- Konu Sahibi CaRPeDieM02
Merhabar,
Sizden yardım ve fikir istiyorum
( İyice karıştım, acaba ben mi kötüyüm diye
(
Eşimle 8-9 aydır evliyiz. Şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yok
Ben eşimle bişiler yapmayı çok istiyordum. Bu yüzden de en azından 23 nisan tatiline denk getirip bi taraflara kaçalım dedim. O da baya istekli göründü ve tatili ayarladı. ancak yine arkadaşlarıyla
((
Eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorum
Bu tatile gideceğimiz arkadaşlarıyla ise daha hiç tanışmadım, tatilde tanışacağım
(
Neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.
Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı
( hasta olduğum ilk iki gün ağrım oluyor öyle çok hareketli olamıyorum
Eşime onu söyledim biraz önce "hasta olmasam bari, şimdi siz denize havuza filan gireceksiniz, bir de benim ağrım oluyor, tatsız tuzsuz oturacağım, sadece ikimiz gitmiş olsa ona göre şeyler yapardık, en azından herkes eğlenirken kendimi kötü hissetmezdim, hem herkes durumumu da anlayacak" dedim. O da bana bağırmaya başladı
"Ne kadar kötümsersin sen yaa, düşünüp durmasana herşeyi, ne olmuş yeni eğlenmene baksana, oturursun sen de kumsalda, ne diye hevesimi kaçırıyorsun, tamam sus kes, böyle oldu artık sen de uymak zorundasın" gibi şeyler söyledi.
Kendimi çok kötü hissediyorum
( Acaba dediği gibi ben mi kötümserim, abartıyorum herşeyi
(( Yoksa o mu beni hiç anlamıyor kendi keyfine bakıyor
((
Fikirlerinize ihtiyacım var
( ne yapmalıyım?
Sizden yardım ve fikir istiyorum

Eşimle 8-9 aydır evliyiz. Şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yok

Eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorum

Neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.
Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı

Kendimi çok kötü hissediyorum

Fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme: