Eşimle tartıştım moralim çok bozuk :(

yüzüne kapatıp istemediği seyler yapmakta tartısmaya seveptir.esin sıkılmıs . bana cok anaormal gelmedi ama sende haklısın kb dan istemek istemessin

Keşke evlenmek için sadece yaş yeterli olmasa.
Tepkiler anormal. Neyse 1 ay kalmış bir de gelince tartın birbirinizi

Kontorunuzu neden babaniz ya da kayinpederiniz aliyor. Misafir varken neden esinizin telefonunu acamiyorsunuz?

Bunu güzel bi şekildede söyleyebilirdiniz birden bu sinirli çıkışmanız neden ?
Siz nasıl anlatım bozukluğundan rahatsı, oluyorsanız bende Allaha Tanrı denilmesinden rahatsız oluyorum :)
Olabilir, baskalari da Tanriya Allah denmesinden rahatsiz oluyordur? Biraz ufkunuzu genisletin bence.

Ben benimle konusmak istemesine bisey demiyorum kendi kendine biseyleri buyutuyor ikimizinde moralini bozuyor ona canim sıkılıyor.
Adam askerde can derdine dusmus, tabii ki travmadan geciyor. Ona gore davranmaniz lazim.
Da, 19 yasinda evlenilir mi yahu, hangi akla uydunuz siz!!??

"Eşim askerde" cümlesinden sonra okumaya gerek duymadım. Asker psikolojisidir, sıkmayın canınızı. Geçici durumlar..

Bes yillik evliyim. esimle yaptigim tel gorusmesinde hayatim eve birsey lazimmi diye sordugunda kucakta bebegim elimde isim de olsa kisa da olsa istekli konusurum.cunku saygi duyuyorum. askerde esim olsa her an daha istekli konusurdum ona gore plan yapardim.ya da canim suan musait degilim daha sonra goruselim diye tripsiz soylerdim.

Baban ne gevezelik yapıp 15 TL attığını hemen telde kocana yetistiriyor? Yazdığın muhabbetin yarisi kontör-TL muhabbeti babalar alıyor, babadan isteniyor falan kaç yasindasiniz siz?

Büyüyünce geçer bunlar da. Kpden kontör istemek nedir yahu girin bir işe çalışın kontör paranız çıksın

Sanırım calismiyosunuz yani hemen hemen tüm gün müsaitsiniz eşiniz askerde ve her an müsait olmuyor aramak için bence ilk bunu bı öğrenin. Konuşacak bı şey bile bulamasaniz yine de sevdiğinizi söyleyin onu motive edecek şeyler söyleyin. İnanın -siz de biliyorsunuzdur- çok çok ihtiyaçları var bunu duymaya. Normalde bir yakacağı şeyi orda on takiyordur bu çok normal. Bence ilk eşinizin "askerde" ve "zor şartlarda" olduğunu sonra size göre "müsait" olamayacağını kavrayin.

Askerdeki insana cok hassas davranmaniz lazim cok zor şartlar altinda bambaska bir psikolojideler ne derse desin eşinize destek olacağınıza sucluyorsunuz her zamankinden esnek ılımlı olmaniz lazim ve evet ne olursa olsun o aradığında açın bunu cok buyutuyorlar

Allahını sevende sana 'Tanrı' dememeyi Allah demeyi öğretsin. Bu site sana zorla okutma ve cevap yazma zorunlulugu mu veriyor ? Ne bu sinir

Tanrı ile Allah aynı anlama gelir
Birincisi Türkçedir ve kökeni Tengridir, ikincisi Arapçadır
Mesela Rab kelimesi İbranice kökenlidir o yüzden ben çok fazla kullanmam.

Olgunlaşmamış insanlar evlenince böyle oluyor. Baban da tuhaf büyük ihtimalle ben kızıma kontör yüklüyorum diye havalara girmiş.

Off Off Rabbim şu kızlara biraz akıl versin de erkenden kocaya varmasinlar.

Misafir var diye telefonu açamamak ne ya ben misafir falan takmazdım askerdeki eşin gelmiş seni aramış meşgule mi atıyosun

Ifffff vallahi benim takıldığım şey tanrı denilince rahatsız olman. Niyet bir gerisi teferruat. Ayrıca sorunun için denilecek tek şey büyüyünce unutursunuz

1 "de" ayrı yazılır
2 durduk yere bana inanç tayin ettiniz, sebep?
3 anlatım bozuklukuğu; "zorla" ve "zorunluluk" aynı cümlede olmamalı.

Hoş sohbetler.
Tanrı konusuna katılmasam da , herkes sizin kadar iyi bir şekilde dil bilgisi kurallarını bilmek zorunda değil.
"De" ayrı yazılır demeniz bana çok saçma geldi .
Ayrı yazımamışsa o cümle anlaşılır olmuyor mu yani ?
Belki hanfendi bağlacın ayrı yazıldığını bilmiyordur .
Olamaz mı ?
- Olabilir.
Yanlış sohbetler bunlar ...

Karşı tarafın okul seviyesini bilmeden yazılanlar gerçekten çok kırıcı oluyor. Tabii belli bir eğitim almış insanın kendini anlatabilicek kadar iyi yazması lazım.

Karşı tarafın okul seviyesini bilmeden yazılanlar gerçekten çok kırıcı oluyor. Tabii belli bir eğitim almış insanın kendini anlatabilicek kadar iyi yazması lazım.
Yani . Yapılan yorumlar bu kadar acımasız olmamalı.
Bana göre karşı tarafı rencide etmeden fikirlerini aktarması daha doğru olurdu.

Bunu güzel bi şekildede söyleyebilirdiniz birden bu sinirli çıkışmanız neden ?
Siz nasıl anlatım bozukluğundan rahatsı, oluyorsanız bende Allaha Tanrı denilmesinden rahatsız oluyorum :)
tdk'ya girin, allah kelimesinin anlamı olarak tanrı yazıyor.
istersek allah deriz, istersek tanrı. hatta istersem isa mesihten dilerim, istersem yehova'yı çağırırım. istersem de evrendeki enerjilere dileğimi sunarım. sizi hiiiiç ilgilendirmez.
bu kelime müdahaleniz ufak gibi görünüyor ama değil. inanç dayatmanın minik bir uygulaması sadece.

Sizi cok ozlemis belliki biraz allttan alsaniz askerde yalniz oda birsuru deridi var eminim gelince duzelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…