• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle yatak odasi sorunum

Gezerken rastladım konuya. Yıllar geçmiş sanırım konu kapanmış. Yine de sonucu merak etmedim değil. Dizi film gibi :) Yayından kaldırılmış :)

Canım benim, neden rahatsızlık duyalım. Bu gibi sorunları herkez yaşıyor. Kafama takılan artık bu çağda herkez hangi tür yardım almazsi gerekiyorsa, alıyorlar(çekinmeden) ozaman kocan neden bu konuyu kapatmak istiyor, ve normalmiş gibi davraniyor? Hiç sordunmu? Madem öyle, odaları degişşin 1,2,3 hafta bütün yolları deneyin. İlgisiz dafranman gerekiyorsa ozaman o değil sen ilgisizmiş gibi davran, süslen püslen
Belki karı beni bırakır diye korkar:d saka bir yana ciddi bir sorunmuş

Bu sorunu sen değil o çözmeli, sana düşen onu ikna etmek. İkna etmeninde bir sürü yolu var, aksi halde insanın aklına başka. Başka seyler gelir.
Herkes🤦🏻‍♀️

Kendine bayan dedigini görünce bir tüylerim diken diken olmuştu ama eski konuymuş. Kalmadi dimi ya artık kendine bayan diyen kadın : ( lütfen kalmamış olsun
neden?
Bayan kelimesi ne anlama geliyor? isteyen istedigi kelimeyi kullanir. sacma sapan anlamlar yuklemeyin bazi seylere

neden?
Bayan kelimesi ne anlama geliyor? isteyen istedigi kelimeyi kullanir. sacma sapan anlamlar yuklemeyin bazi seylere
Bayan hitaptır, hanımefendi gibi. Cinsiyet belirten sözcük ise kadındır. İnsanların kadın demek ayıp veya kaba bir şeymiş gibi bundan kaçması komik. Dil düşünceyi ve toplumu yönlendirir.

merhaba kizlar,

öncelikle acik konusmam gerektiginden dolayi özür dilerim, umarim kimseyi rahatsiz edecek bi konu degildir :-(

Ben 3 yillik evli 27 yasinda bir bayanim..
Evliligimizin basindan beri cinsel anlamda büyük sorunlar yasiyorum, yasiyoruz diyemiyecegim cünkü esim hayatindan gayet memnun.

Erken bosalma yanisira cok büyük bir isteksizlik var esimde. Ayda bi kere anca birlikte olabiliyoruz. Ikimizinde cocuk istemesine ragmen kesinlikle hic bir özel caba göstermiyor.
Korunmadigim halde hala hamile kalmadim, nasil kalcakmki zaten ayda bi kere cinsellikle?

Uzun süredir takip ediyorum internette.. Bayanlar süslen, bastan cikar, temiz bakimli ol vs. diyorlar ama yinede cok uzak duruyor.

Baska ufak tefek sorunlar olsada iyi giden bir evliligimiz vardi, ama artik yoruldum..

Düsünebiliyormusunuz siz o kadar hazirlik yapiyorsunuz ve esiniz sizi istemiyor.. Rabbim kimseye göstermesin.
Bir bayan olarak kendimi cok kötü hissediyorum esimin bu tavri karisinda.

Kendisi bu konuyla alakali konusmak istemiyor, bazen beni geri cevirince yorgunum diyor, tatildeyken bile öyle bahane uyduruyor.
Ben aglarken geceleri o uyuyor.

ne yapmaliyim sizce?
Sebeke suyuna sap katiyorlar heralde :) şaka bir yana çok ciddi bir sorun bu aman diyeyim cinsel sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayın çocuk olunca daha büyük sorun olacak ve siz ya mutsuz çocuklu bir hayata devam edeceksiniz yada ileride çocuk ile boşanma yoluna gideceksiniz evlilikte cinsellik çok önemli diyenlerdim ve birçok sorunlu evligin temelinde aslında dile getirilmeye cinsel problemler yatiyor bence ...

Sorun buyuk bır sorun .Bunun cozulmedı gerek .Bu yuzdende caba gerek

Esin de beliki problem var uzman yardımı almaya ikna edin , süsle musle alakası yok yapan her türlü yapar :) ayiplancak bir şeyde değil sağlık sorunu sonucda

merhaba kizlar,

öncelikle acik konusmam gerektiginden dolayi özür dilerim, umarim kimseyi rahatsiz edecek bi konu degildir :-(

Ben 3 yillik evli 27 yasinda bir bayanim..
Evliligimizin basindan beri cinsel anlamda büyük sorunlar yasiyorum, yasiyoruz diyemiyecegim cünkü esim hayatindan gayet memnun.

Erken bosalma yanisira cok büyük bir isteksizlik var esimde. Ayda bi kere anca birlikte olabiliyoruz. Ikimizinde cocuk istemesine ragmen kesinlikle hic bir özel caba göstermiyor.
Korunmadigim halde hala hamile kalmadim, nasil kalcakmki zaten ayda bi kere cinsellikle?

Uzun süredir takip ediyorum internette.. Bayanlar süslen, bastan cikar, temiz bakimli ol vs. diyorlar ama yinede cok uzak duruyor.

Baska ufak tefek sorunlar olsada iyi giden bir evliligimiz vardi, ama artik yoruldum..

Düsünebiliyormusunuz siz o kadar hazirlik yapiyorsunuz ve esiniz sizi istemiyor.. Rabbim kimseye göstermesin.
Bir bayan olarak kendimi cok kötü hissediyorum esimin bu tavri karisinda.

Kendisi bu konuyla alakali konusmak istemiyor, bazen beni geri cevirince yorgunum diyor, tatildeyken bile öyle bahane uyduruyor.
Ben aglarken geceleri o uyuyor.

ne yapmaliyim sizce?
Erken boşaldığı için kaçınıyor olabilir mi?

Back
X