Eşimle yaşadığımız problem...

Kuaförle konuşmuş veya gülmüş olmandan daha ziyade aslında eşinin tepkisini gayet anlıyorum. Çünkü bir müslüman kadın aslında saçını bir erkeğe kestirmemesi gerekiyor. (Normalde saçımızı göstermememiz gerekiyor ya aslında tüm kadınlar bunu biliriz, dolayısıyla göstermekten ziyade ellemeleri daha yanlış oluyor bu durumda..)
Tabi bu konu dışında (herkesin kendi fikridir) eşin normalde izin veriyorsa, biraz fazla tepki vermiş (fazla uzatmış daha doğrusu).
Üzüntüye gerek yok bence, bu da gelir bu da geçer be gülüm. Takma bu kadar, her evde olan şeyler bunlar :)

Son düzenleme:
Ah papi ah!

15 krktr

Bence de anlamış olabilirler ama siz çaktırmamaya çalışın.İşi çıktı filan deyin.
Evet sizi kıskanmış belli,umarım aranız düzelir.
Hep mi böyle kıskançtır?

kendi haline bırakın abarttıgını farkedecektir hem siz samimi falan konusmamısız ki :) bu arada kıskanmıs sizi

Tebessüm etmek ayrı şey şuh kahkahalar atmak çok ayrı..

Eşiniz sizden başka kimsenin öyle kahkaha atmadığını söylüyor

Siz de gülümseyerek sorulara cevap verdiğinizi söylüyorsunuz

Hangisi doğru bilemiyorum ama

Birincisini bende bir bayana yakıştıramam, hiç tanımadığı birinin karşında o tarz kahkahalara boğulmasını..

İkincisi gibi ise bi sorun yok ve özür dilemenizi anlamadım.

Tebessüm etmek ayrı şey şuh kahkahalar atmak çok ayrı..

Eşiniz sizden başka kimsenin öyle kahkaha atmadığını söylüyor

Siz de gülümseyerek sorulara cevap verdiğinizi söylüyorsunuz

Hangisi doğru bilemiyorum ama

Birincisini bende bir bayana yakıştıramam, hiç tanımadığı birinin karşında o tarz kahkahalara boğulmasını..

İkincisi gibi ise bi sorun yok ve özür dilemenizi anlamadım.

Sizin yapacağınız birşey yok. İnsan kuaförüyle sohbet de eder, gülümser de. Eşiniz berberiyle sohbet etse yolun ortasında bırakıp evii mi terkedeceksiniz? Üstelik siz bir yerde misafirsiniz, ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…