Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimle cok kotu tartistik.tartisma konumuz ufak bi mesele.tartista tartisa eski sorunlara getirdim.hakaretlrr kufurler havada ucustu.kendimden gectim bn.sinirimden agzima gelmeyen kalmadi.cok kotu seyler soyledim.oda bana.annm duymus sesimizi.kostu geldi.yakinimizda oturuyor.bagurdik cagirdik.annemi zorla honderdim
simdi salk gibi pismanlik var.esim yanima gelsin arayi duzeltelim diye ugrastim.cagirdim yataga gelmedi.baska yerde yatiyo.ben kafayi yedim sanirim kizlar yardim edin ne yapicm ben gozume uyku girmiyor sinirden
esimle cok kotu tartistik.tartisma konumuz ufak bi mesele.tartista tartisa eski sorunlara getirdim.hakaretlrr kufurler havada ucustu.kendimden gectim bn.sinirimden agzima gelmeyen kalmadi.cok kotu seyler soyledim.oda bana.annm duymus sesimizi.kostu geldi.yakinimizda oturuyor.bagurdik cagirdik.annemi zorla honderdim
simdi salk gibi pismanlik var.esim yanima gelsin arayi duzeltelim diye ugrastim.cagirdim yataga gelmedi.baska yerde yatiyo.ben kafayi yedim sanirim kizlar yardim edin ne yapicm ben gozume uyku girmiyor sinirden
yanina gidip opsrm bile olmaz.cunku cok agir ve kotu kavga ettik
yavas yavas sona yaklasiyorum.boyle yurumeycegini bile bile devam etmk cok zor
uyuyamiyrm uyku girmiyo gozume.benim kaderim boylrymis.hic yuzum gulmuyorki.en cokta yavruma uzuluyorum.biz bitek bugun degil hergun boyleyiz.yuvam yavas yavas gozlerimin onunde dagiliyor.birbirimizden iyice soguduk.bunu cok rahat hissedebiliyorum
cocugumun gelecegi ne olacak.nasil basederim.ne derim ben cocuguma.
Allhm sen bana yardim et.yuvam yavas yavas yikiliyor.
evet ofkemi kontrol edemiyorum.kafayi yiyecek cildircak gibi hissediyrm.beni bu duruma sokan esim.hakkimi helsl etmiyrm ona.ben bagirip cagirirken.koltuga uzanirda afedersiniz ki..cina dinletir.o oyle yaptikca daha delleniyrm ben
su anda biriyle konusmaya aglamaya o kdar ihtiyacim varki..elim kolum bagli hicbisey yapmiyrm