eşimle tartıştım

Esiniz saygısızin, siddet uygulayanin teki. Nazar öküzlere işlemiyor bildiğim kadarıyla. Ama bu konuda diyanete danışmanız daha iyi olur. Bu eziyeti insan kendine neden yapar bilmiyorum

Sizin gibi yazanların konularını okuyunca gözlerime inanamıyorum. Sizin kardeşiniz böyle davransa ağzına .dersiniz, bir de evliliğim bozulmasın ne demek? Sizin evlilik siz karşı çıkınca bozulmayacak, zaten bozulmuş, olmamış o. Karşıdaki sevgi, saygı gösterecek, anlayacak biri değil. Her şey iyi olsa ve siz böceği sıkıntı yapıp durduk yere boşanacağım deseniz tamam ama eş dediğini yabani erkek bozuntusunun size karşı tavrı doğru değil. Şiddet uygulayıp bir de sabaha kadar ağla demesi. Acaba ne zaman fark edeceksiniz? Nasıl ve ne zaman gözünüz açılacak? Sizin gibi insanların normalleştirmesi, benim oğlum da oğlum şeklindeki ruh hastası anne ve babalar yüzünden bizim Türk erkeği insanlıkta sınıfta kalıyor, şiddet sıradanlaşıyor.

Evet nazar degil mesele biliyorum.yeni evliyim.beni sevdiğini hissettiren birisi normalde. Fakat bi tartismamizda yine kızmıştı bana güya aglamam cok içli imis duymak istemiyormus. Ağlama der her fırsatta dayanamıyorum der. Yani aci esigi düşük biri. Görmeye tahammülü yok ama bende kaldiramiyorum bunu hasta olsam görmek istemez morali bozulur.bir çıkılmaz icindeyim.
Acı eşiği düşük diye biz ağdada canı yanan kadınlara denmiyor muydu ayol?

Yani maalesef saçma sapan bir forum oldugunu anladim buranın.her önüne gelen yazıyor ama ne mantikli ne fikir verici bisey var .ya bosanmis ya evliligi beter insanlarin zirvaliklarini dinlenmek icin yazmisim.kardesim sacma sapan hırslı sözlerinizi konu dan uzak tutun.ya diyecek adam gibi sözünüz varsa yazin yoksada yazmayın aptal aptal yorumlar.

Yani maalesef saçma sapan bir forum oldugunu anladim buranın.her önüne gelen yazıyor ama ne mantikli ne fikir verici bisey var .ya bosanmis ya evliligi beter insanlarin zirvaliklarini dinlenmek icin yazmisim.kardesim sacma sapan hırslı sözlerinizi konu dan uzak tutun.ya diyecek adam gibi sözünüz varsa yazin yoksada yazmayın aptal aptal yorumlar.
Evet kusura bakmayin herkesin evliligi sizin gibi mukemmel degil, herkesin esi sizin esiniz gibi merhametli, iyi degil o yuzden bosanmalar ve kotu evlilikler var hep 😁

Yapmayın arkadaşlar okumadınız mı acı eşiği düşükmüş adamın, ne halden anlamaz insansınız ya!
Hem kocasıdır döver de sever de, zaten kötülüğünden değil sadece nazara geldiği zamanlar dövüyormuş.

Övme kız övme kocama nazar etti KK der dayak yiyince 😁

#Kolumdan tuttu surukledi beni salona kadar tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür.sabaha kadar zirla burda dedi.napicagimi bilemiyorun harab oldum dün geceden bu yana#
daha yeni evlisiniz ve böyle bir muameleye maruz kalıyorsunuz, birkaç yıl içinde size neler yapabileceğinin farkında mısınız? Gidin ve böcek ilacını siz alın, uygulayın. Duygusallığınızı anlarım ama içli içli ağlayarak kendinizi zayıf duruma düşüreceğinize biraz dik durun ve beni kolumdan sürükleyemezsin deyin. Herşeyi her zaman başarabilen, her türlü sorunun hakkından gelecek özelliğe sahibiz biz kadınlar. Kendi ayaklarınızın üstünde durmaz, rica minnet kocadan istekte bulunursak herşeyi hak görür bazıları kendine. Biraz güçlü olun.

Boşannnn oldu mu? Böcekli evden, söz hakkın olmayan taşınma evrelerinden, şiddet meraklısı kocişiden, kıskanç komşundan kurtulmuş olursun.

Burada konuya göre yorum yapılır. Bilmem anlatabildim mi?

Benim var aslinda kocaniz bir daha size şiddet uygulandığında konu acmak yerine hocaya gidin belki duzelsin diye de bir cocuk onunla da duzelmez ise 2. Cocuk mantikli gibi

Hanfendi yorum yapanlar sizin tarafınızda aslında kocanizin size boyle davranmasi sizden korkusu olmadigi ve sizi kaybetme korkusunun olmadigini gösteriyor ona karsi sinirinizi cizmezseniz ileride maalesef daha da kotu gunlet sizi bekleyebilir

Kocan seni sevmiyor ve merhametsız.
Seni aglatan ve odadan kolundan tutup sıpıtan da kocan. Böcek ilacına vereceği 10tl yı gereksiz bulan da kocan.
Nazar eden komsun?????.

Mantıklı tek yorumun yokken, nasıl burda ıstedıgın cevabı vermeyenlere 'evliligi biten kadınların zırvalıkları' diyorsun.

Yazacak cok seyim var da nasılsa anlasılmayacak.

Burada gerçekten olumsuz yazanlar olduğu gibi- azınlıkta- genelde insanlar net bir şekilde kişinin farkındalığını artırmak için yazıyor. Sizin ağlıyor olmanız ve eşiniz tarafından şiddete maruz kalarak ağlamanıza kimse burada tepkisiz kalamaz. Ben üzüldüm be zaman ayırıp yazdım. Siz artık bu saatten sonra kendiniz karar verirsiniz. Gidin bir evlilik terapisi vs gibi bir şey alın. Gündüz gezmesinde ki gibi yüzeysel, yapay, geçiştirip sorumluluk almadan sohbet etmek isterseniz karşı komşunun kapısını çalın. Aman her evlilikte var böyle şeyler der, ... abi iyidir der geçer. Sizin kızınız böyle gelse ve anlatsa siz ne hissederdiniz?

#Kolumdan tuttu surukledi beni salona kadar tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür.sabaha kadar zirla burda dedi.napicagimi bilemiyorun harab oldum dün geceden bu yana#
daha yeni evlisiniz ve böyle bir muameleye maruz kalıyorsunuz, birkaç yıl içinde size neler yapabileceğinin farkında mısınız? Gidin ve böcek ilacını siz alın, uygulayın. Duygusallığınızı anlarım ama içli içli ağlayarak kendinizi zayıf duruma düşüreceğinize biraz dik durun ve beni kolumdan sürükleyemezsin deyin. Herşeyi her zaman başarabilen, her türlü sorunun hakkından gelecek özelliğe sahibiz biz kadınlar. Kendi ayaklarınızın üstünde durmaz, rica minnet kocadan istekte bulunursak herşeyi hak görür bazıları kendine. Biraz güçlü olun.
Aradığım cevap buydu. Teşekkürler.

Tamam aptal (!) olmayan bir yorum yazayım.
Açıkça yazacağım canınız acıyacak maalesef.
Eşinizin acı eşiği düşük değil,kendisi nazara da gelmiyor.
Kendisi oldukça merhametsiz ve sevgisiz biri.
Bu sıkıntılı durum git gide artarak sizi üzmeye devam edecek,çünkü karakter değişmez.

Back
X