Eşimle tartıştım :(

Daha öncekiler bilir konu açtım kv gil ile aynı apartmandayi hay tasinmaz olaydım taşındığında beri pskolojim bozuldu. Neyse eşime tasinalim diyorum neyi bahane edicem dedi hep en son çocuğu okula yazdiralim dedim onu bahane ederiz uzak dedim devlet okulu. Lafta TM dedi sonra ne biliuon bakiyorum hiç oralı olmuyor gibi. Neyse okula başlamadi zaten daha bana servisle gitsin demesin mi kızdım ne diyon sen dedim eşime sonra konu kapandı. Sinir oldum TM deyip gecstryo taşınma işine. Bugünde sudan sebepten tartıştık başka konudan elini yumruk yapiuo üzerime geliyo sanki dövecek şu ana kadar hiç vurmadı ama sinirim bozuldu bardağı yere fırlattım bende hüngür hüngür agladim kv de sesimizi duymuş dışardan tak tak caliyo kapıyı eşim açtı ne oluyo diyo eşime bsy yok dedi eşim çocuk durmuyo dedi mahsus daha uzattı iyice gelin bagryo ne oluyo ne oldu dedi. Neyse gitti sonra. Sinir oldum ya herseyimizden haberdar oluyor. O kadar ağladım eşim her zaman kendini haklı görür hamile bu deyip gönlümü almaz bana pskolojin bozuldu dedi bozuldu sayenizde evet dedim yakın oturmak istemiyorum dedim. Çok kırgınım eşime de İnsan biraz olsun alttan alır hamile der hamileliğimde önce de öyle sürekli oona göre o haklı ben hep haksizim bı küstuk mu en az bir hafta konuşmaz benle. Taşınmayı istemek doğal hakkım degilmi????? Eşim de bencilll çocuğuna karşı aşırı ilgili bana karşı ilgisizdir çocuktan sonra bana karşı ilgisi azaldı hep çocuğuyla ilgilenir. Nankör kisacasi

Kayınvaliden sana birşey mi yaptı ki yakınında oturmak istemiyorsun. Biz uzak otursak bile aynı şehirde olduğumuz dan eşim görevden gelince mutlaka arar gelin diye onu da görmeye gideriz ama Sonra eşim gidince kapımı çalan arayan da bir o var.

Sizin KV niz ile aynı apartmana gecmenizin sebebi KV nizin çocuğunuza bakacak olması ,sizin de ise başlayacak olmanizdi diye hatırlıyorum.Sonrasinda ne oldu da hedefiniz değişti? Bir de oturduğunuz eve kira ödüyor musunuz yoksa ailesinin evi mi?

Back