Eşimle tatil fikri :(

CaRPeDieM02

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
81
2
286
Ankara
Merhabar,

Sizden yardım ve fikir istiyorum :(( İyice karıştım, acaba ben mi kötüyüm diye :((

Eşimle 8-9 aydır evliyiz. Şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yok :( Ben eşimle bişiler yapmayı çok istiyordum. Bu yüzden de en azından 23 nisan tatiline denk getirip bi taraflara kaçalım dedim. O da baya istekli göründü ve tatili ayarladı. ancak yine arkadaşlarıyla :(((

Eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorum :( Bu tatile gideceğimiz arkadaşlarıyla ise daha hiç tanışmadım, tatilde tanışacağım :((

Neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.

Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı :(( hasta olduğum ilk iki gün ağrım oluyor öyle çok hareketli olamıyorum :( Eşime onu söyledim biraz önce "hasta olmasam bari, şimdi siz denize havuza filan gireceksiniz, bir de benim ağrım oluyor, tatsız tuzsuz oturacağım, sadece ikimiz gitmiş olsa ona göre şeyler yapardık, en azından herkes eğlenirken kendimi kötü hissetmezdim, hem herkes durumumu da anlayacak" dedim. O da bana bağırmaya başladı :( "Ne kadar kötümsersin sen yaa, düşünüp durmasana herşeyi, ne olmuş yeni eğlenmene baksana, oturursun sen de kumsalda, ne diye hevesimi kaçırıyorsun, tamam sus kes, böyle oldu artık sen de uymak zorundasın" gibi şeyler söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum :(( Acaba dediği gibi ben mi kötümserim, abartıyorum herşeyi:((( Yoksa o mu beni hiç anlamıyor kendi keyfine bakıyor:(((

Fikirlerinize ihtiyacım var :(( ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
bu erkeklerin arkadaşları benide geriyor ne gerek var ya ?gidin başbaşa tatilinizi yapın birlikte vakit geçirin ne gerek var onlarla tatile çıkmaya .ben başbaşa tatile çıkmayı tercih ederim yani gerek yok başkalarına.

Ben de en başından beri öyle düşünüyorum ve istiyorum ama ayarlayınca neyse dedim bişey deme ve demedim de :(( Ama biraz hayıflanınca da kötü ben oldum :((
Üstüne birde bir sürü azar yedim :((

Hiç tatil hevesim de kalmadı :((

Onun dediği gibi ben mi kötümserim diye düşünmeye başladım:((

Siz olsanız ne yapadınız? Ne yapmalıyım :((

Çok mutsuzum şu anda:((

dığer konundada söylemıştım kusura bakma ama eşın çok bencıl

bence ılk önce şu bedellı ışını halledın sonra gıdın tatıle :ssz: ama tabıkı bu benım fıkrım

yeni evlisiniz ve eşinin anlayış göstermesi lazım..

Bu yaptığını duyan başbaşa kalmak istemiyor diye düşünür. Benim eşimde arkadaşları ile sürekli plan yapardı akşam dışarıda felan sonunda cinnet geçirdiğimi görünce :) o planlar artık yapılmıyor.Canım ortak yaşıyorsunuz seninde fikrini almak zorunda ...

Eşin sana sormadan nasıl baskalarıyla program yapar anlamadım. bu tür kararlar ortak verilmeli evlilikte. Biraz bencil ve düşüncesiz galiba..

Haklısın valla canım da çok tartışıp durunca biz bişiler yapmak biraz iyi gelebilir diye düşünüp bir kaç günlüğüne kafamızı dinleyelim istemiştim :(( Ama olmadı yine :(

Parası filan da ödendi :( zaten ucuz da bişi ama bizi iyi yapar diye isteyip durmuştum :(( Bi de ben çok yoruldum en çok da bana iyi gelir diye istemiştim :((

durumunuza üzüldüm açıkçası.
gerçekten ne kadar arkadaş canlısı bir eşiniz varmış.
benim eşimin de arkadaşları var ama hep beni mesafeli tutmuştur.
sadece kendisi hafta sonları gider biraz vakit geçirir sonrasında evde.
açmaz bile konuyu.
onu geçtim seninki kendi aklınca planlar bile yapmış.
ne güzel başbaşa gitmek varken kalabalık gitmek çok can sıkıcı senin için..
biriyle evleniyosan kesinlikle arkadaş çevresi az olmalı ya yoksa bu erkekler evlendikten sonra da ayrılamıyorlar arkadaşlarından...
keşke bi yol bulabilseniz de başbaşa gidebilseniz..
ayrıca eşinizin size karşı çıkış tavrını hiç beğenmedim.
başbaşa bişeyler yaşamayı istemek senin en doğal hakkın.
kötümser falan değilsin.
senin eşin sadece arkadaşlarına mesafe koymayı bilmiyor.
en azından karısıyla bi tatil planı yaparken senin de önceden fikrini almalıydı..

Eşine çok mu aşıksın sen canım.. Yani Allah bu gibi sorunlar dışında başka bir dert vermesin ama insan bu bencilikler karşısında aynı yerde nefes bile almak istemez..Senki eşin için para kazanıp bişiler yapıyorsun kusura bakma bu pekde kolay kaldırılabilecek bir şey değil..

Yani şu yazdığını okuyan açık açık der ki eşin seninle başbaşa kalmak istemiyor.Oysaki sizin evlenmek istemeniz budur kendi hayatınızı kurmak ve mutlu olmak...

Yani eşin seninle konuşurken bile hoş konuşmamış ...Nedemek özel günün yaklaştığını söylüyorsun bu senin bir hatan kusurun gibi davranıyor.. Kusura bakma bulunmaz hint kumaşı gibi davranılmış ..

sakın haaa
ne demek ne yapıyorsan yap kımınle gıdersen gıt

ben senın eşını çözdüm valla çok bencıl bu adam yahu
sonra ıyı gıdıyorum ben der çeker kapıyı gıder sen kalırsın öyle arkasından bakarsın anca
sakın ha :20:

tatılı erteleme ımkanınız var mı? en azından regl dönemın bıtınce gıdersınız
ayy ılla bu arkadaşlarında gelmesı şart mı tatıle?
senınle yanlız vakıt geçırmek ıstıyorum desen?

Dedim ama söz verdik bi kere ayarlandı artık. Gitmek zorundasın sende dedi ve bu kadar da didik didik düşünüp durma, çok kötümsersin diye kızdı :(( Kendimi iyice kötü hissettim :(

Son düzenleme:
Valla ben sizden birşey anlamadım.
Sizi bu kadar sömüren adamı bir de tatile mi götürüyorsunuz,hem de arkadaşlarıyla..
İlginçsin vesselam

Merhabar,

Sizden yardım ve fikir istiyorum :(( İyice karıştım, acaba ben mi kötüyüm diye :((

Eşimle 8-9 aydır evliyiz. Şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yok :( Ben eşimle bişiler yapmayı çok istiyordum. Bu yüzden de en azından 23 nisan tatiline denk getirip bi taraflara kaçalım dedim. O da baya istekli göründü ve tatili ayarladı. ancak yine arkadaşlarıyla :(((

Eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorum :( Bu tatile gideceğimiz arkadaşlarıyla ise daha hiç tanışmadım, tatilde tanışacağım :((

Neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.

Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı :(( hasta olduğum ilk iki gün ağrım oluyor öyle çok hareketli olamıyorum :( Eşime onu söyledim biraz önce "hasta olmasam bari, şimdi siz denize havuza filan gireceksiniz, bir de benim ağrım oluyor, tatsız tuzsuz oturacağım, sadece ikimiz gitmiş olsa ona göre şeyler yapardık, en azından herkes eğlenirken kendimi kötü hissetmezdim, hem herkes durumumu da anlayacak" dedim. O da bana bağırmaya başladı :( "Ne kadar kötümsersin sen yaa, düşünüp durmasana herşeyi, ne olmuş yeni eğlenmene baksana, oturursun sen de kumsalda, ne diye hevesimi kaçırıyorsun, tamam sus kes, böyle oldu artık sen de uymak zorundasın" gibi şeyler söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum :(( Acaba dediği gibi ben mi kötümserim, abartıyorum herşeyi:((( Yoksa o mu beni hiç anlamıyor kendi keyfine bakıyor:(((

Fikirlerinize ihtiyacım var :(( ne yapmalıyım?

Yeni evli oldugunuz icin birlikte basbasa tatil istemenizdan daha dogal birsey olamaz.
Peki bu fikirlerini esin ile paylastin mi? Yani onu karsina alip tatli dille `seni anliyorum ama bak bende boyle dusunuyorum...` gibi bir konusma gecti mi aranizda?

Esin dusuncesiz ve bencilce davranmis bence. Oncelikle sana da danismasi gerekirdi arkadaslarini davet etmeden once.
Sonucta sen romantik birseylerde kafanda tasarliyor olabilirdin veya farkli fikirlerinde olabilirdi.
Sen kotumser davranmiyorsun sadece aslinda icten ice seni rahatsiz eden durumu dillendirmeye calismissin ama bunu yapmak yerine keske esinle direk olarak rahatsiz oldugun durumu konussaydin. Belki o da kendince `neden boyle davraniyor` seklinde dusunebilir... Biraz anlayisi kit algiladigim kadariyla...

Adet konusuna gelince, geciktirici ilaclar var.
Adetin duzenliyse eger, adetinden 2 gun once bu ilaci almaya basliyorsun.
Gunde 3 sefer kullaniyorsun, adetini kesiyor. Ama ilaci biraktigin zaman adetin gelmeye basliyor.
Eczanelere sorabilirsin.. Hakkinda sadece bu kadar bilgiye sahibim ilac hakkinda. Yan etkileri, farkli bir ilac ile kullanimi vs... gibi durumlar konusunda bilgim yok.
Belki internetten arastirarakta hakkinda bilgi bulabilirsin...

Zaten bu seferlik olan olmus.
Sen kotumser mi dusunuyorum acaba diye kendi kendini yeme bence.
Ama simdi olmasa da, daha fazla huzursuzluk cikmamasi acisindan, tatilden dondukten sonra uygun bir zamanda uygun bir dille esinle rahatsizligini paylasman gerekir. Ileride yapacagi boyle planlarda seni de bilgilendirmesi gerekir. Onun haricinde daha yeni evlisiniz nicin bu kadar arkadaslari ile dip dibe olma cabasinda onu da anlamis degilim. Elbetteki arkadaslarin varligi onemli, fakat bir birinize ayiracaginiz zamanlari da onlarla gecirme cabasinda olmasi hatali. Belki o da yeni evlilik psikolojisi nedeniyle boyle davraniyor olabilir. Ama sorunlarinizi esinle paylasmadan net bir bilgi edinemezsin...

Umarim tatilin guzel gecer ve umdugun gibi olmaz... Guzel vakit gecirmeni dilerim... :34:

"Tamam, kes, uyacaksın."
Emir kipine hiç gelemem. Bunları okuyunca tuhaf oldum.
Önceki konularınızı bilmiyorum ama eşiniz bencillik yapmış biraz.
Belki genel olarak bu konu üzerinde bir konuşma yapıp sakince rahatsızlıklarınızı ifade etmelisiniz.
Asıl sorun bu. Tatil elbet hallolur da eşinizin sizi anlaması gerek önce.
Yoksa evliliğinizde daha ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Şayet sizi dinlemeyi reddeder ve bu tavrında ısrarcı olursa o zaman bahsettiğiniz çıkışı yaparsınız.

gitmezsen kocan sevinir rahat rahat kafa dinler sende evde tek başına üzülürsün...git bence

arkadaşım kusura bakma ama diğer konunda da okudukça sinirden deliye döndüm o yüzden birşey yazmak istemedim ama artık dayanamayacağım...

Bir defa eşiniz hiç de eşiniz gibi davranmıyor eş bu ya eş adı üstünde.. Siz gidin onca sıkıntının arasında bedellisini de ödeyin üstüne ödül olarak tatile götürün birde azar işitin yok artık diyorum ben gerçekten pes.. Sabrınıza hayran kaldım sabır taşı olsa çatlardı ki şuan sadece 2 konunuzu biliyoruz..

Sizin fikirlerinize, ihtiyaçlarınıza değer vermeyen, önemsemeyen bir insan için neden üzülmesin, sıkılmasın, sorun çıkmasın diye bu kadar alttan alıp bu denli çaba harcıyorsunuz?

Hayır yani ev hanımı olsanız, mesleğiniz olmasa, ortada bir çocuk olsa anlayacağım da; durumunuz gayet iyi, çocuğunuzda yok o halde niçin isteklerinizi ve tavırlanızı açıkca dile getiremiyorsunuz?

Ben olsam o adama 5 kuruşumu koklatmazdım, bakalım o zaman böyle artist artist dolaşabiliyor mu bir memur maaşıyla? Allah aşkına hangi memur bedelli yapmış Türkiye'de bence eşiniz bir ilk olabilir..

Artık ipleri elinize almanın vakti geldi de geçiyor bile canım.. Bir evde kadın genellikle neden susar biliyor musun? erkeğin eline baktığı için.. Maşallah sizin ki hem sizin elinize bakıyor hemde ip cambazı olmuş..

Üzgünüm biraz sert oldu sanırım eşinize karşı ama, inan bütün kadınları güçlü ve ayakta dimdik görmek istiyorum.. Kendine çok iyi bak..

merhabar,

sizden yardım ve fikir istiyorum :(( iyice karıştım, acaba ben mi kötüyüm diye :((

eşimle 8-9 aydır evliyiz. şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yok :( ben eşimle bişiler yapmayı çok istiyordum. Bu yüzden de en azından 23 nisan tatiline denk getirip bi taraflara kaçalım dedim. O da baya istekli göründü ve tatili ayarladı. Ancak yine arkadaşlarıyla :(((

eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorum :( bu tatile gideceğimiz arkadaşlarıyla ise daha hiç tanışmadım, tatilde tanışacağım :((

neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.

Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı :(( hasta olduğum ilk iki gün ağrım oluyor öyle çok hareketli olamıyorum :( eşime onu söyledim biraz önce "hasta olmasam bari, şimdi siz denize havuza filan gireceksiniz, bir de benim ağrım oluyor, tatsız tuzsuz oturacağım, sadece ikimiz gitmiş olsa ona göre şeyler yapardık, en azından herkes eğlenirken kendimi kötü hissetmezdim, hem herkes durumumu da anlayacak" dedim. O da bana bağırmaya başladı :( "ne kadar kötümsersin sen yaa, düşünüp durmasana herşeyi, ne olmuş yeni eğlenmene baksana, oturursun sen de kumsalda, ne diye hevesimi kaçırıyorsun, tamam sus kes, böyle oldu artık sen de uymak zorundasın" gibi şeyler söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum :(( acaba dediği gibi ben mi kötümserim, abartıyorum herşeyi:((( yoksa o mu beni hiç anlamıyor kendi keyfine bakıyor:(((

fikirlerinize ihtiyacım var :(( ne yapmalıyım?
ya anacım git söyle biiiiiiiizzz baaaaaşşşş baaaaşşşaaaa giiiiddiiiceeezzz taaaammmmı de o anlar inşallah söyle yaa hep arkdaşalrı benmki de sürekli sinemaya gidelima şkım tamam oguzda gelsin yemege gdelim tmm serkanda gelsin ben dedimki sen git ozman oguzu serkanı becer onalrla evlen tammı dedim. O gün bugundur evde buluşup 2-3 satt ps3 oynarlr başkada yok:42:
:42:

Back
X