Eşimle uyuşamadığımız konu...

Amin tesekkür ederim :)

Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım :) kız olacak. Benim kalça kemiğinde ve sırtımda ağrı oluyor devamlı. Bayramdan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum.

amin inşaalah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :) benim de oğlum olacak ksımetse.. aynen bende öyle bayramdan sonra izne cıkacagım ama 32.haftamda dolmuyor aslında önden yıllık izin falan ayarlayıp bayram tatiliyle bir izne cıkarım diye düşünüyorum..

Hayırlı olsun senin için de :)
Alabilirsem 11 Temmuzda 1 ay rapor almak istiyorum. Doğum izniyle birleştirmeyi düşünüyorum.

Canım senin durumun tam tersi de bizde benim aile kalablık eşiminki çekirdek tabi ben çok seviyorum kalabalık aileyi kendimin olunca tabi :) ama sen hamilesin kıyamam eşine tatlı dille anlat eminim anlayış gösterir en olmadı huzursuzluk yaratmak yerine bi gün yine senden habersiz davet ederse ufaktan bi ayyyy çok kötüyüm bişeyler oluyo bana diye rol kes bi daha doğuma kadar rahat edersin

Tabi yılda sayılı olunca koy veriyorsun gidiyor. Ayy aynı benim ailem. Pazar günü telefonla bile çok konuşulmaz bizde. Ama bunlar öyle mi? Gün, saat hiç farketmiyor onlara... Ben çocuğum olsa daha da rahat edemem, başkası uyutsa, yedirse. Hiç sevmem öyle şeyleri...

Evet cnm zamanla bazen sen, bazen o bir şekilde orta yol bulunuyor. Mutluluklar cnm

teşekkür ederim canım saol

Ben bu konuda cok duygusalım bana hic misafir gelmez esimin tarafida benim tarafimda akrabalar cok kopuk birbirinden keske bana da gelse surekli misafir

Ben bu konuda cok duygusalım bana hic misafir gelmez esimin tarafida benim tarafimda akrabalar cok kopuk birbirinden keske bana da gelse surekli misafir

En azından 2 tarafta da kopuk. Ya benimki gibi olsa? Eşinin en alakasız tanıdığı bile iyi günde kötü günde gelirken, samimi davranırken, senden bir Allahın kulu kapını çalmasa? Kimseleri de yokmuş dense hakkında? İnan daha kötü...

Ayyy kişilik olarak esim ve beni tarof etmişsin :)takipteyim konuyu..
Bebeğiniz saglik huzurla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…