• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık nasıl davranmalıyım

Anlamadim. Abi kim ki, size hesap sora, kocani arayip onu disari cikma diye? Kim yani? O hakki kim veriyor diye sorardim ama kocanizin verdiyi belli. Gece 5 dediyiniz sabah 5mi? Kocam ayda yilda 1 kere arkadasiyla disari cikar, kafede cay icer, 1-2 saata doner. Sabahin 5i degil, gecenin 12sinde gelse bile 3uncu dunya savasi cikaririm. Hele lohusa halimle bana yardim etmeyib sabahlara kadar barda eglenirse tabii ki, bosanirim. ALLAH sabr versin size ...

Merhaba 18 gün oldu doğum yapalı ve dün gece eşimle büyük tartışmamız oldu..1 sene oldu evleneli ve eşimin hep bekar arkadaşları var hemen hemen her cumartesi çıkıyordu ve bu hep alkol alarak ve gece 4,5 te girer hep..son Cumartesi çıkamadı doğum telaşından.18 gündür sürekli ailesi her akşam bebek gormeye geliyor iş çıkışı özlüyorlarmış bebeği gittiklerinde geç oluyor haliyle bebeği uyutana kadar eşimde uyuya kalıyor yani birbirimizi zor görüyoruz diyebilirim tek kaldığımızda..dün bana çıkmak istediğini soyledi yine alkollü mekana gidiceklermiş gece 5 te eve gelirim dedi ve saat başı arama ben ararım seni dedi ben ki zaten fobi oldu artık cumartesi günleri çıkmaları bende tam bitti derken yine çıkmalar başlıyor istemediğimi soyşedim yeni doğum yaptım biraz vakit geçirelim alkol almasını istemediğimi ve cok gec geldiğini neyse telefonda baya bi tartıştık eve abisiyle geldi abisi baya hesap sordu bana kardeşimle çıkamicakmıyım diye bende dedimki zaten iş yerindesiniz aksama kadar benden cok seni goruyo eve gelin playstation oynayın veya cakit geçirin ben zaten odamda bebekleyim dedim kocamın alkollü karı kız olan mekanlarda olmadını istemediğimi daha yeni doğum yaptıgımı sonra sinirlendi gitti oysa cok saygılı şekilde konustum sonra sinirlendi gitti eşimi arıyo bağırarak birdaha o kızı gezdirmiceksin dışarıya çıkarmicaksın bebekle parka dahi götürmiceksin diye ona ne oluyosa tabi planlarını bozduğum için oysaki benim derdim eşim gitmesin kendi napıyorsa yapsın resmen eşimi tahrik ediyo bana karşı ve eşim tepkisizdi ne yani gidin alkol alın desem iyimiydim ? Eşimle baya bi tartıştık hatta ayrılıktan bile bahsetti bana cok kırıldım değersiz olduğum icin gözünde ki ben onun icin yurtışından gelip ailemi bıraktım sevdiğimden bilemiyorum kötümü yaptım gondermemekle
Bu ne düşüncesizlik bu ne saygısızlık . Rica ediyorum kendinizi ezdirmeyin .. kimsenin sizi tehdit etmesine izin vermeyin .

Ailen nerede yurt dışında mı şu anda?

Ya resmen biri çekip alsın şunların elinden seni..

Lohusaya iş yaptırırken yayılıp yatmak, bağırmak yalnız bırakmak nerde görülmüş?
Evet orda doğdum eşim icinde turkiyeye yerleştim ailem bilse asla durdurmaz annem bile sevmez eşim tarafını tabi gercek yüzlerini düğünden sonra gördük ya birde geç vakitte geliyorlar geç kalkıyorlar

Bu ne düşüncesizlik bu ne saygısızlık . Rica ediyorum kendinizi ezdirmeyin .. kimsenin sizi tehdit etmesine izin vermeyin .
Evet oyle yapıyorum dün beni tehdit etti kapıdan itiyorum git çık evden diye gitmiyor oyle zoruma gitti ayrılcam demesi haklı oldugum halde ve abisinin o dediğini eşiminde savunmamasını duyunca deli oldum değer verdikce değeri kalmıo insanın ben değer verdim o yuzden bunları çekiyorum

Evet orda doğdum eşim icinde turkiyeye yerleştim ailem bilse asla durdurmaz annem bile sevmez eşim tarafını tabi gercek yüzlerini düğünden sonra gördük ya birde geç vakitte geliyorlar geç kalkıyorlar

Tahmin ediyorum sana böyle davranıldığını duysalar saçının telini göstermezler.

Başka hiç bir akraban yok mu bi gelip dolansa seni?

Anlamadim. Abi kim ki, size hesap sora, kocani arayip onu disari cikma diye? Kim yani? O hakki kim veriyor diye sorardim ama kocanizin verdiyi belli. Gece 5 dediyiniz sabah 5mi? Kocam ayda yilda 1 kere arkadasiyla disari cikar, kafede cay icer, 1-2 saata doner. Sabahin 5i degil, gecenin 12sinde gelse bile 3uncu dunya savasi cikaririm. Hele lohusa halimle bana yardim etmeyib sabahlara kadar barda eglenirse tabii ki, bosanirim. ALLAH sabr versin size ...
Ya ben duydumya eşim koridorda nasıl telefondan sesi geliyo sanki kendisine çıkma dedim duyunca deli oldum abin kim oluyo diye ağlamaya başladım ara abini alsın seni git bu evden dedim gitmedi eşimde tüm suç oyle konusturuyo evet gece sabaha karşı 5 demek istedim ve kahve falanda değil alkollü mekan karı kız olan mekan resim atmıştı bir gün görmüştüm bana deseki kafeye gidicez gece 1,2 de gelicem yine tmm otursun sohbetini etsin gelsin ayda 1,2 kere ama gittiği yer yer değil alkollü ben hepsini allaha havale ettim beni bu halimle kimlerin diline düşürdü allah büyük

Tahmin ediyorum sana böyle davranıldığını duysalar saçının telini göstermezler.

Başka hiç bir akraban yok mu bi gelip dolansa seni?
Dayım var oda yurtdısında 2 haftaya turkiyeye geliyor hem bebek gormeye geliceklermiş bana yoksa tüm ailem yurtdışında

Ya ben duydumya eşim koridorda nasıl telefondan sesi geliyo sanki kendisine çıkma dedim duyunca deli oldum abin kim oluyo diye ağlamaya başladım ara abini alsın seni git bu evden dedim gitmedi eşimde tüm suç oyle konusturuyo evet gece sabaha karşı 5 demek istedim ve kahve falanda değil alkollü mekan karı kız olan mekan resim atmıştı bir gün görmüştüm bana deseki kafeye gidicez gece 1,2 de gelicem yine tmm otursun sohbetini etsin gelsin ayda 1,2 kere ama gittiği yer yer değil alkollü ben hepsini allaha havale ettim beni bu halimle kimlerin diline düşürdü allah büyük
Niye kendinize bu hayati layik goruyorsunuz? O sizi degil de siz onu boşanmakla tehtit edin. Boyle hayat mi olur. Cocugunuza nasil babalik yapacak cok merak ediyorum. Kocaniz daha evlendiyinin farkinda degul malesef ...

O adama en güzel ceza biraz daha durup siz iyileşince uçakla ailenizin yanına gidip çok uzun süre kalmak. Kaynana da çocuk diye kudursun
Evet onu düşünüyorum bende pasaport icin basvuru yapıcam randevum var ya kıymet bilir özler yada fırsattan istifade gününü gün eder artık

Niye kendinize bu hayati layik goruyorsunuz? O sizi degil de siz onu boşanmakla tehtit edin. Boyle hayat mi olur. Cocugunuza nasil babalik yapacak cok merak ediyorum. Kocaniz daha evlendiyinin farkinda degul malesef ...
Olmaz çünkü hep anne var arkada anne yönlendiriyor.bende dedim tmm ayrılalım diye o soylediğinde beynimden vurulmuşa döndüm çünkü sonra bana dediki cocugumu bırak nere gidiosan git bende pardon kim icin doğurdum bu cocugu ben o benim cocugum yanımda gidicek dedim.kendine sorsanız cocuguma onu alıcam bunu alıcam bi halt ettiğide yok tüm giysilerini annemler aldı kv dem birtek senmi doğuruosun ne bu acele giysi almakla diye azarlamıltı beni 6 aylık hamileyken eşime dedimiştimki bebeğede bakarız avm ye gitmişken e ana kuzusu anneden para isterken annede hyr demiş beni aramıştı azarlayarak beşiğini şükür aldırdım tek hiçbir hakları yok simdide bebek icin deli oluyorlar

Abiye ne size ne hakla hesap soracak kovsaydınız yeriymiş. Terbiyesiz hadsiz ne işi var çoluk çocuklu adamın gece 5 te dışarda saçma. Bundan ayrılacaksa da gitsin bu nedir yani. İnsanlar iyice kafayı yemiş

Dayım var oda yurtdısında 2 haftaya turkiyeye geliyor hem bebek gormeye geliceklermiş bana yoksa tüm ailem yurtdışında
Canm ben yazdıklarını okudum inan şu saatte senin adına hüzünlendim.
Bak kardeşim sende ki sorun bir tek kaynin değilki ailecek davraniş bozukluğu var.
Kynv. de ,abisi sonra eşin. Hepsi bir olmuşlar ve bakış açıları hep aynı tarafta.
Yani dünyaya senin gözünle bakan yok.
Canım genç yaşta sabredersin ama yıllar geçtikçe pişman olursun. Bu insanların, seni eşinle rahat bırakması lazım.Sonra eşinin de kendine gelmesi lazım.
Gece sabahlara kadar alkol alan bir adam hangi yaşta ve ne şekilde olursa olsun kabul edilemez. Sen onun eşisin. Yoldaşısın.Böyle yarı yolda bırakan yoldaş mı olur Allah aşkına. Yaşın çok genç gibi hissediyorum. Başka yaşayacağın ömrün yok kardeşim.Ayrıl diyemeyiz ortada bir yuva ve evlat var.Ama hatalarini anlamaları için ders ver. Ailen yurtdisindaymis eminim maddi durumlari da iyidir. Git kardeşm.Bir süre git. Kendin için git .Yavrun için git. Sonra güçlenerek geri gel.Özlesin seni. Kıymetini bilsin. Şartlarını söyle. Fazla samimiyet kurma.Hergün sana gelmelerine müsaade etme. Şu halinle yazık degil mi sana.inan ben 3 aylik hamileyim yerimden kalkamiyorum sen o halinle milletin kahvesini yapiyorsun.Bir zahmet kahveyi yapip onlar getirsin.Lohusasın ya.Günahtır .Allahtan korkar insan.

Abiye ne size ne hakla hesap soracak kovsaydınız yeriymiş. Terbiyesiz hadsiz ne işi var çoluk çocuklu adamın gece 5 te dışarda saçma. Bundan ayrılacaksa da gitsin bu nedir yani. İnsanlar iyice kafayı yemiş
Ben sandımki mantıklı bişey dicek ne bilim boyle saçma konusacagını aptalca atarlanıp gidio birde kesinlikle ayrılmayı bu yuzden dusunuyosa bitsin bende istemiyorum

Valla 18 günlük bebeği olup hala dışarda gezen alkol alan adam zerre kadar baba olmayı hak etmiyordur.
Gidecek yeriniz varsa gidin gerçekten durmayın geberene kadar içsin arkadaşıyla.
Böyle adamları da allah kahretsin yani başka bir şey diyemiyorum.

Canm ben yazdıklarını okudum inan şu saatte senin adına hüzünlendim.
Bak kardeşim sende ki sorun bir tek kaynin değilki ailecek davraniş bozukluğu var.
Kynv. de ,abisi sonra eşin. Hepsi bir olmuşlar ve bakış açıları hep aynı tarafta.
Yani dünyaya senin gözünle bakan yok.
Canım genç yaşta sabredersin ama yıllar geçtikçe pişman olursun. Bu insanların, seni eşinle rahat bırakması lazım.Sonra eşinin de kendine gelmesi lazım.
Gece sabahlara kadar alkol alan bir adam hangi yaşta ve ne şekilde olursa olsun kabul edilemez. Sen onun eşisin. Yoldaşısın.Böyle yarı yolda bırakan yoldaş mı olur Allah aşkına. Yaşın çok genç gibi hissediyorum. Başka yaşayacağın ömrün yok kardeşim.Ayrıl diyemeyiz ortada bir yuva ve evlat var.Ama hatalarini anlamaları için ders ver. Ailen yurtdisindaymis eminim maddi durumlari da iyidir. Git kardeşm.Bir süre git. Kendin için git .Yavrun için git. Sonra güçlenerek geri gel.Özlesin seni. Kıymetini bilsin. Şartlarını söyle. Fazla samimiyet kurma.Hergün sana gelmelerine müsaade etme. Şu halinle yazık degil mi sana.inan ben 3 aylik hamileyim yerimden kalkamiyorum sen o halinle milletin kahvesini yapiyorsun.Bir zahmet kahveyi yapip onlar getirsin.Lohusasın ya.Günahtır .Allahtan korkar insan.
:(( inanın cok bunaldım yuvamıda yıkmak istemiyorum düzeldi düzelicek diye bekliyorum yanlızlık cok zor geldim buraya dertleşecek kimse yok herkez kendini düşünüyor gidicem biraz kafamı toplamam lazım ne kadar kıymet bilir özler orası meçhul..ya ben kabul edemiyorum kocamın sabahlara kadar dışarıda ne işi var tmm ilk zamanlar dedilerki yeni evli sıkma hemen ortamınından vazgeçemez dediler bekledim ama 1 sene olmuş artık yeter bana harçlık vermez alkole para verir..diyorumki eşime yoruldum her akşam geliolar biraz tek kalalım diyoki onlarda ozluyor torunlarını nasıl musaade etmeye bilirimki onuda bilmiyorum.gercekten dediğin gibi canım hepsinin kafası aynı ailece ve eşimle olan en kücük sorunda hurraa hepsi karışıyo..ailemin cok sukur durumu cok iyi ben gitmicem desem bile bakarlar bana ve cocuguma ama acele karar verip pişman olmak istemiyorum tam değişio derken yine bişeyler oluyo..maşallah kardesim senin bebeğin kızmı oğlanmı ? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kayinvalideni ve kayinpederini ara esinin alkollu mekanlarda gezmeyi birakmazsa bebegide alip anne evine donecegini ve torunlarini eskisi gibi sik goremeyeceklerini soyle. adam etsinler 2 ogullarinida.
Annesi dün torununu gormeye gelince neden ağladın dedi anlattım hatta alkol içtiginide soyledim kendileride biliyo korkudan oglunu aradı gir evine diye..hala şımartıyo cocuklarını bana diyorki sen nasıl oğluma karşılık verebiliosun ben bile çekiniyorum diyo niye senin oğlun paşa çocuğumu oyle büyütüyorlar gözlerinde

Valla 18 günlük bebeği olup hala dışarda gezen alkol alan adam zerre kadar baba olmayı hak etmiyordur.
Gidecek yeriniz varsa gidin gerçekten durmayın geberene kadar içsin arkadaşıyla.
Böyle adamları da allah kahretsin yani başka bir şey diyemiyorum.
Buna ramen abisi gelip bana hesap sorabiliyo cok mantıklı biyere gidiceklermiş gibi

Back
X