eşimle tartıştık :((

Valla evimin huzuru bozulacksa temizlikte yapmam :)
Herşeyin aşırısı fazla arkadaşım, rutin ev temizliğini yap bırak, yok çorabını değiştir yok dişlerini fırçalandınmı, ellerini yıka üstünü değiştir ben kadın olduğum halde biri böyle müdahale etse afakanlar basar beni. Temiz olmak temizlik yapmak ayrı, temizlik hastası olmak ayrı. Pis ol demiyorum elbet :) Ama sana da yazık sürekli temilik temizlik falan adamıda rahat bırak abartma fazla temizlik olayını ki huzurunda bozulmasın :)

kapıda üstbaş çıkarttırmak çok abartı.. dediğiniz gibi bunlar siz de takıntı olmuş..bu huyunuzdan kurtulmak için profesyonel yardım alabilrsiniz belki.. çünkü bu gidişle obsesif kompulsif bozukluğa doğru gidebilirsiniz.. yapmayın lütfen temzilik yüzünden evliliğinize zarar vermeyin..bazen tüm pisliğimle kanepenin üzerinde uyur kalırım.. ne yapayım sonuçta evim..rahat etmek istediğim yer.. siz de kendinizi biraz sınırlandırın bence...

ya kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okurken içime öküz oturdu resmen. ben sizinle 1 saat bile aynı ortamda bulunamazdım heralde. bigün tesadüfen bi kadınla tanıştım. her halinden belliydi takıntılı biri olduğu. mağazada yarım saat beni oyaladı bütün hayat hikayesini anlattı. ama söylediği bi cümle beni benden aldı. ' ben komşuda çay içsem eve gelir ağzımı çamaşır suyuyla yıkarım ' :53::53:
bence bir an önce bi doktora görünün ablacım. eşinize çoluğunuza çocuğunuza hayatı berbat etmeyin.
sevgiler.

bakalım doktora gidecek mii yoksa bahaneler mi bulacak.

gerçekten iyileşmek istiyorsa bunu yapar ama tabi önce hastalığını kabullenmeli.

iyi haberler verir umarım.

şu forumda bir sürü kadına yardım etmek istiyoruz hiç biri dinlemeyip burnunun dikine yaşıyor inşallah keremce böyle değildir yardım edebilmişizdir.

kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı :(( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum

sevilcek o kadar şey varken temizlik sevilirmi ya.. ama biraz daha bunaltmamaya çalış bence. birisi sürekli öle yap böle yap diyince insan sinir oluyo çünkü

Benim annemde temizlik hastasi ve malesef bende temizlik konusunda cok takintiliyim :(
Annem biz cocukken ayaklarimizin altini ciflerdi bulasik sungeriyle asla koltuga oturtmazdi onun kadar olmasamda benimde takintilarim var.
her gun supurulecek toz alinacak silinecek csm onleri silinecek vs vs.
mutfak dolaplari parmak izi olmasin diye bezle tutar acarim yatak odamda 1.5 senedir hic ust degisjp sac taramadim vs. offf offff ne olacak bu halimiz. evde hep kafam yerde gezerim sac kil var mi diye ararim ama esimi cok fazla bunaltmamaya calisiyorum.
ustelik yeni hamileyim kara kara dusunuyorum ben nasil yapicam trmizliklerimi diye :(

Benim annemde temizlik hastasi ve malesef bende temizlik konusunda cok takintiliyim :(
Annem biz cocukken ayaklarimizin altini ciflerdi bulasik sungeriyle asla koltuga oturtmazdi onun kadar olmasamda benimde takintilarim var.
mutfak dolaplari parmak izi olmasin diye bezle tutar acarim yatak odamda 1.5 senedir hic ust degisjp sac taramadim vs. offf offff ne olacak bu halimiz. evde hep kafam yerde gezerim sac kil var mi diye ararim ama esimi cok fazla bunaltmamaya calisiyorum.
ustelik yeni hamileyim kara kara dusunuyorum ben nasil yapicam trmizliklerimi diye :(

ya kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okurken içime öküz oturdu resmen. ben sizinle 1 saat bile aynı ortamda bulunamazdım heralde. bigün tesadüfen bi kadınla tanıştım. her halinden belliydi takıntılı biri olduğu. mağazada yarım saat beni oyaladı bütün hayat hikayesini anlattı. ama söylediği bi cümle beni benden aldı. ' ben komşuda çay içsem eve gelir ağzımı çamaşır suyuyla yıkarım ' :53::53:
bence bir an önce bi doktora görünün ablacım. eşinize çoluğunuza çocuğunuza hayatı berbat etmeyin.
sevgiler.

:D o kadının hala hayatta olması beni çok şaşırttı öldürmeyen Allah öldürmüyor derler ya :D tıp mucizesi yada bağısıklık kazandıgından bünyeye etki etmiyor, ben kokusundan nefret ederim çok gerekmedikçede kullanılmaması gerek temizlik maddeleri kirden, pislikten, sokaktaki tozdan daha çok zarar veriyor

canım eşin neyse koca insan onla tartısırsın huzurun bozulur o kadar ya doğacak çocugun? onuda ciflemi yıkayacaksın oda çocuklarını öyle yapacak ve bu devam edecek genetik bir hastalık gibi lütfen başka uğraşlar bul kendine ya benim bir akrabam temizlik yapmaktan çocuguyla ilgilenmiyor çocuk oynayınca sinirleri bozuluyor yerleri sildim diye bisküvi falan dökülse anında süpürgeyle geliyor böyle manyak işmi olu ya çocugunla ilgilen abla evinin mermerlerin camların halıların sana ihtiyacı yok çocugunun var, dünyada yaptıklarımız bir amaç uğruna olsun boş boş iş yapmayalım kendiniz yenemiyorsanız hasta oldugunu kabullenip psikologa gidin yada evden dısarda uğraşlar bulun. bu arada hastalıkların en çok temiz evlerde büyüyen çocukları etkilediğini bilin, bağısıklık sistemleri sıfır bu çocukların gariplerim mikrop nedir tanısmıyorlar gördükleri ilk mikropla hastanelik oluyorlar kendinize acımıyorsanız evladınıza acıyın konu sahibi ve bütün temizlik hastaları

"Umutsuz Ev Kadınların"da ki Nermin canlandı gözümün önünde..Elbette herkes evinin temiz,düzenli olmasını ister ,sizin ki biraz daha yoğun bir istek.Pisliğe olan tahammülsüzlüğünüz, başkalarının tahammül sınırlarını aşar,istenmeyen huzursuzluklar ortaya çıkar..Uzmandan yardım almanız sizin,eşiniz,evliliğiniz için hayırlı olacaktır.

Elbette ki temiz olunmalı ama sizinki hastalık derecesinde..

Anlatırken bana daral geldi, hak verdim eşinize..

Kendi evine giremiyor, kapıda üstünü değiştirip öyle mi alıyorsunuz :53: yazık ya..

kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı :(( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum

okurken gülmekten öldüm eşimin hayalindeki ben :D oda çok takıntılı ama bende istiyorum bu derece degilama şimdikinden biraz daha afazla olım temiz :44:

Okuduktan sonra odama bir bakış attım:30::30::30:

bir tanıdığın arkadaşı bu haldeymiş hatta daha da fazlası.misafirliğe gitmişler bir akşam.neyse oturmuşlar kalkmışlar ama yoldan geri dönmüşler birşey unuttukları için.bir bakmışlar ev sahibesi bütün koltuk kılıflarını çıkarmış pencereleri açmış ellerinde eldiven temizlik başında! tabi son gidişleri olmuş:)
kadının zaten titiz olduğunu biliyorlarmış ama bu da abartı..kadının kocası anlatıyormuş eve girdiğinde kapıda bütün kıyafetlerini çıkarttırıp doğru banyoya gönderiyormuş adamı,duş aldırıp temiz kıyafet giydiriyormuş öyle masaya oturtuyormuş adam da bıkmış usanmış:)
bu kadar sıkmayın adamları..eşlerimiz kendi evlerinde rahat huzur bulamıcaksa nerde bulcak..bırakın kirlenirse kirlensin,dağılırsa dağılsın,nasılsa temizlemeyi seviyorsunuz ertesi gün temizlersiniz hiç bir şey yapılmasa hiç bir yere dokunulmasa da ev kirleniyor zaten..

ingilterede yapılan bi araştırmaya göre cinsel yönden mutlu olmayan kadınlar sürekli ve takıntılı olarak temizlik yapıyor canım belki sizin aranızdada cinsel yönden sıkıntılar olabilir mi acaba ? :nazar:

:1: :1: :1: :1:

$66.webp

Bu konuyu açtığınızdan beri ne yaptınız keremce ? Var mı bir değişiklik sizde ?

ingilterede yapılan bi araştırmaya göre cinsel yönden mutlu olmayan kadınlar sürekli ve takıntılı olarak temizlik yapıyor canım belki sizin aranızdada cinsel yönden sıkıntılar olabilir mi acaba ? :nazar:

Az once esime senin yazdigin yaziyi okudum dedimki ingilterede arastirma yapmislar..cinsel acidan memnun olmayan kadinlar cok temizlik yaparmis..esim bir cirpida sen hic yapmiyosunki....cok guldum yaa...dedim benmi yapmiyorum ama kahkaha attim..niye guluyorsun onlar arastirma yapiyolarda ben soyleyincemi komik oluyor...niyee senide arastiralim bu kadar guldugune gore ;)))
Tmm tmm ben msj aldim hayir temizlik yapmiyorsun diyerek bide camuru bana atip kendini kurtariyor ;))

Sizin Obsesif Kompulsif Bozukluk rahatsızlığınız var gibi geldi bana. Bir internet sitesinde yazanı buraya kopyalıyorum; Takıntılar içinde en sık görülenlerinden biri; kirlenme veya hastalık bulaşacağı ile ilgili olanlarıdır. Otobüste veya sokakta birisi dokunduğunda kirlendiğini düşünüp eve koşan ve ellerini, eşyalarını defalarca yıkayan , eve girerken eşinin ve çocuklarını tüm eşyalarını daha kapıda çıkarmalarını isteyen insanları görebilmekteyiz.

Back
X