- 3 Temmuz 2018
- 38
- 132
- 8
- 37
- Konu Sahibi Nicknameli
Merhabalar,esimle beş yil önce evlendik,ve evlendigimizde eşimin memleketinde yaşıyorduk zaten orda tanıştık evlendikten sonra da bir süre daha kalalım dedik.uc yıl sonra iki ailenin arasında bir yere gidelim dedik ve şimdiki bulunduğumuz şehre tasindik.burasi eşimin ailesine 2,5-3 saat benim aileme de 1,5 saat mesafede.ama yaşadığımız yerde benim ablamla abim ve eşimin kardeşi de var.buraya geldik geleli eşime bı haller oldu,sanki benim annemlerin yanına taşınmış gibi davranıyor ve tekrar memleketine dönmek istiyor.soyle de bı durum var onun ailesiyle daha sık görüşüyoruz,tayin istemesi için ailesi zorluyor bana çaktırmadan ama ben hiç istemiyorum çünkü ailesi her işimize sinsice müdahale ediyor,alacağımız her şeye karışıyorlar hiç bir şeyi begenmiyorlar bu da beni bunaltiyor.bi kızım var ve torun sadece onlarin torunuymus gibi davranıyorlar,annemlere gideceğimiz zaman illa bı bahane bulup kendi yanlarına gitmemizi istiyorlar.esim dört kardeş olmasına rağmen sadece bizden maddi yardım bekliyorlar ki diğer kardeşlerin maddi durumları bizde çok daha iyi.ama maddiyat falan her şeyi geçtim artık şu tayin konusunda bı turlu anlaşamıyoruz,sürekli birilerinin güdümünde yaşamak istemiyorum,ailem asla hiç bir karismazken bunların bu kadar huzurumuzu bozMasina tahammül edemiyorum.esimi nasıl ikna edebilirim? Çok yoruldum artık