• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle uzaklasiyoruz birbirimizden :(

edatassciiii22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
37
15
3
31
1.5 yillik evliyim 7 aylikta hamileyim esimi cok seviyorum onunda sevgisinden hic suphem yok ama bir aydir falan ben yaklastikca o uzak duruyo cinsellik hic yok neredeyse bir aydir. Neden boyle oldu bilmiyorum adimda atiyorum ama ondan bi karsilik goremiyorum dun sabahta telefonunda kizlarla konusulan bi siteye uye oldugunu gordum sadece goturup gosterdim bu ne dedim hic bisey demedi odadan ciktim küstüm konusmuyorum ama o benden once küstü ilk defa dun koltukta uyudu yanima gelmedi sabaha kdar agladim :( biz birbirimize sarilmadan uyuyamazdik bebektenmi kaynaklaniyo korkusumu var anlamiyorum neden aramiz boyle olduki :(

Endişelenmeyin , hamilelikte insan normalde olduğundan daha da hassas oluyor . Yaklaşamaması büyüyen karnınız ve bebeğe zarar veririm düşüncesi olabilir.Bir çok erkek yaşıyor bunu .
Tavır alıp aranızın soğumasına izin vermeyin - malum bir bebek gelecek ve onun sorumluluğu da eşinizi endişelendiriyor olabilir.
Açık açık konuşun , onun ilgisine ihtiyacınızın olduğunu söyleyin. Cinsellik olmasa bile tensel teması bırakmayın .
Hamilelikte bende sizin gibi hissetmiştim.Ama doğumdan sonra düzelecek herşey. Siz sadece anne değil - hala bir kadınsınız.

Hamileyken ve lohusalikta toplamda 10 ayda esimle sadece 2 kez cinsel iliskiye girdik. Su an her sey yolunda guzel duzene bindi iyiyiz. Zaman verin israrci olmayin bebek dolayisiyla sizden uzak duruyordur. Ama arkadas sitelerine girmesi sıkıntı onunu alin. Sonra ucunu tutamazsiniz.

Back
X