Eşimle tartıştık

esimle cok kotu tartistik.tartisma konumuz ufak bi mesele.tartista tartisa eski sorunlara getirdim.hakaretlrr kufurler havada ucustu.kendimden gectim bn.sinirimden agzima gelmeyen kalmadi.cok kotu seyler soyledim.oda bana.annm duymus sesimizi.kostu geldi.yakinimizda oturuyor.bagurdik cagirdik.annemi zorla honderdim

simdi salk gibi pismanlik var.esim yanima gelsin arayi duzeltelim diye ugrastim.cagirdim yataga gelmedi.baska yerde yatiyo.ben kafayi yedim sanirim kizlar yardim edin ne yapicm ben gozume uyku girmiyor sinirden

pişmansın, onun yattığı yere gidip öperek özür dilemeyi denedin mi?

esimle cok kotu tartistik.tartisma konumuz ufak bi mesele.tartista tartisa eski sorunlara getirdim.hakaretlrr kufurler havada ucustu.kendimden gectim bn.sinirimden agzima gelmeyen kalmadi.cok kotu seyler soyledim.oda bana.annm duymus sesimizi.kostu geldi.yakinimizda oturuyor.bagurdik cagirdik.annemi zorla honderdim

simdi salk gibi pismanlik var.esim yanima gelsin arayi duzeltelim diye ugrastim.cagirdim yataga gelmedi.baska yerde yatiyo.ben kafayi yedim sanirim kizlar yardim edin ne yapicm ben gozume uyku girmiyor sinirden

canım öncelikle sakin olamalısın . böyle şeyler sık sık olur biz de de ben ya da eşim gidder başka oda da yatarız . yatsın 1 gecelik bişey olmaz sakinleşir o da sende sakinleşir yarın sakin kafayla konuşursunuz . ama anlattığında kendimi gördüm bizde tartışırken hep ben eski konulara getiririm ve çok kötü tartışırız ben odadan gidince gelir çağırır beni kızımın beşiği bizim odada gece uyanıyo diye . kendi gideer başka odaya sabahta sakin kafayla hallederiz . eminim sizde öyle olrsunuz .

SAKİN OL AMA

yanina gidip kıvrılın, hiç bişey demeyin gözüme uyku girmez diin sadece bence oda brzcık üzgün ve pişmandır, konusmanın devamını yarına saklayın ama 2. fırtına kopmasın.. en kötü kanepenin yanına oturun yere oturun mecbur yumusayacak

kizlar yanlis anlamayin aama cinsel konuda yakinlasirsak yumusar diye dusundum.iki defa gittim ikisinddde reddetti.

bende hic istemiyorum ne yuzunu gormeyi nede yaninda durmayi.ama sinirim gecti ya soylediklerime pisman oldum.simdi tekrar gidersem gurur denen bisi kalmayack.

ama annemin yarin bizi boyle gormesini istemiyorum.anneede soz verdim hic bosey yapmicam odama.gidip yaticam diye

kendimi salak gibi hissediyorum kizlar.hic iyi degilim.

bence bu gece hiçbişey yapmayın yarın güzel bi pasta yapın üstünede özür dilerim seni çok seviyorum yazın koyun pastayı masaya.sessizce durun öyle bakın gözlerinin içine zaten barısırsınız :)

haksız olan taraf sizsiniz anladıgım kadarıyla.
o halde gönül almakta size düşüyor ama bence bu gece bırakın böyle kalsın.
sakinleştiginde özür dileyin hemde güzel bir hediye alın.
sonrada içinizden geldigi gibi konuda neden o hale geldiginizi konusmaya calısın

Bu gece başka bir hamlede bulunmayın bence..
Ne gel konuşalım,ne de başka birşey..
Siz her zamanki gibi yatağınıza yatın ve uyuyun..

Yarın yeni bir gün...
Siz de o da daha mantıklı düşünüyor olacaksınız.. :34:

yanina gidip opsrm bile olmaz.cunku cok agir ve kotu kavga ettik

yavas yavas sona yaklasiyorum.boyle yurumeycegini bile bile devam etmk cok zor

yanina gidip opsrm bile olmaz.cunku cok agir ve kotu kavga ettik

yavas yavas sona yaklasiyorum.boyle yurumeycegini bile bile devam etmk cok zor

Keşke ağzınızdan laflar çıkmadan düşünerek konuşsaydınız..
Ama insan bazen o öfkeyle kendine hakim olamayabiliyor belki de...

Geçmişten gelen sorunlarınız nedir bilemiyorum ama bundan sonra çözebilmek adına hakaret etmeden konuşabilmeyi deneseniz...
Çünkü daha çok çözümsüzleşecek...

uyuyamiyrm uyku girmiyo gozume.benim kaderim boylrymis.hic yuzum gulmuyorki.en cokta yavruma uzuluyorum.biz bitek bugun degil hergun boyleyiz.yuvam yavas yavas gozlerimin onunde dagiliyor.birbirimizden iyice soguduk.bunu cok rahat hissedebiliyorum
cocugumun gelecegi ne olacak.nasil basederim.ne derim ben cocuguma.
Allhm sen bana yardim et.yuvam yavas yavas yikiliyor.

Tartışma anında insan kendinden geçebiliyor.
Sinir harbi yaşanmadan evvel başka odaya geçmek denenmeli.
Eski konuları açmak yapılan en büyük hatadır.
Kimseye faydası olmaz aksine ortamı daha da gerer...
Adı üstünde " eski ".
Bugün ikinizde kafanızı dinleyin .Saat olmuş zaten 2.
Yarın güzel bir kahvaltı hazırlarsın.
Onun oturacağı yere minik bir not iliştirirsin ve gönlünü alırsın.
Eğer bu denli agresif ise muhakkak tedavi olmalısın.
Öfke kontrolün yok sanırsam.Ama saknleştirici ile üstesinden gelebilirsin.

evet ofkemi kontrol edemiyorum.kafayi yiyecek cildircak gibi hissediyrm.beni bu duruma sokan esim.hakkimi helsl etmiyrm ona.ben bagirip cagirirken.koltuga uzanirda afedersiniz ki..cina dinletir.o oyle yaptikca daha delleniyrm ben

su anda biriyle konusmaya aglamaya o kdar ihtiyacim varki..elim kolum bagli hicbisey yapmiyrm

uyuyamiyrm uyku girmiyo gozume.benim kaderim boylrymis.hic yuzum gulmuyorki.en cokta yavruma uzuluyorum.biz bitek bugun degil hergun boyleyiz.yuvam yavas yavas gozlerimin onunde dagiliyor.birbirimizden iyice soguduk.bunu cok rahat hissedebiliyorum
cocugumun gelecegi ne olacak.nasil basederim.ne derim ben cocuguma.
Allhm sen bana yardim et.yuvam yavas yavas yikiliyor.

Ohoooo hemen bağladınız arabeske :53:

Nedir aranızda paylaşılmayan mesele?

Anlatabileceğiniz şeyler ise anlatın ki size yardım edelim..

İnsan bazen sorunlarla boğuşurken çözüm yollarını bulamaz...

Son düzenleme:
tek çözümünüz var eski konuları ya sakince konunsup sorun neyse çözeceksiniz.yada bir daha hiç acmamak üzere susacaksınız o konuyu acsa bile eski konu gecmişte kaldı tartısmayalm gelecege bakalım deyip kapatcaksınız.böyle eskiler acıldıkca böyle kavgalar olur ve zamanla kalp kırıla kırıla sevgi biter saygıda gider olmaz.

bence esiniz yanina gidip bidaha ozur dileyip sarilmayi deneyin belki bu sefer affeder :26:

evet ofkemi kontrol edemiyorum.kafayi yiyecek cildircak gibi hissediyrm.beni bu duruma sokan esim.hakkimi helsl etmiyrm ona.ben bagirip cagirirken.koltuga uzanirda afedersiniz ki..cina dinletir.o oyle yaptikca daha delleniyrm ben

su anda biriyle konusmaya aglamaya o kdar ihtiyacim varki..elim kolum bagli hicbisey yapmiyrm

Eski konularını şimdi gözden geçirdim
Severek de evlenmişsiniz.Ne çabuk tükettiniz de bu raddeye geldiniz böyle.
Bu konuyla ilgisi yok ama soracağım .
Şu eski sevgilini aradın mı birdaha.

cok uzun kizlar tek bi mesele degilki.boyle boyle bu duruma geldik.

ben gercekten iyi degilim.psikolojik tedavi aldim ama emzirdigim icin ilac kullanamiyrm
etrafimdakiler halime aciyo uzuluyorlar.dim durmaya calisyrm ama olmuyr

Back
X