Evlilik zaman geçtikçe yerine iyice oturur elbet evlilikte ilk iki yıl çekişme didinme zıtlaşma yılidir umarım hersey yoluna girer o asabilesiyorsa siz biraz alttan almayı deneyin
oturup konuşmanız lazım. bence tamamen iletişimsizlikten kaynaklanan bir sorun var. güzel bir sofra hazırlayıp başbaşa bu konuyu konuşmak istediğinizi belirtin ancak sakin konuşun. yani sen şunu yaptın bunu yaptın demeyin. sadece hırpalandığınızı ama eskisi gibi olmak istediğinizi belirtin. sanıyorum aşılmayacak kadar ciddi bir sorununuz yok.
Çoğu insanlar eşler arasındaki bu tip soğuklukların konuşarak giderilmesi taraftarıdır. Ancak ben oyle düşünmüyorum
Aksine aman biz niye bu durumdayız, giderek uzaklaşıyoruz gibi cümlelerin devamlı ağıza alınması çiftlerin ''evet biz kötü durumdayız'' ı benimsemelerine sebep oluyor. Elbette çözülebilecek sorunlarınız varsa iletişim cok önemli. Ancak iki tarafında alttan almadığı durumlarda konusmak işe yaramıyor. Direkt davranışa dökmelisiniz eşinize kendinizi unutturmayın sık sık arayın, ilgili ve sevgili davranıp, hoşuna gidebilecek şeyler soyleyin. Bunu birkaç gün değil 1 ay deneyin mesela.
Mutlaka geri dönütünü alırsınız. Benim eşim ki cok soğuk nevale bir insandır bigün bana ''tabi başkaları mutlu olur eşlerinin kocalarına tavrına bak her ortamda onları yüceltip pohpohluyorlar'' demişti. Ben hep eleştiriyormuşum. Yani tüm erkekler hep en iyisi olduklarını gösterecek birini istiyorlar.
arada aldatma şiddet kumar gibi büyük sorunlar yoksa niye yeniden mutlu olamayasın ki.eşin sinirliyse sen alttan al sakin olmaya çalış sen sakin oldukça mutlaka o da sana karşı daha anlayışlı olacaktır.herşeyi sorun etme canım erkekler dırdırcı kadını sevmez bu nedenle önemli bir sıkıntın olmadıktan sonra eşine şikayette bulunma.biraz sen biraz eşin alttan almalı birbirinizi idare etmelisiniz.bak canım ben aldatıldım affettim bunu aşmaya çalışıyorum nerdeyse imkansızı başarmaya çalışıyorum yanisen bana göre çok daha şanslısın isterseniz tekrar mutlu olabilirsiniz biraz sabır hoşgörü anlayış herşeyi çözer
en basta oglum ıcın bır seyler yapmak ıstıyorum cunkugenelerde fark ettım esımle normal konusurken bıle tepkısını gosterdı ve daha 1yasında...bu kadar farkında oldugunu bılmıyordum o yuzden artık bır seyler yapmam gerektıgını dusudndum bugune cooook yaptım ama olsun bırdha yapıcam sonucta bır sey kaybetmem ılerıde pısman olmak ıstemıyorum..İnsanlar bir arada kaldıkça birbirlerinin iç yüzlerini daha şeffaf gözlemleyebiliyolar..
Sakin olmaya çalışmalısın..
Diline hakim olamazsan işman olabileceğin sözler çıkabilir ağzından..
Tartışma ortamı var ise olabildiğince sakin soğuk kanlı ol sen sakin oldukça sakinleşecektir..
Oğlunuz varmış onu düşün tartışma ortamında büyüyen çocuklar ya çok hırçın ya da çok içine kapanık oluyolar..
oğlunuzun olmadığı ortamlarda izah et bunu..
Herkes sevgisini sözcüklerle belli edemez..
Bazen bi bakış bazen bi dokunuş bazen de süpriz..
Eşin söylemiyor diye sen de söylememzlik etme ayrıca belki sen söylemiyosun diyo o da söylemi onun açısından da düşün..
Eşim çok az kullanır sevgi sözcüklerini ama ben yemek hazır hayatım
aşkım ya
yakışıklıyız bugünde yıkılıyoruzz gibi sözleri sıkça kullanıyorum gerek telf da gerek yüzyüze..
Erkekler şımartılmayı seviyolar
size şimdi çok zor bir çözüm önerisi sunacağım ...
baktınız tartışma başlayacak çıkın odadan ,, susun hiç konuşmayın ...
zor bir çözüm dedim çünkü ben susmayı,, odadan çıkmayı beceremzdim illa haklılığımı anlasın ,, üzülsün pişman olsun isterdim ..
ama yanlış yapıyormuşum evet genelde haklı oluyorum ama benim haklı sebeblerimin hiç anlamı olmuyor tartışma anımızda ..
ve konuşarak dahada gaza gelebiliyoruz..
artık susuyorum diğer odada oturuyorum 30-40 dk olmadan geliyor eğer haksızsa özür dileyip ben aptallık ettim dimi aşkım diyo
sonra başlıyoruz gülmeye şakayla karışık bir iki lafda sokuşturuyorum ohh rahatlıyorum
birazda beraber vakit geçirmeyi sıklaştırıp anne olmanın yanında arkadaş , dost ve dişi olduğunuzun dengesinide kurarsanız mutluluğun kralını bulursunuz diyorum naçizane
maalesef bazı evliliklerde huzusuzluk müzbin bir hastalık halini alıyor.şartlarınız nasıl bilemiyorum ama biraz ayrı kalmak olaylara bir adım geriden bakmak belki size yardımcı olur.
hepınızın soyledıgı gıbı galıba ortak nokta haklıysan bıle susmak...coook zor olacak ama eger ben haklıyım dıye konusmaya savunmaya devam edersem ısı duzeltmekten cok daha da kotu yapıcam....bu tavsıyelerınızı denıcem tekrar dan ama bu kez pes etmemeye calısıcam olmadı dıye elbet bı gun oda sakın olmayı ogrenecektır...emın bıle degılım cunku sınır onun karakterınde var yanı bır ınsanı yapısını degıstıremem..ama yıne de bır umut bunu da yapcam:2:Allah tan olayları uzatmıyoruz da 5dkk sonra tekrar konusuyoruz..gercı uzatsaydık hıc konusmazdık herhalde cunku her gun tartısma cıkıyorbenımkı ozur dilemeyı hıc sevmez malesef..
merak etme düzelir. benim Eşimde çok sinirlidir,, çok komik sebeblerden facia çıkarmasını çok iyi bilir(di)
özür dilemeyi sanırım benimle evlendikten sonra öğrendi,, şimdi özür diler ama bence önemli değil çünkü baktım ki özür dileyip yarın aynısını yeniden yapıyor o daha sinir bozucu olabiliyor..
yani sen sabret ve bu çok zor şeyi yap gerisi gelecektir,, şimdi eşim 4 yıl öncesine göre çok çok çok iyi bayağı yol katettik ..
siz niye yapamayasınız
dıyelım cabalrım sonucunda esımle daha az tartısmaya basladık daha sakın bırı olmayı basardı..pekı sızce tekrar eskı sevgımıze saygımıza kavusabılırmıyız bunca yasanandan sonra??yenıden asık olmak gıbı bır sey yanı..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?