• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tayin konusunda anlaşamıyoruz

Neden eli kolun bağlı???
Çalışan kadın değil misin???
Çalışıyorum ama bu benim hayalim beni nasıl desteklemezsin? Benim iyi günümde mi yanımdasın?Nolur sanki işten istifa edip okusam? Aldıgım sorular bunlar oluyor eşimden

Çalışıyorum ama bu benim hayalim beni nasıl desteklemezsin? Benim iyi günümde mi yanımdasın?Nolur sanki işten istifa edip okusam? Aldıgım sorular bunlar oluyor eşimden

Bence de duygu sömürüsü,sizde aynı şekilde duygu sömürüsü yapın ve asla kendinizi strese sokmayın.tup bebek sürecinde olan bı bayana bu şekilde davranmamayi canınızı sikmamasi gerektiğini anlaması gerek esinizin.ve zamanında o evi size vermeyen bundan sonra da vermez bunu bilin.ha binde bir ihtimal verirler belki ama başa kakma ihtimalleri cooook yüksek.

Bizimkilerinde birkaç tane evleri var ve bunun birini esim almış ama babasının üzerine tapu çıkarılmış,evlenene kadar da her ay kredisini ödedi.evlendikten bir sene sonra ödeme bitti.yani sadece bir yıl onlar odedi.ama şimdi ne diyorlar Mehmetin bu evde sadece 20000 lirası var onuda düğünde yaptıklarımiza sayarsiniz.(düğünü sadece eşim ve ben yaptik ailelere asla masraf ettirmedik altınlar dahil) ama diğer çocukları bütün düğün masraflarını ailelere yaptırdılar olan benim saf kocaya oldu. Evlenmeden önce aldığı yaptigi beni ilgilendirmez ama hem benim evimin üzerine yattilar diye sitem ediyor hem de hala anne babasının dediklerinden çıkmıyor

Back
X