:) fake mi bu konu yoksa diyeceğim önce
eger değilse bence erken boşalma sorunundan dolayı istemiyordur.
bende öyle tahmin etmistim, ayiptir söylemesi iliskiden sonra zaten hep sessiz, durgun ve mutsuz oluyor.. belkide yetersiz oldugunu düsünüyor olabilir.
esim problem olarak görmüyorki, ona göre gayet güzel giden bir evliligimiz var.
acikcasi bu konuyu tam olarak acip konusamadik bile, ben ne zaman sorun ne sorduysam gecistirdi, yorgunluk falan filan.
gercekten kadinligimdan utaniyorum, sanki sekse cok düskün biriymisim gibi geliyor.
Bazen Allahtan dinim ve terbiyem müsade etmedigi icin hatalar yapmadigima sükrediyorum.
Onunla bu konuyu ciddi ciddi nasil konusabilirim ve onda sorun olduguna ve doktora gitmesi gerektigine nasil ikna edebilirim?
gercekten fikirlerinize ihtiyacim var..
Canim seni cok iyi anliyorum... Bende oyleydim ama 4. Ayimizda duzene sokabildim anca esinle once sakin bi sekilde konusmayi denemelisin anne olmak seninde hakkin cunku.. ayrica sekse duskun oldugunu kimse dusunmez xunku sevdigi insanla ozel biseyler paylasmak ister insan sevgisini pekistirmek adina bu cok normal . bence esinle kpnusup cozum yolu urettikten sonra baktin olmuyor ondan sonra bi uzmana danis derim..
bir ay boyunca gün asırı korunmasız sex yapsanız dahi hamile kalma olasılığı %2odır... ne kadar sağlıklı olduğunu düşünmesemde önereceğim caktırmadan yemeğine (viegramı deniliyor bilmiyorum) katabilrsin(doktora sorarak) tabi iyice arastırıp baska fizyolojik sıkıntılara yol acmamak sartıyla!!! bence bi doktora danısın durumunuzu anlatın (esiniz gelmese bile tek gidin) eminim o size bu konuda yardımcı olacaktır
cevabiniz icin tesekkür ederim weiss..
süphenize gelince.. evet yeni üyeyim ve ilk mesajim cinsel sorunlarla alakali ama neden böyle düsündügünüzü acikcasi anlamadim.
sorunum olmassa, yardima ihtiyacim olmasa neden böyle bir sacmaliga basvuriyim?
üye olmadan diger konulari okurken arkadaslarin yardimindan ümitli oldugum icin üye oldum . ister inanin ister inanmayin..
aslinda arkadas cevrem cok kalabalik ama inanin kimseyle bu konuyu konusamiyorum, sekse cok düskün sancaklar diye cekiniuyorum
sen doktordan yardım alsan bile doktor onu görmek isteyecek.arkadaslar hic bu durumdan kurtulan varmi aranizda?
konusmayi red ettigi icin doktordan yardim almayi düsünüyorum, üroloji yemi danismam gerekiyor?
evlilik terapisti veya piskolog icin erken degilmi? belki fiziki bir sorunu vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?