Eşimle tatile geldik diye oğluna küsen kv

Saymam lazım bi dakka.
Şimdi 2 kayınvalide var, 10 tane görümce, ikisinin benden büyük kızları var onları da dahil edeyim mi =))
Elti az ya, eltiden yana çok şanslıyım, onlar kendi halinde, şimdilik 3 taneler =)))
Geçen eşimle oturduk yeğenlerini sayalım dedik işin içinden çıkamadık. :KK53:
Allah sabır versin 😃

eşinize çok üzüldüm ama ya. ona da çektiriyor bir de. vicdanlı bir tipse eğer, çok başını ağrıtıcak.
sizin yapacağınız şey çok basit: öyle kanlı bıçaklı olup küsmeyin fakat, her zaman ama her zaman mesafeyi koruyun. saygınızdan da vazgeçmeyin. sadece samimi olmayın.
bunun haricinde huylu huyundan vazgeçmez malesef. başka da yapacağınız bir şey yok.

konu kv değil eşiniz

neden attığı her adımı haber veriyor

tatile gidiyoruz geldik vs neden arayıp duruyor

yani 3-5 gün tatile gelmiş, kendisine tatile gittiği için sitem eden annesini neden ısrarla aradı mesela

cidden neden bu sık arama aşkı

benim annem babam başka şehirde yaşıyor, olağan zamanlarda ben aklıma eserse 3-5 günde bir arıyorum ama tatilde vs de onları aramıyorum
Hayırlı evlat

Ben olaya farklı bir açıdan yaklaşacagim. Benim en büyük korkum bu hikayedeki kayinvalide gibi olmak.
Bir kadın düşünün yaşı 50yi geçmiş ama ne tatil görmüş ne tek başına bir şey yapabilmiş. Normal istemeyi bile bilmiyor, ya küsecek ya hastalanacak ya ağlayacak. Çünkü kocası onu hep muhtaç etmiş.
Gitmek istediğim onlarca yer, keşfetmek istediğim tat var ama olmuyor. Kendi başıma gitmeyi de beceremiyorum esim de bana eşlik etmiyor. Her şekilde hevesim yarim kalıyor.
Belki konudaki kayinvalide kendi tatil özgürlüğüne sahip olsa ne gelin darlayacak ne evladının peşine düşecek 🤷‍♀️

Back
X