikçe o dahada o şekilde oturmak isteyecektir.
Kapıda değiştirmek istemeniz gerçekten can sıkıcı.

bencede biraz abartıya kaç mışsın özellikle kapıda üstünü değiştirmek ve bu kişi eşin peki neden eşinin işi dolayısıyla pis kıyafetlerlemi geliyor işten , kendine farklı uğraşlar bulup bu huyunu biraz törpülemen gerekli yoksa kim olsa bunalır , diken üstünde oturuyomuş gibi hisseder insan kendini

Sizinki hastalık derecesinde ve eşiniz haklı.
Obsesif -Kompulsif bozukluk var gibi .
Takıntı hastalığı yani.
Her insan biraz obsesiftir.
İş aşırıya kaçmamakta.
Uzman desteği ile bu durumdan kurtulabilirsiniz.

keremce, bu ne zamandır sizde var ?
Bir uzmandan destek almayı düşünmelisiniz, daha fazla ilerlerse baş etmek zor olur.
Sakın ihmal etmeyin.
Sizin içinde hiç kolay değil ama eşiniz için çok daha zor bu şekilde kontrol edilmek.
Evine yorgun geldiğinde en son olması gerekenleri yapıyorsunuz eşinize.
Terlik koyun kapıya, kanepelerinize örtü koyun. Üstünü değiştirmesin, çorabını kendi istediğinde çıkarsın.
Siz sıkboğaz ettikçe o dahada o şekilde oturmak isteyecektir.
Kapıda değiştirmek istemeniz gerçekten can sıkıcı.

7 senelik evliyim ama bu 2 senedir var

çalışma gibi bi durumun varsa iş e başlayabilirsin.haftasonları evde olursun sadece bide akşamları hem kafaya daha az takarsın bazı şeyleri hemde hayatınız düzene girer daha fazla.

bencede biraz abartıya kaç mışsın özellikle kapıda üstünü değiştirmek ve bu kişi eşin peki neden eşinin işi dolayısıyla pis kıyafetlerlemi geliyor işten , kendine farklı uğraşlar bulup bu huyunu biraz törpülemen gerekli yoksa kim olsa bunalır , diken üstünde oturuyomuş gibi hisseder insan kendini

yok eşim gazeteci muhabir.ama sonuçta dışarda ister istemez kirleniyo..o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam yani
zaten oda öyle söylüyo...evimde rahat edemiyorum diyo :((

eşiniz haklı bence. bende bir doktora görünmenizden dolayım sizinki aşırı derecede abartılı çünkü. can sıkıntısından yapıyor olabilirsinz ama bu bile normail değil kapıda üstünü değişttitrmek, dişini fırçalığını kontorl etmek ...

mesela misafir geliyo ..gelecek diye temizlik yapıyorum ama onlar gidince yine yapıyorum...koltukları tekrar siliyorum halaıları da ..o yüzden kimse benimle görüşmek istemiyo

yok eşim gazeteci muhabir.ama sonuçta dışarda ister istemez kirleniyo..o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam yani
zaten oda öyle söylüyo...evimde rahat edemiyorum diyo :((

doğru evinde bile diken üzerinde, bir arkadaşım var sana benzettim onu oda aynı şeyi yapıyor heegün cam kapı dipköşe temizlik çocuğuna aldığı oyuncakları 2-3 günde bir kaynatıp veriyor çocuğa. sonuç çocuk 6 yaşında hastalıktan kurtulamıyor doktoru baya bi kızdı hiçmi sokağa çıkarmadın mikropla tanıştırmadın ne kadar zayıp bir bünyesi var diye... ama hala aynıı hastalık gibi bişi evine bile gidesim gelmiyor kızın

Siz nasıl evinizi derli toplu tutmak istiyorsanız o da evinde biraz rahat etmek istiyor.Kendi evinde hep iğne ucunda mayın tarlasında yürür gibi tedirgin hareket etmek ve yetişkin değil de küçük çocuk gibi hissetirilmek rahatsız edici.Hem böyle davranarak ona eş ,sevgili değil anne efekti verirsiniz .En azından o varken bu takıntılara gem vurmaya çalışın .Temizlik , düzen güzel şeyler de anlatıklarınıza bakılırsa dozu kaçmış ve eşinizi mutsuz ,huzursuz hissettiriyor.Farkında olmadan temizlikte normal sınırları aşmış takıntıya yelken açmış olabilirsiniz.Profesyonel yardım alırsanız iyi olur.

doğru evinde bile diken üzerinde, bir arkadaşım var sana benzettim onu oda aynı şeyi yapıyor heegün cam kapı dipköşe temizlik çocuğuna aldığı oyuncakları 2-3 günde bir kaynatıp veriyor çocuğa. sonuç çocuk 6 yaşında hastalıktan kurtulamıyor doktoru baya bi kızdı hiçmi sokağa çıkarmadın mikropla tanıştırmadın ne kadar zayıp bir bünyesi var diye... ama hala aynıı hastalık gibi bişi evine bile gidesim gelmiyor kızın

tıpkı ben :(((........

Back
X